kimin olmadıki tam 13 tane gidilecek yer var ve hepside erkek 9 u tüpbebek .tüpbebekle hamile kalanların biri 17 sene sonra geldi.bir tüpbebekte 6 sene sonra geldi.ay canım nedense çok yoruldum bende dün kendimi temizliğe vurdum koltukları sildim 3 tane halı sildim yorgunluktan bittim ama yine içimdeki hırsı içimde kopan fırtınalrı dindiremiyorum.bazen kanımın son damlasına kadar savaşıcam diyorum bazende kendimi kandırdığımı ömrümün sonuna kadar dört duvarla aile olacağımı düşünüyorum.hele en kötüsü ne biliyormusun bebek mağazasına girip hediye almak geçem gün aldığım kıyafetleri serdim yatağımın üzerine elimde olmadan saatlerce ağladım bir an önce sahiplerine vereyimde o kıyafetleri gördükçe dayanamıyorum tabi şimdide bebekleri görünce ağlamazsam iyidir.zaten bugünlerde iyice alıngan olmuşum inşallah olumsuz birşey yaşamadan gider gelirim
hmtzl den iyi haberler yok galiba geçmişi biraz okudum da 4 de belli olacakmış..
bulunamamış demekki parçalara bakıyorlar desenize istiyorum bebeğimle aynı oldu.
bu haberleri alınca daha bir umutsuz oluyorum artık eşiminde tese olmasını istemiyorum.
kaan hocayada güvenim kalmadı artık yapacağını yapsaydın en iyi şekilde tedavisini planlasaydın.
birdaha 3 5 ay sonra ameliyat yaparız diyo ya çocuk oyuncağı sanki yazık çok yazıkkkkkkkkkk
Slm cnmm hoşgeldinn
Oh cnm ne güzel bitirdin işlerii benimkiler duruyo daha yavaş yavaş yapıyorumm
baharla benimde ütüler varrrrr da kim yapacakkkk
Slm cnmm hoşgeldinn
slm cnm hmtzl nin eşi sabah ameliyattan çıkmış eşinin memleketi burdura gidiyolarmış yoldalar sanırsam sonuç akşam 4 gibi yada sabah belli olacakmış inşlh güzel haberler alırız cnm..
evet cnm ya bende böyle duyunca koskuyorum bende eşime dedim 2 tese ol dıye yok uzun bi müddet olmama diyo rabbımbizleride sevindirsin
getir tatlım bana ben yapayım bayılırım ütüye
kırışıklar benim düşmanım seviyorum onları düzeltmeyi
ben delimiyim ne
canım şimdi eşimi aradım hmtzlerde bulunamamış şimdilik parçalara bakılıyormuş dedim..
çok üzüldü oda artık ameliyat olmak istemiyo off offf hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim.
sperm bulunamamış mı çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun şuan ezan okunuyor
Allahım hiçbirimizn kuacağını boş bırakmasın
valla cnm bilmiyorum bende patoloji sonucunu gen art dan mail gönderdiler bana benim bilgisayarım açmıyor o proğram olmadığı için kaan beye mail gönderdim olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi bunlarlada tüp bebek olur dedi bunları geliştirmek için 6 aylık tedavi verdi işte geçenlerde bütün testleri patoloji raporunu genetik testini felan hepsini emra beye mail gönderdim o aradı çok ümit vererek konuşmadı ameliyatı kaan beymi yaptı diye sorcaktım dedi ben patolojide elonge felan göremedim dedi bilmiyorum valla kime inanacağımı bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun inşlh...
sperm bulunamamış mı çok üzüldüm allah yardımcıları olsun şuan ezan okunuyor
allahım hiçbirimizn kuacağını boş bırakmasın
sperm bulunamamış mı çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun şuan ezan okunuyor
Allahım hiçbirimizn kuacağını boş bırakmasın
selam kızlar
hmtzl den haber varmı canlarım inşallah bulunmuşturrrrr
hmtzl den iyi haberler yok galiba geçmişi biraz okudum da 4 de belli olacakmış..
bulunamamış demekki parçalara bakıyorlar desenize istiyorum bebeğimle aynı oldu.
bu haberleri alınca daha bir umutsuz oluyorum artık eşiminde tese olmasını istemiyorum.
kaan hocayada güvenim kalmadı artık yapacağını yapsaydın en iyi şekilde tedavisini planlasaydın.
birdaha 3 5 ay sonra ameliyat yaparız diyo ya çocuk oyuncağı sanki yazık çok yazıkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
cemrem nasılsın sende görünmüyorsun bi kaç gündür işlerinmi vardı cnm...
inşlh cnm yaa bende öyle olmasını ümit ediyorum zaten inanmaktan başkada çaremiz yok sanırsam(
amin canım benim.allah iyi ve doğru insanlarla karşılaştırsın.
selam bebekim hoşgeldin
evet canım neyazıkki şimdilik durum istiyorumbebeğimiyle aynı...
inş onlarda bulunur bari...
canım üstüste kötü haber aldık diye bianda kötü düşünmeyelim bence...
zaten bizim sorunumuzda başarılı 2 hoca var biri emre hoca diğeri kaan hoca...
ikisinden birini seçmek zorundayız başka alternatif yok şimdi
sadece olumsuz örnekler düşünmeyelim bunun yanında kaç tane iyi sonuçlanan durum duyduk hep beraber...
bak esmalarda 20 ay tedavi gördüler emre hocada...
%90 şans vermesine rağmen bulunamadı...
elden gelir bişey yokki...
biz bu sıkıntı için tedavi görmek zorundayız...
ve ikisinden birini seçicez
cnm sen tatıldesın
bırak ısı gucu ya nasılsa yapılıyo gez toz tatılın tadını cıkar oyle yada boyle evın ısı bı skılde halloluyo
afıyet olsun bende hosmerıme bayılırım esım getırtırmıstı offfff
ama kılonun dusmanı super bı tatlı ye bıraz al kıloları
hayır cnm sonuç henüz belli değil
anladığım kadarıyla patolojiye parça gönderdiler onun üzerinde çalışılıyor
oda uzun sürüyor akşama yada yarın sabaha sonuç belli olacak...
iyim cnm dün pımapen takıldı evın butun camlarına bıraz once ısler bıttı hemen oturdum pc nın basına
sızde test yapmısısnız kan testı ıyı cıksın inşlh sonuclar sen nasılsın sımdı
hmtnzl dan da guzel haberler beklıyoruz
valla benim tüm işler bekliyor bi ütü değil
Canım sana demiştim ya kociş gelsede beni böyle hala pijamayla görse rezil olurum diye...
Az önce geldi ve gördü
Harbiden rezil oldum...
Ya napıym hmtnzl için yataktan bi fırladım üzerimi bile değiştirememiştim...
Neyseki kociş gelince değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?