- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
anladım canım geçmiş olsun.ne bileyim benimde çok ağrıyınca içime şüphe düştü ablam ilk bebeğine hemen hamile kaldı doğomunuda sezaryanla yapmıştı bebğin kordonu buynuna dolanmıştı diye.daha soonra doktor 4 parmak genişliğinde kist oluştuğunu hazır ameliyat olmuşken onuda alacaklarını söyledi bizde imza attık kocaman bir kist çıkarmışlardı.o kist bebek olmasınıda engelliyormuş.allahtan normal doğum yapmadıda erken tedavi edildi.bende o yüzden korkuya kapıldım azoyla uğraşırken kendi derdim ortaya çıkmasınafiyet olsun canım.
Ya bende bu kasık ağrısı vardı dr gittiğimde yaradan kaynaklandığını söyledi. Sonra dondurduk işte.
Heralde iyileşme sürecinde olduğu için ağrıyor canım. Bidaha dr gitmedim ama ondan oalbilir diye düşünüyorum.
Böyle durumlarda bi ağrı kesici var buscopan diye bunu bu ağrılar için veriyorlar onu içebilrsin canım. Yan etksii yok. Hafif bi ağrı kesici.
Yoktur canım kötü düşünme kist filan..
rabbim kucağına aldırmayıda nasip eylesin inşlh cnm inşlh senin darın bizim başımızakizlar merab hepinize ben geldim evime sukur..transferim oldu 6.denememde cok sukur tutundu bebeyim bana hamileyim yani darisi basiniza ...
kizlar guzel dilekleriniz icin allah razi olsun ..rabbim hepinizin yuzunu guldursun dilerim allahtann insallahh allah buyuk sprizlerle dolu bir hayat...
Gelincik..canim allah tedavini hayirli etsin yuzun gulsun..canim biz tr de iki spriz daha dogrusu mucize yasadik diye bilirim yada trk dr larinin cok dikkatli ve titiz olmasindan kaynaklanabilir..benim esim tese olmadi dr gerek gormedi sende cikis var diyince biz orda sok olduk..ve benim transferim disina cikan sperlerimizle oldu ve tuttu,,simdi allahimdan dileyimm tamamina erdirmesidir...peki canim senin dr un kim memoriyalde cok iyi dr lar cok iyi hastane demi..tutz ve dikkatliler ve herkese tavsiye ediyorum ve ayrica yakin dada kok hucre uygulanacakmis insanlar ustunde tabii yine 1 kac seneyi alir tahminim insallah hepiniz anne olursunuz..
arkadaşlar konu başlığınız " eşi azospermi olanlar burada dertleşelim" ilgimi çektiği için direk buraya girdim. Aranızdaki diyaloğu görünce aranıza katılmak istedim. Ama farkında mısınız sadece uzun zamandır yazıştıklarızla konuşuyorsunuz. Madem başlık bu bence insanlara dertlerini anlatmaları ve paylaşmaları için şans verilmeli. Bundan önce de çok soru sordum ama inanın demin ki gibi ilgilenen olmadı. Tamam arnızdaki diyalog muhteşem ama sadece aranızdaki...
kimin olmadıki tam 13 tane gidilecek yer var ve hepside erkek 9 u tüpbebek .tüpbebekle hamile kalanların biri 17 sene sonra geldi.bir tüpbebekte 6 sene sonra geldi.ay canım nedense çok yoruldum bende dün kendimi temizliğe vurdum koltukları sildim 3 tane halı sildim yorgunluktan bittim ama yine içimdeki hırsı içimde kopan fırtınalrı dindiremiyorum.bazen kanımın son damlasına kadar savaşıcam diyorum bazende kendimi kandırdığımı ömrümün sonuna kadar dört duvarla aile olacağımı düşünüyorum.hele en kötüsü ne biliyormusun bebek mağazasına girip hediye almak geçem gün aldığım kıyafetleri serdim yatağımın üzerine elimde olmadan saatlerce ağladım bir an önce sahiplerine vereyimde o kıyafetleri gördükçe dayanamıyorum tabi şimdide bebekleri görünce ağlamazsam iyidir.zaten bugünlerde iyice alıngan olmuşum inşallah olumsuz birşey yaşamadan gider gelirim
arkadaşlar merhaba.Nasılsınız?Sizleri çok özledim.Benim yoğunluk devam ediyor.Varmı güzel haberler.Katılamadığım halaylar.?
