Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa ne oldu sana böyle hiç yakıştıramadım
hadi o umutla tedaviye başlayacak kişi nerde ??
böyle yapma ne kendini ne çevrendekileri üzme...
allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize tek tek...

Kızlar ben kaçtım hmtnzl'den inşallah döndüğümde güzel haberler alırım kızlar ben gelmeden haber gelirse bana haber verin olurmu canlarım

inş sen gelmeden güzel haber gelir gelince halaya katılırsın sende
görüşmek üzere üzme kendini oralarda tamam mı

Selam fıstıklar nasılsınız?Ben sancıyla uyandım sabah bir terketmedi gitti beni bu regl ağrısı ya her ay aynı şey.Biraz hafifledi şimdi bitki çayları içtim üstüste giydim oturdum hmztnl yi merakla hem sancı çekip hem okudum ama yine beklemedeyiz inşallah sonu hayırlıdır bu beklemenin.Eseslim bahar Allah razı olsun ihlas okumuşsunuz Allah kabul etsin hepimizin dualarını.
Bu arada hoş geldin özledim seni Esseslim,fıstığım.Biraz yorulmuş biraz da kızmışsın bişeylere ama geçti inş.Hadi dinlen artık kalkma pc başından.Hazır iştahında açıkken ye iç yarasın.

evt cnm ama iş gereği ne yapacaksın çok geçmiş olsun bakalım...

çok saol canım benim...
evet iş için ama onu öyle kötü gördükçe çok sinirleniyorum elimde değil...
1 hafta diye gönderip 2 haftaya çıkardılar

Son düzenleme:

inş canım sayende aklıma düştü inş gidicez bi fırsatını bulup...
izmire gelince haber vericem canım merak etme sen

Son düzenleme:
bebekim kocişini şoka mı soktun sen
deseydin "bak tazmanya canavarı gibi evde nevar ne yok bitiririm akşama kadar tedarikli gel" diye
bende çok yiyorum buara yaa...
tam formuma kavuşmuşken kilo almak istemiyorum :84:

hemde ne şok yuhh benide ye dedi hatta
bende küstüm tamam yemem dedim
aman canım sen kilolu değilsin boşverr.
şimdi kaç kilosun bebekim sen bide boyun kaçtı
orantın gayet güzel bence yani.
şimdi arkadaşım aradı canım bende oraya gidecem biliyormuusn.

selam canım benim hoşgeldin
çok geçmiş olsun hep böyle mi geçiyor senin demek :26:
aman sende kalkma yerinden sıcacık otur dinlen...
saol canım benim allah kabul etsin inş...

küsmedi bebekim enişte şaşkınlıkla ne diyeceğini şaşırmıştır
ye sen afiyet olsun...
boyum 1,60 kilom 55
ama yazın 53 e kadar düşmüştüm kış geldi yemeye başladım bende
tamam canım görüşmek üzere öpüyorum kocaman

eseslim cnmcım buraya gelin deniz kenarı antalyaya burası çok güzel hemşerimle aynı şehirde olmak güzel olur...:))

Kızlar şimdi kaan hocayı aradım bi kadın cevap verdi telefona kaan bey araba kullanıyor ben ileteyim dedi antalyada arıyorum dedim eşim 3.ayın tahlillerini dün verdi 31 ocakta çıkacakmış dedim clomen.endol.proxeed plus ve com vitex kullanıyoruz bunlara devam edicekmiyiz dedim kadın anlattı ben telefondayım hoca evt evt devam edecek dedi ama bu kaan hocaya kızmaya başladım artık kafamda hergün binlerce soru oluşuyor inşlh para için insanların ümitleriyle oynamıyordur... Emre beyin söyklediklerini hala üzerimden atamadım patolojide elonge hücre yazmıyor dedi inşlh insanların ümitleriyle oynamıyordur..((

canım inş öyle bişey yapmıyordur kaan hoca...
sen bozma kalbini inş doğru yoldayızdır hepimiz...
bakalım bu ay test sonuçlarınız nasıl gelecek...

Offf ya ben normalde hiç kararsız bir insan değilim ama bu Kaan Beyle ilgili hep şüphe var içimde bu yüzden de karar veremiyorum.Daha tanışmadık bile olursa 2sinde tanışacaz ama yine içimden bir ses gitmesek mi ki ona diyo.Ama gitsek bille ameliyatı onda düşünmüyorum inşallah hiç gerek kalmaz da ameliyata.Bir de hmztnl ye çıkmazsa 3ay daha tedavi,istiyorumbebeğimme iğne verdi ya ne bileyim madem 3aylık bir tedavin daha vardı niye ameliyata aldın 3ay daha beklerlerdi tedavi için.Ameliyat az para mı ya 2milyar şimdi olmadı 3ay sonra bidaha paraya mı yanarsın testislere verilen zarara mmı yanarsın

valla cnm bilmiyorum bende patoloji sonucunu gen art dan mail gönderdiler bana benim bilgisayarım açmıyor o proğram olmadığı için kaan beye mail gönderdim olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi bunlarlada tüp bebek olur dedi bunları geliştirmek için 6 aylık tedavi verdi işte geçenlerde bütün testleri patoloji raporunu genetik testini felan hepsini emra beye mail gönderdim o aradı çok ümit vererek konuşmadı ameliyatı kaan beymi yaptı diye sorcaktım dedi ben patolojide elonge felan göremedim dedi bilmiyorum valla kime inanacağımı bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun inşlh...

oh ben geldım ısım bıttı utuden baska bı sey kalmadı
kızlar utusu olan bana gondersın ben yapayım sevıyorum utuyu

ah cnm ne guzel bı ruya zaten oyle olacak ımşlh o gunlerıde goruruz

cnm sen tatıldesın
bırak ısı gucu ya nasılsa yapılıyo gez toz tatılın tadını cıkar oyle yada boyle evın ısı bı skılde halloluyo

afıyet olsun bende hosmerıme bayılırım esım getırtırmıstı offfff
ama kılonun dusmanı super bı tatlı ye bıraz al kıloları

slm kızlarr haber gelmeiş henüz inşallah güzel haberler gelir

Son düzenleme:
hmtzl den iyi haberler yok galiba geçmişi biraz okudum da 4 de belli olacakmış..
bulunamamış demekki parçalara bakıyorlar desenize istiyorum bebeğimle aynı oldu.
bu haberleri alınca daha bir umutsuz oluyorum artık eşiminde tese olmasını istemiyorum.
kaan hocayada güvenim kalmadı artık yapacağını yapsaydın en iyi şekilde tedavisini planlasaydın.
birdaha 3 5 ay sonra ameliyat yaparız diyo ya çocuk oyuncağı sanki yazık çok yazıkkkkkkkkkk

selam kızlar
hmtzl den haber varmı canlarım inşallah bulunmuşturrrrr

Slm cnmm hoşgeldinn

Oh cnm ne güzel bitirdin işlerii benimkiler duruyo daha yavaş yavaş yapıyorumm
baharla benimde ütüler varrrrr da kim yapacakkkk

selam kızlar
Hmtzl den haber varmı canlarım inşallah bulunmuşturrrrr

slm cnm hmtzl nin eşi sabah ameliyattan çıkmış eşinin memleketi burdura gidiyolarmış yoldalar sanırsam sonuç akşam 4 gibi yada sabah belli olacakmış inşlh güzel haberler alırız cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…