iyi geceler tatlım allah rahatlık versin
Hadi halayla uğurlayayım seni
Gersini biz hallederiz sen merak etme
kız halayı bırakıp yatamıyorum iyice kuduruk olmuşum benhadi ozaman
Hadi canlarımm bende kaçtımm
iyi geceler
yarın inş. güzel haberler gelir hmntzl dennn bende tutayım halayın uçundann yatmadan
inşallah kız aslında şimdide senin kocanın hastaneye gitme şerefine haydekızlar banada boyle halaylar cekerız ınsallah hozuma getdııı bak bu halaylarrrrrrrrr canlandım bır anda bahara kocaman opucukkBu topık boyle halaylarla dolsun dolsun tasın pes peseeeeeeee ınsalahhhhhh :64
sağol canım iltifatın için ama moralim çok bozuldu.ben sadece şüphelendim biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz yattığımızı kalktığımızı yediğimizi içtiğimizi hastalığımızı biz bir aile olduk tabiki yeni gelen arkadaşlarda açığız ama birbirimizi görmediğimiz için böyle yanlış anlamalar oluyor.kız tutarım bebişin ucundan oda sizin bebişlerinizi elinden tutar getirir.biz burda halay çekiyoruz belki cennettede onlar eğleniyorlardır.ay kıyamam ben cennet kokulularıma gelsinler artık kucağımıza
teşekkür ederim canım iyi geceler sana
kızlar banada boyle halaylar cekerız ınsallah hozuma getdııı bak bu halaylarrrrrrrrr canlandım bır anda bahara kocaman opucukkBu topık boyle halaylarla dolsun dolsun tasın pes peseeeeeeee ınsalahhhhhh :64
süpersinAaaa anladım ben emir bebeğin kim olduğunu şu altta takla atıp oynayan bebek.Ben birinin bebeğine koyaca isim sanmıştım.Allahım ne mutlu bana gün geçtikçe geliştiriyorum kendimiHaaa iltifat etmedim kız ben sana sahiden öyle bir yapın var hissediyorum bak taa buralardan.Bozçma artık moralini haklısın ben de yanlış anladım ama dediğin gibi hassas bir konu her şeyimiz ortada.
iyi geceler canım benim
kız halayı bırakıp yatamıyorum iyice kuduruk olmuşum ben
bahar yarın hmtnzl içinde ihlas okuyalım mı ne dersin
iyiyim canım kociş bugün hasta diye erken geldi...
dışarı çıktık aktardan alacaklarımız vardı onları aldık biraz dolaştık geçti zaman...
tatlım şimdi emir bebek bizim bebişlerimiz oluyor
hani altta ikonlar varya bebek ikonuna tıklayınca onun kodu emir bebek
bak sen bi dene istersen tıkla bebeğe emir bebek yazacak yazında baylaşınca bebişler olacak
çekicez tabi bitanem benim senin içinde halaylar çekicez en kısa zamanda
bu öpücüklerde sana canımıniçi
amin canım ben sabah namazına kalkınca okurum diye söylemiştim sabah geç uyanıyorum bakarsın ben gelene kadar eşi ameliyat olmuş olurbenim aklımdaydı zaten sabah topikte olanlarla okuruz inş rabbim kabul eder...
ben çok umutluyum hmtnzllerden inş yüzümüzü güldürür rabbim
iyi geceler buda benden beyaz bayrakherkese iyi geceler arkadaşlar...
herkese iyi geceler arkadaşlar...
bende kacıyorum gızlarhepınıze ıyı gecelerrrrrr gununuz guzel umutlarınız gercek bereketlerınız bol olsun tanıdık tanımadık hepınızı opuyorummmmmmmmm
iyi geceler canım bu ne güzel dilekler böylebende kacıyorum gızlarhepınıze ıyı gecelerrrrrr gununuz guzel umutlarınız gercek bereketlerınız bol olsun tanıdık tanımadık hepınızı opuyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?