evet bahacım yarın arkadasımızdan guzel haber alalım sonrada ardı arkası kesılmesın guzel haberlerın...artık bu geceden hadı halaya kızlarrrrr
Heee girmeyelim kim o giren çıksın hemen.canlar gereksiz bi tartışmanın içine girmeyelim...
bi yanlış anlaşılma oldu iki tarafta düşüncesini paylaştı bitti...
bakın bugün ne güzel bi haber aldık toanadan
inş yarın hmtnzlden de güzel haberler alıcaz
sonrada gelinciğin haberini alıcaz allahın izniyle
bunlar bizim için okadar önemli ki lütfen keyfimizi kaçırmayalım halaya başlayalım
rabbim topiğimizi hamişlerle bebişlerle doldursun inş
Vay vay vay hastahane odası ha ilginç ve değişikDüşünsek mi acaba
arkadaşlar konu başlığınız " eşi azospermi olanlar burada dertleşelim" ilgimi çektiği için direk buraya girdim. Aranızdaki diyaloğu görünce aranıza katılmak istedim. Ama farkında mısınız sadece uzun zamandır yazıştıklarızla konuşuyorsunuz. Madem başlık bu bence insanlara dertlerini anlatmaları ve paylaşmaları için şans verilmeli. Bundan önce de çok soru sordum ama inanın demin ki gibi ilgilenen olmadı. Tamam arnızdaki diyalog muhteşem ama sadece aranızdaki...
Arkadaşlar konu başlığınız " Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim" ilgimi çektiği için direk buraya girdim. aranızdaki diyaloğu görünce aranıza katılmak istedim. ama farkında mısınız sadece uzun zamandır yazıştıklarızla konuşuyorsunuz. madem başlık bu bence insanlara dertlerini anlatmaları ve paylaşmaları için şans verilmeli. bundan önce de çok soru sordum ama inanın demin ki gibi ilgilenen olmadı. tamam arnızdaki diyalog muhteşem ama sadece aranızdaki...
Arkadaşlar konu başlığınız " Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim" ilgimi çektiği için direk buraya girdim. aranızdaki diyaloğu görünce aranıza katılmak istedim. ama farkında mısınız sadece uzun zamandır yazıştıklarızla konuşuyorsunuz. madem başlık bu bence insanlara dertlerini anlatmaları ve paylaşmaları için şans verilmeli. bundan önce de çok soru sordum ama inanın demin ki gibi ilgilenen olmadı. tamam arnızdaki diyalog muhteşem ama sadece aranızdaki...
ben başlamıştım zaten hadi beraber devam edelim canım benim
kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler.bende halayın ucundan tutayım bari gitmeden
ne oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaa
bensız oyunmu olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
VCK kız yine güldürdün beni dedektif gibisin maşallah delillerle çıkardın koydun hepimizin önüne sonucu.Kız sen tuttuğunu koparırsın tut artık şu bebekin bir yerlerinden de gelsin hadi.Senden kaçmıycak inş Allahın izniyle gelecek bebeğin..vck kullanıcısından alıntı
canım bence ne iş nede başka hiçbirşey senin bebek yapmanı erteleyecek bir sebebin olmasın .çünkü seneler geçtikçe zaman lehimize işliyor.daha sonra çocuksuzluk içimizde tamiri olmayan yaralar açıyor.varsın işin olmasın varsın aşın olmasın bu hiç bir zaman insanın içini acıtmaz ama mis kokulu evladın olmayınca dünya dönse boş.yaşın kaç bilmiyorum ama iş işten geçmeden bebeğin olması için elinden geleni yap.bizim aramızda da senin gibi öğretmen olan arkadaşlarımız var. Ama işten gelir gelmez bilgisayarın başına geçip eşleri için her türlü araştırmayı yapıyorlar.kusura bakma canım seni gaza getirmek istemem ama bizim henüz şerefine nail olamadığımız sperm size görünmüş kaybolmadan bebişinizi kucağınıza almanızı isterim.allah'a emanet olun.
yaşım 28 ama yine de dediğin gibi geç kalmak istemiyorum. bu tatilde bi gideyimde ardından gelen süreçte ne gerekirse yaparım tabii ki canım. her şey o küçücük bebek için. 3 yıldır evliyim. yeni düşünmeye başlamıştık. 5, 6 aydır yani. ama şimdi çok pişmanım keşke baştan düşünseymişim, daha erken farkederdim. ama demek ki yaşayıp göreceğimiz varmış...
