süpersinbunlarda sana gelsin.hakkaten mi oralardan öylemi görünüyorum gel birde yakından bak nede olsa herşeyimiz ortada
benim arkadaşım çok mu sevmiş halay çekmeyi
Bak göreceksin senin hamişHaberin içinde bebişini Kucağına aldığın gün içinde çekicez halayımızı
Öğrendim ben kız kendim öğrendim hem de Vck yı okurken birden şimşekler çaktı beynimde oturttum tüm taşları yerine.Şifa olur inş.aldıklarınız.Ama sen de güldürdün kız beni tam bir öğretmen edasıyla en ince noktasına kadar anlattın emir bebeği ağzına sağlık..
gel kız gel hemde istediğim zaman gel misafir ol gel bana börekler açarım sanabir gece ansızın gelebilirim.Gelecem kız gece olmasa da gündüz.Beylikdüzündesin ya sen benim de ablam bahçeşehir de yakın ya ona geldiğim de sana da gelecem söz.Davet edilmedim ama olsun gelecem de gelecem...
ıyı geceler canımmtatlı ruyalar hıc bırsey dusunme ıyı dusun ıyı olsunnn herseyy ınsallah en yakın zamanda boyle gez
iyi geceler buda benden beyaz bayrak:92::92::92::92:
herkese iyi geceler arkadaşlar...
gelincik tetaviniz hayirli ugurlu olsun canim insallah pes pese hamis haberleri verelimm
s.a. arkadaşlar nasılsınız?
güzel haberler aldım...
toana Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
gelincik Rabbim yardımcınız olsun.. inş. senin de hamiş haberini alırız...
kizlar guzel dilekleriniz icin allah razi olsun ..rabbim hepinizin yuzunu guldursun dilerim allahtann insallahh allah buyuk sprizlerle dolu bir hayat...
gelincik..canim allah tedavini hayirli etsin yuzun gulsun..canim biz tr de iki spriz daha dogrusu mucize yasadik diye bilirim yada trk dr larinin cok dikkatli ve titiz olmasindan kaynaklanabilir..benim esim tese olmadi dr gerek gormedi sende cikis var diyince biz orda sok olduk..ve benim transferim disina cikan sperlerimizle oldu ve tuttu,,simdi allahimdan dileyimm tamamina erdirmesidir...peki canim senin dr un kim memoriyalde cok iyi dr lar cok iyi hastane demi..tutz ve dikkatliler ve herkese tavsiye ediyorum ve ayrica yakin dada kok hucre uygulanacakmis insanlar ustunde tabii yine 1 kac seneyi alir tahminim insallah hepiniz anne olursunuz..
belli canım profilindeki bebişte güneşleniyor sefan olsun canım benimçıkan tüm arkadaşlaara iyi geceler ben topiklere daldım o sayfadan öbür sayfaaya derken geziniom sörf yapıom kulupte))))
benim aklımdaydı zaten sabah topikte olanlarla okuruz inş rabbim kabul eder...
ben çok umutluyum hmtnzllerden inş yüzümüzü güldürür rabbim
evet bende öyle düşünüyorum.İnşallah ben de hep onlarda bulunacakmış gibi hissediyorum.İhlas reglken okunmuyo mu?
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH HEPIMIZIN HALAYLARINI CEKELIM BUDA SENIN IKIZLEREEEEEEEEEEEEEEE
İnşallah ben de hep onlarda bulunacakmış gibi hissediyorum.İhlas reglken okunmuyo mu?
inş ikiz olurlar canım benim okadar çok istiyorum ki
Bugün alışveriş merkezinde gördüm ikiz bebişleri...
Daha 5-6 aylık falanlar ikiz bebek arabasında kıpır kıpırlar
Anneleri alışveriş yapıyor babaları arabayı sürüyor nasıl özendim anlatamam
Kocişle bakakaldık öyle habire maşallah dedik
Rabbim hepimize verir ikiz ikiz inş
hemde ne halay ucu nerden nereye tüm şehirlerde ayak sesimiz var maşallahıyı geceler canımmmmm mısıl mısıl uyuu yarına halaya davetlısın ınsallah
gel kız gel hemde istediğim zaman gel misafir ol gel bana börekler açarım sanaoooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun akşama akşam neşemi yerine getirdin ALLAH razı olsun
Allah hepimizden razı olsun.Hiç düşünmezdim ben böyle sanal bir ortamda arkadaşlıklar kurulabileceğini hatta böyle şeyler duyduğumda garipserdim,kınardım.Ama bir kez daha öğrenmiş oldum kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin ya.Keşke tüm başıma gelenler böyle sizin kadar güzel olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?