Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla bıraktım gitti tatlım neolcak sonum bilmem
dayanamayım yiyorum ama inş gelmez kilolar tatlım

tekrar mrhaba kızlarr bende yoğun ağrılarla yeni bir regl dönemine daha girdim:) valla benim ağrılarım dayanılmaz oluyor kesin bende var bişey ya ilaç içiyorum majezik diye bi ilaç onu içince kesiliyo ağrım hep diyorum bi doktora gidip baktırayım diye ama kısmet olmadı inş gitcem yakın zamanda eğer sperm olursa hemen bulunuyomu peki ameliyat iyi geçti dememişmiydi doktor niye öyle dedi acaba kızlar yaa inş iyi cıkar sonuç rabbim hayal kırıklığına uğratmasın inş

hayırlı günler kızlar...........
bayadır girmiyordum topiğe biraz hareketlenmiş ama olumsuz sonuçlarla inşallah tedavideki arkadaşların patoloji raporlarından iyi haber gelir....
bizde tedaviye başlayacağız tekrardan gerçi içimdende gelmiyor eşim geçen hafta spermle hormon testlerini yaptırdı yine sıfır sonuç gerçi benim içime doğmuştu böyle olacağı ama eşim ümitliydi sıfırıda görünce baya moreli bozuldu...bana sonuçları dr lara gönder diyor ama gönderesimde yok....
kızlar geçenlerde başka bir sitede bir arkadaş vardı hatta burayada üyeydi baya aşamalardan geçip ne zorluklarla çocukları olmuştu ama çocuk mutluluk getirmedi boşanmışlar onun eşide çocuk olduktan sonra onu aldatmış bide üstüne ağır kelimeler kullanmış kadıncağızda ayrılmış neyseki çalışıyor kendini toplamış hayata yeniden tutunmuş üzüldüm açıkçası ne ümitleri hayalleri vardı ama olmadı işte allah sabrını versin çok zor bir durum....çocuğum olsun çok mutlu olacağız diye birşey yok hayatın bizlere ne getireceğini bilemiyoruz her insan bir olamaz tabiii ama bu erkekler nankör her sıkıntıyı kadın çeker kendileri biraz zora gelsin pes ederler....benimde başımdan geçtiği için açıkçası korkuyorum o yüzdende tedaviyi biraz daha erteleyeceğim bakalım zaman ne gösterecek hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

evet bende adet zamanı fecıyım su torbası yatarım ben kadın doguma gıtım sorun yok sukur ama sende gıt ıhmal etme cnm

geçmiş olsun inşallah çabuk geçer ağrıların.
benimde ağrılarım çok feci oluyo adet dönemlerinde dr a gittim hiçbişey olmadığını söylemişti
bazı kişiler daha hassas geçirirmiş regli dönemlerini

ayy gerçektenmiii
korktuğun başına gedi desene cnm
iyi bari eşin geldide değiştirdin en azından üstünüüü
seni görünce ne dediii pekiii

hosgeldın evet hakkımızda hayırlımı degılmı bılmıyoruz
zaten dualarda hep hayırlıysa bızlere evlat ver dıyoruz cnm
o adamın yaptıgda cok nankorceymıs
sen yıllarca ugras tam bebek olsun.............
aman allhım herseyın hayırlısını versın

slm bende bu topiğin yenilerinden sayılırım.Allah sizlerede hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
o yazıyı daha önce bende başka bir topikte okumuştum çok etkilendim.hepimiz için hayırlısı olsun

evet bende adet zamanı fecıyım su torbası yatarım ben kadın doguma gıtım sorun yok sukur ama sende gıt ıhmal etme cnm

sağol cnm valla gitcem inşallah ya aslında yakınımızda var oraya randevu almıştım doktorun adı denizdi bayan diye aldım gittik eşimle baktık erkek eşim hemen tuttu kolumdam cıktık ordan :)sonra özele giderim dedim ama işte kısmet olmadı

sağol cnm inş bendede bişey olmaz evlenmeden öncede çok ağrım oluyodu evlenince gecer dediler ama aynı yalan söylediler :) zamanında çok üşüttüm bence iltihap olabilir ama bakalım kötü bişey olmaz inş

cnım aynı gün aynı şikayetlerle regl oluyomuşuz.Benim sancılar da yıllardır var doktora kaç kez gittim bişey yok dendi en son reglken gittim doktor zorla alttan muayeneetti çok utandım ben de kan revan uzanıverdim doktorun önüne ama o ısrar ettiİyi ki de etmeş reglken daha net görünüyomuş ve çikolata kisti m varmış ve sancının nedeniymiş.Küçük ama ameliyatlık değil yani kendiliğinden de geçebilir doğumda kesin geçer ama doğum kimbilir ne zaman

kızlar hmtnzl mesaj çekti...
kaan hocayla konuşmuşlar...
çok sayıda olgunlaşmamış hücre bulunmuş...
şuanda olgun hücreye rastlanmamış...
sabaha kadar bekleteceklermiş...
eşinin dokularının çok iyi olduğunu, nasıl şuana kadar olgun hücre bulunmadığını şaşırdığını söylemiş hayret falan demiş...
sakın ümitsizliğe kapılmayın bu testis dokusundan muhakkak sperm üretiriz demiş...

ay hadi inşlh baharcığım yaaa bu spermler nasıl olgunlaşır bilşmiyorum ki olgunlaşacaksa olgunlaşsın artık

ama sonuç kötü değil en azından
onlarda bizim gibi tedaviye devam edecekler
hakkımızda hayırlısı bakalım

baharım olgunlaşmamış hücre nedemek,iyimi kötü mü bilemedim ben şimdi.rabbim arkadaşımızın yüzüne gülsün,inş.kaan hocanın dediği gibi olur

baharcığım halay nasıl oluyordu bilemedim hadi halayın başını çek
çekki spermler canlansın hoplasın zıplasın topiğimiz neşelensin:))

iyi akşamlar arkadaşlar... BÜYÜK ALLAH ım izin verde canlanıversin şu hücreler. ol dersin olur OL de ne olur amiin..yoksa kaan hoca tese ameliyatlarına seri bir şekilde devam edecek

Son düzenleme:

çok sevindim aalllaha çok şükür.Dahada güzel şeyler duyacağımıza inanıyorum

merhaba arkadaşım...sanırım sizin bebişleriniz var.ALLAH BAĞIŞLASIN.sizin eşinizde azosperm miydi.cevap verebilirmisin.

canım testis dokusunun çok iyi olduğunu söylemiş kaan hoca...
bu önemli ve güzel bişey...
inş tedaviyle bu defa olgunlaşır spermcikler

baharcığım halay nasıl oluyordu bilemedim hadi halayın başını çek
çekki spermler canlansın hoplasın zıplasın topiğimiz neşelensin:))

çekelim tabi bitanem buda güzel bihaber hobaaaa
hadi bakalım tutun halayın ucundan

baharım olgunlaşmamış hücre nedemek,iyimi kötü mü bilemedim ben şimdi.rabbim arkadaşımızın yüzüne gülsün,inş.kaan hocanın dediği gibi olur

canım tamamlanamamış sperm hücresi demek...
yani daha oluşmaya devam ediyor...
hiç olmamasından tabiki daha iyi...
bu devamının geleceğine işaret bence...
hadi bakalım katıl halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…