Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler tatlım allah rahatlık versin
Hadi halayla uğurlayayım seni

Gersini biz hallederiz sen merak etme

kızlar banada boyle halaylar cekerız ınsallah hozuma getdııı bak bu halaylarrrrrrrrr canlandım bır anda bahara kocaman opucukk Bu topık boyle halaylarla dolsun dolsun tasın pes peseeeeeeee ınsalahhhhhh:64

Hadi canlarımm bende kaçtımm
iyi geceler
yarın inş. güzel haberler gelir hmntzl dennn bende tutayım halayın uçundann yatmadan

iyi geceler bitanem allah rahatlık versin...
inş yarın hep beraber daha uzun bi halay çekicez hmtnzl için

kızlar banada boyle halaylar cekerız ınsallah hozuma getdııı bak bu halaylarrrrrrrrr canlandım bır anda bahara kocaman opucukk Bu topık boyle halaylarla dolsun dolsun tasın pes peseeeeeeee ınsalahhhhhh:64
inşallah kız aslında şimdide senin kocanın hastaneye gitme şerefine hayde

Aaaa anladım ben emir bebeğin kim olduğunu şu altta takla atıp oynayan bebek.Ben birinin bebeğine koyaca isim sanmıştım.Allahım ne mutlu bana gün geçtikçe geliştiriyorum kendimiHaaa iltifat etmedim kız ben sana sahiden öyle bir yapın var hissediyorum bak taa buralardan.Bozçma artık moralini haklısın ben de yanlış anladım ama dediğin gibi hassas bir konu her şeyimiz ortada.

çekicez tabi bitanem benim senin içinde halaylar çekicez en kısa zamanda

bu öpücüklerde sana canımıniçi

süpersin bunlarda sana gelsin.hakkaten mi oralardan öylemi görünüyorum gel birde yakından bak nede olsa herşeyimiz ortada

kız halayı bırakıp yatamıyorum iyice kuduruk olmuşum ben
bahar yarın hmtnzl içinde ihlas okuyalım mı ne dersin

benim aklımdaydı zaten sabah topikte olanlarla okuruz inş rabbim kabul eder...
ben çok umutluyum hmtnzllerden inş yüzümüzü güldürür rabbim

Öğrendim ben kız kendim öğrendim hem de Vck yı okurken birden şimşekler çaktı beynimde oturttum tüm taşları yerine.Şifa olur inş.aldıklarınız.Ama sen de güldürdün kız beni tam bir öğretmen edasıyla en ince noktasına kadar anlattın emir bebeği ağzına sağlık..

benim aklımdaydı zaten sabah topikte olanlarla okuruz inş rabbim kabul eder...
ben çok umutluyum hmtnzllerden inş yüzümüzü güldürür rabbim
amin canım ben sabah namazına kalkınca okurum diye söylemiştim sabah geç uyanıyorum bakarsın ben gelene kadar eşi ameliyat olmuş olur

bende kacıyorum gızlarhepınıze ıyı gecelerrrrrr gununuz guzel umutlarınız gercek bereketlerınız bol olsun tanıdık tanımadık hepınızı opuyorummmmmmmmm

iyi geceler bitanemmmmmmmmmmmmm
amin aminnnnnnnn
bunlar senin için canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…