süpersin tatlım aferin sana
benimkilerde küçük odada benim onlarla ilgilenmemi bekliyor
ama benim niyetim pek yok ütüye başlamaya
yüklencek gibi olsa getiricem ama çok fazla
senide yormıyım şimdi sen kendininkilerle idare et artık
anladım canım geçmiş olsun.ne bileyim benimde çok ağrıyınca içime şüphe düştü ablam ilk bebeğine hemen hamile kaldı doğomunuda sezaryanla yapmıştı bebğin kordonu buynuna dolanmıştı diye.daha soonra doktor 4 parmak genişliğinde kist oluştuğunu hazır ameliyat olmuşken onuda alacaklarını söyledi bizde imza attık kocaman bir kist çıkarmışlardı.o kist bebek olmasınıda engelliyormuş.allahtan normal doğum yapmadıda erken tedavi edildi.bende o yüzden korkuya kapıldım azoyla uğraşırken kendi derdim ortaya çıkmasın
aaaa çok sevindim.ve çok heyecanlandım.Bende daha iyiym çok üşütmüştüm şimdi toparlandım.Hafta sonu bursadaydım ulu camide bol bol dua ettim hepimiz için.İnşallah bugün güzel sperm haberleri alır hepimiz çoşarız.Hayatım bu arada ban 1 meryem eklermisin?.Sen nasılsın sömestirede İzmir 'e gelecektin görüşücektik hepbereber .Ne zaman geleceksin?
bu ara bendede var o iştah biliyormusun canım ya neden acaba:26:
bişey yiyorum 1-2 saat sonra hemen açıkıyorum. kocişten fazla yiyorum
oda bana açlık damarın açıldı heralde diyo
havalardan mı acaba iştah açılması oldu. kış günü yapacak bişey yok ya ev içinde can sıkıntısına yerken iştahımızı açtık heralde.:26:
Ay tatlımdan aferim aldımmm
tmm cnm sen nasıl istersennn ben benimkilerle idare edyimmm
5 sene öncecanım en son ne zaman kadın doğumcuya gittin ?
Sende git bir muayene ol istersen için rahat etsin..
merhaba canım.
iyiz çok şükür sen nasılsın?
yoğunluğun bitmedi demekki.
güzel haberleri baharcım yazmış canımcım.
sende mi bendensin bebekim :13:
valla neoldu anlamadım bende...
dün aktara gittik eksikleri almaya...
oradan çıktık yanda höşmerim satıyorlar canımız çekti aldık bi tane...
kocişe dedim ben dayanamıycam plastik kaşık varsa al ben yiycem diye
oda aldı arabaya bindik alışveriş merkezine gidene kadar baya götürdüm
normalde olsa arabada hayatta bişeyler yemem tersim döndü valla
inşallah canım senin o günleri göreceksin allah'ın izniyle ama kendim için aynı şeyleri söyleyemiycem.rabbim bizde nasip edecek inş hamişOlmayı bebişlerimizi Kucağımıza almayı...
Dün bizde alışveriş merkezinde gezerken ben yine hemen bebek malzemeleri satan mağazaya girdim...
Biliyorum kocişim oraya girince biraz hüzünleniyor ama kendime engel olamıyorum...
Herşeye baktık tüm malzemelere ( kaçıncı defa )...
Hangilerinden alıcaz hepsini seçtik beğendik...
Okadar heyecanlanıyorum ki rabbim bize o heyecanı mutluluğu yaşatır inş...
Senide çok iyi anlıyorum...
Başkaları için hediye alırken içimizde bu acıyı yaşamak çok zor...
Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inş...
5 sene önce
iyiyim hayatım yoğunluk bitmedi bir düzen kuramadık.uğraşıyoruz işte
saol canım aynı yaa öksürüyor çok kötü...
Sadece ateşi düştü bide önceki kadar ağrısı yok o kadar...
Beni bıraktı gitti izmirlere hasta oldu işte
çok geçmiş olsun canım benim sende benim kociş gibi fena üşütmüşsün heralde kıyamam...
allah dualarını kabul etsin bitanem...
sen yazmıştın ya topiğe bursaya gideceğinizi bende kocişe anlattım...
biz daha hiç gidememiştik ulu camiye...
oda uygun bi zamanımızda bizde gidelim dua edelim dedi...
inş bizde en yakın bi zamanda gideriz hayırlısıyla...
tamam canım 1 meryem sureni ekliyorum şimdi...
allah kabul etsin...
ben iyiyim canım tatilin 3 gününü kocişle uğraşarak geçirdim...
2 gündürde evde dinleniyorum işte...
izmire bi aksilik çıkmazsa haftaya gelmeyi düşünüyoruz...
inş buluşuruz çok güzel olur biaraya gelmemiz
evet bebekim ya sorma üst üste ne çok şeyler yedim iki gün içinde bilemezsin
benim gibi birinden alışık olmayan bu davranışa kocişte o kadar şaşırdı ki..
tabi oda yememe seviniyor ben ilaçlardan olduğunu düşündüm. kilom aynı bi değişkli,k yok ama
birden alırsam diye düşünüyorum.
eskiden ben yemz benim kalan şeyleride kociş yerdi şimdi tersi oldu sen yemezsen ben yerim diyorm
adamda şaşırıp kalıyor
geçici bişeydir belki bebekim ya boşverr amannn canboğazdan gelir demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?