Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
süpersin bunlarda sana gelsin.hakkaten mi oralardan öylemi görünüyorum gel birde yakından bak nede olsa herşeyimiz ortada

bir gece ansızın gelebilirim.Gelecem kız gece olmasa da gündüz.Beylikdüzündesin ya sen benim de ablam bahçeşehir de yakın ya ona geldiğim de sana da gelecem söz.Davet edilmedim ama olsun gelecem de gelecem...

benim arkadaşım çok mu sevmiş halay çekmeyi
Bak göreceksin senin hamiş Haberin içinde bebişini Kucağına aldığın gün içinde çekicez halayımızı

ayy bahar senı allahmı konusturuyor yoxsaaaaaa burda olsan senı oyle operdım kı vallaaa allah soyledıgın her kelmeyı gercek etsın en kısa zamanda ınsallahhhhhh

aferin sana demek sen emir bebeği birinin çocuğuna koyacağı isim mi sanıyordun öldürdün beni ya
nasıl bi şimşekmiş oooo tüm taşları yerine oturtmuş
napıyım tatlım yaa baktım olayı çözememişsin müdahale edeyim dedim

bir gece ansızın gelebilirim.Gelecem kız gece olmasa da gündüz.Beylikdüzündesin ya sen benim de ablam bahçeşehir de yakın ya ona geldiğim de sana da gelecem söz.Davet edilmedim ama olsun gelecem de gelecem...
gel kız gel hemde istediğim zaman gel misafir ol gel bana börekler açarım sana oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun akşama akşam neşemi yerine getirdin ALLAH razı olsun

çıkan tüm arkadaşlaara iyi geceler ben topiklere daldım o sayfadan öbür sayfaaya derken geziniom sörf yapıom kulupte ))))

gelincik tetaviniz hayirli ugurlu olsun canim insallah pes pese hamis haberleri verelimm

inşallah canım peş peşe gelsin güzel haberler...

amin canım inşallah güzel haberler vermek nasip olur...

ne güzel canım tese olmaması büyük mucize gerçekten sizin için... benim doktorum semra hanım fakat diğer doktorlar girdi çoğunlukla ama memnunum bi sorunla karşılaşmadık şükür...işlerinde gerçekten düzenli ve titizler...senin transferi kim yapmıştı biz semra hanımı istedik ama bakalım kısmet olacakmı?

SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH HEPIMIZIN HALAYLARINI CEKELIM BUDA SENIN IKIZLEREEEEEEEEEEEEEEE

inş ikiz olurlar canım benim okadar çok istiyorum ki
bugün alışveriş merkezinde gördüm ikiz bebişleri...
daha 5-6 aylık falanlar ikiz bebek arabasında kıpır kıpırlar
anneleri alışveriş yapıyor babaları arabayı sürüyor nasıl özendim anlatamam
kocişle bakakaldık öyle habire maşallah dedik
rabbim hepimize verir ikiz ikiz inş

ınsallah canım ınsallah ıkız ıkız bebıslerımız olsun allah bıze versın bızde emanetıne mısler gıbı bakalım ya rabıımm duy sesımızı dualarımızzzzzzzzz

ıyı geceler canımmmmm mısıl mısıl uyuu yarına halaya davetlısın ınsallah
hemde ne halay ucu nerden nereye tüm şehirlerde ayak sesimiz var maşallaheskişehir izmir balıkesir bandırma boşver gitsin aldırma kaçan sperm küçük olur kaçamayan bebiş olur inşallah

gel kız gel hemde istediğim zaman gel misafir ol gel bana börekler açarım sana oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun akşama akşam neşemi yerine getirdin ALLAH razı olsun

Allah hepimizden razı olsun.Hiç düşünmezdim ben böyle sanal bir ortamda arkadaşlıklar kurulabileceğini hatta böyle şeyler duyduğumda garipserdim,kınardım.Ama bir kez daha öğrenmiş oldum kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin ya.Keşke tüm başıma gelenler böyle sizin kadar güzel olsa.

gelincik saatini bekliyorsun canım benim rabbim inşallah çatlayan yumurtalarına can versin darısı başımıza olsun bizde bu güzelliği yaşayalım inşallah

başına gelecek en güzel şeyde bu olsun en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…