Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet bahacım yarın arkadasımızdan guzel haber alalım sonrada ardı arkası kesılmesın guzel haberlerın...artık bu geceden hadı halaya kızlarrrrr

ben başlamıştım zaten hadi beraber devam edelim canım benim

Son düzenleme:
Heee girmeyelim kim o giren çıksın hemen.Nasılsın fıstık gezdin tozdun di mi?Ohhh sefan olsun.Ya bide bişiy soracam pek alakasız pek bir cahilce olabilir ama ne zamandır gözüme çarpıyo kimdir bu emir bebek?

burda oyle bısey yok bıldıgımız her konuya cvb verıyoruz bız hepımız aynı duyguları yasıyoruz ve burda herseyımızı paylasıyoruz dertlesıyoruz sakın oyle dusunme hayırlısıyla ıkıncı ucuncu testınızı verın bı kesınlesın bak gor hersey ıyı olucak bak topıktde bır hamılemız yarın guzel haberımız olucak sonrada gelıncıkten bahar arkadasımız ne guzel halay baslatmıs hadı sende halaya katılllll

vck kullanıcısından alıntı

canım bence ne iş nede başka hiçbirşey senin bebek yapmanı erteleyecek bir sebebin olmasın .çünkü seneler geçtikçe zaman lehimize işliyor.daha sonra çocuksuzluk içimizde tamiri olmayan yaralar açıyor.varsın işin olmasın varsın aşın olmasın bu hiç bir zaman insanın içini acıtmaz ama mis kokulu evladın olmayınca dünya dönse boş.yaşın kaç bilmiyorum ama iş işten geçmeden bebeğin olması için elinden geleni yap.bizim aramızda da senin gibi öğretmen olan arkadaşlarımız var. Ama işten gelir gelmez bilgisayarın başına geçip eşleri için her türlü araştırmayı yapıyorlar.kusura bakma canım seni gaza getirmek istemem ama bizim henüz şerefine nail olamadığımız sperm size görünmüş kaybolmadan bebişinizi kucağınıza almanızı isterim.allah'a emanet olun.

yaşım 28 ama yine de dediğin gibi geç kalmak istemiyorum. bu tatilde bi gideyimde ardından gelen süreçte ne gerekirse yaparım tabii ki canım. her şey o küçücük bebek için. 3 yıldır evliyim. yeni düşünmeye başlamıştık. 5, 6 aydır yani. ama şimdi çok pişmanım keşke baştan düşünseymişim, daha erken farkederdim. ama demek ki yaşayıp göreceğimiz varmış...
yanılıyorsun bak ben sana yazmışım.biz aramıza giren herkesle konuşur ve dertleşiriz asıl sen bizi yanlış anlamışsın.sana karşı atmaca kesilmemin sebebi elbette seni yeni tanıdık ve yanlış yazımından dolayı şimşekleri üstüne çektin hatalıysam özürümü dilerim

canım benim sen az önce arkadaşlarla aranda geçen yanlış anlaşılma yüzünden alınganlık yapıyorsun bence
her gelen bizim kader arkadaşımız elimizden gelen yardımı yapmak için çabalarız...
buradaki arkadaşlar senelerdir burda mı sanıyorsun...
kimi topiğe katılalı bikaç ay kimi bikaç hafta oldu...
bu muhteşem diyaloğu herkesle kuruyoruz biz...
lütfen sende sıkma canını...
herkesin arasında bazen yanlış anlaşılmalar olabilir...
sen de bundan sonra bizim bi arkadaşımızsın...
sakın bidaha böyle şeyler yazıp üzme bizi

VCK kız yine güldürdün beni dedektif gibisin maşallah delillerle çıkardın koydun hepimizin önüne sonucu.Kız sen tuttuğunu koparırsın tut artık şu bebekin bir yerlerinden de gelsin hadi.Senden kaçmıycak inş Allahın izniyle gelecek bebeğin..

hiç önemli değil arkadaşlar ben de yazarken daha dikkatli olurum. o kadar yeniyim ki halaya bile nasıl katılınır bilmiyorum bari sizden kopyala yapıştır yapayım de 64::64

Hadi canlarımm bende kaçtımm
iyi geceler
yarın inş. güzel haberler gelir hmntzl dennn bende tutayım halayın uçundann yatmadan

teşekkür ederim canım iyi geceler sana

sağol canım iltifatın için ama moralim çok bozuldu.ben sadece şüphelendim biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz yattığımızı kalktığımızı yediğimizi içtiğimizi hastalığımızı biz bir aile olduk tabiki yeni gelen arkadaşlarda açığız ama birbirimizi görmediğimiz için böyle yanlış anlamalar oluyor.kız tutarım bebişin ucundan oda sizin bebişlerinizi elinden tutar getirir.biz burda halay çekiyoruz belki cennettede onlar eğleniyorlardır.ay kıyamam ben cennet kokulularıma gelsinler artık kucağımıza

Heee girmeyelim kim o giren çıksın hemen.Nasılsın fıstık gezdin tozdun di mi?Ohhh sefan olsun.Ya bide bişiy soracam pek alakasız pek bir cahilce olabilir ama ne zamandır gözüme çarpıyo kimdir bu emir bebek?

iyiyim canım kociş bugün hasta diye erken geldi...
dışarı çıktık aktardan alacaklarımız vardı onları aldık biraz dolaştık geçti zaman...
tatlım şimdi emir bebek bizim bebişlerimiz oluyor
hani altta ikonlar varya bebek ikonuna tıklayınca onun kodu emir bebek
bak sen bi dene istersen tıkla bebeğe emir bebek yazacak yazında baylaşınca bebişler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…