yanılıyorsun bak ben sana yazmışım.biz aramıza giren herkesle konuşur ve dertleşiriz asıl sen bizi yanlış anlamışsın.sana karşı atmaca kesilmemin sebebi elbette seni yeni tanıdık ve yanlış yazımından dolayı şimşekleri üstüne çektin hatalıysam özürümü dilerim
vck kullanıcısından alıntı
canım bence ne iş nede başka hiçbirşey senin bebek yapmanı erteleyecek bir sebebin olmasın .çünkü seneler geçtikçe zaman lehimize işliyor.daha sonra çocuksuzluk içimizde tamiri olmayan yaralar açıyor.varsın işin olmasın varsın aşın olmasın bu hiç bir zaman insanın içini acıtmaz ama mis kokulu evladın olmayınca dünya dönse boş.yaşın kaç bilmiyorum ama iş işten geçmeden bebeğin olması için elinden geleni yap.bizim aramızda da senin gibi öğretmen olan arkadaşlarımız var. Ama işten gelir gelmez bilgisayarın başına geçip eşleri için her türlü araştırmayı yapıyorlar.kusura bakma canım seni gaza getirmek istemem ama bizim henüz şerefine nail olamadığımız sperm size görünmüş kaybolmadan bebişinizi kucağınıza almanızı isterim.allah'a emanet olun.
yaşım 28 ama yine de dediğin gibi geç kalmak istemiyorum. bu tatilde bi gideyimde ardından gelen süreçte ne gerekirse yaparım tabii ki canım. her şey o küçücük bebek için. 3 yıldır evliyim. yeni düşünmeye başlamıştık. 5, 6 aydır yani. ama şimdi çok pişmanım keşke baştan düşünseymişim, daha erken farkederdim. ama demek ki yaşayıp göreceğimiz varmış...
yanılıyorsun bak ben sana yazmışım.biz aramıza giren herkesle konuşur ve dertleşiriz asıl sen bizi yanlış anlamışsın.sana karşı atmaca kesilmemin sebebi elbette seni yeni tanıdık ve yanlış yazımından dolayı şimşekleri üstüne çektin hatalıysam özürümü dilerim
burda oyle bısey yok bıldıgımız her konuya cvb verıyoruz bız hepımız aynı duyguları yasıyoruz ve burda herseyımızı paylasıyoruz dertlesıyoruz sakın oyle dusunme hayırlısıyla ıkıncı ucuncu testınızı verın bı kesınlesın bak gor hersey ıyı olucak bak topıktde bır hamılemız yarın guzel haberımız olucak sonrada gelıncıkten bahar arkadasımız ne guzel halay baslatmıs hadı sende halaya katılllll
canlarım ben çıkıyorum..
herkese iyi geceler... dur halayla çıkayım bariii..
gerisi size kalmış..
iyi geceler tatlım allah rahatlık versin
hadi halayla uğurlayayım seni
gersini biz hallederiz sen merak etme
canım benim sen az önce arkadaşlarla aranda geçen yanlış anlaşılma yüzünden alınganlık yapıyorsun bence
her gelen bizim kader arkadaşımız elimizden gelen yardımı yapmak için çabalarız...
buradaki arkadaşlar senelerdir burda mı sanıyorsun...
kimi topiğe katılalı bikaç ay kimi bikaç hafta oldu...
bu muhteşem diyaloğu herkesle kuruyoruz biz...
lütfen sende sıkma canını...
herkesin arasında bazen yanlış anlaşılmalar olabilir...
sen de bundan sonra bizim bi arkadaşımızsın...
sakın bidaha böyle şeyler yazıp üzme bizi
sağol canım iltifatın için ama moralim çok bozuldu.ben sadece şüphelendim biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz yattığımızı kalktığımızı yediğimizi içtiğimizi hastalığımızı biz bir aile olduk tabiki yeni gelen arkadaşlarda açığız ama birbirimizi görmediğimiz için böyle yanlış anlamalar oluyor.kız tutarım bebişin ucundan oda sizin bebişlerinizi elinden tutar getirir.biz burda halay çekiyoruz belki cennettede onlar eğleniyorlardır.ay kıyamam ben cennet kokulularıma gelsinler artık kucağımızaVCK kız yine güldürdün beni dedektif gibisin maşallah delillerle çıkardın koydun hepimizin önüne sonucu.Kız sen tuttuğunu koparırsın tut artık şu bebekin bir yerlerinden de gelsin hadi.Senden kaçmıycak inş Allahın izniyle gelecek bebeğin..
Heee girmeyelim kim o giren çıksın hemen.Nasılsın fıstık gezdin tozdun di mi?Ohhh sefan olsun.Ya bide bişiy soracam pek alakasız pek bir cahilce olabilir ama ne zamandır gözüme çarpıyo kimdir bu emir bebek?
alemsin yaaaaaaa toana hamile birinci haber bu.ikinciside hmtnzl nin eşi yarın ameliyat oluyor şimdiden halay çekiyoruzHalay var da niye anlamadım mı kaçırdım mı neyse boşver halay buldun gir
canıkom bılıyorum sen baslatın halayıı hadı tekarar baharcım hopaaaaaaaaaaakızlar halaya katılınnn
Halay var da niye anlamadım mı kaçırdım mı neyse boşver halay buldun gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?