inşallah canım senin o günleri göreceksin allah'ın izniyle ama kendim için aynı şeyleri söyleyemiycem.
Bizim burdada çok güzel bir mobilyacı vardı altın kaplama taht yapmış her tarafıda savorovski taşlıydı çok beğendim elimde olmadan içeri daldım eşimde söz veriyorum çocuğumuz olsun sana bu beşiği alıcam dedi.kardeşimde altın emzik alacakmış.bende tabi siz olmayacağını bildiğiniz için bu kadar pahallı şeyleri alıcam diyorsunuz dedim.yani iyi düşüncelerine bile bir kulp takıyorum umutsuzluk böyle birşey işte
Kızlar ben kaçtım hmtnzl'den inşallah döndüğümde güzel haberler alırım kızlar ben gelmeden haber gelirse bana haber verin olurmu canlarım
evt cnm ama iş gereği ne yapacaksın çok geçmiş olsun bakalım...
sizede geçmiş olsun canım.Mutlaka gidin hatta bir turla gidin bütün türbeleri gezin.Ulu caminin içinde kabenin örtüsü var ordan savaş zamanı getirilmiş.Bunu çoğu insan bilmezmiş..Kade örtüsünün önünde dua ettik.İnsanın ruhu temizleniyor.İzmire geldiğinde bize haber vermeyi unutma canım.
bebekim kocişini şoka mı soktun sen
deseydin "bak tazmanya canavarı gibi evde nevar ne yok bitiririm akşama kadar tedarikli gel" diye
bende çok yiyorum buara yaa...
tam formuma kavuşmuşken kilo almak istemiyorum :84:
Selam fıstıklar nasılsınız?Ben sancıyla uyandım sabah bir terketmedi gitti beni bu regl ağrısı ya her ay aynı şey.Biraz hafifledi şimdi bitki çayları içtim üstüste giydim oturdum hmztnl yi merakla hem sancı çekip hem okudum ama yine beklemedeyiz inşallah sonu hayırlıdır bu beklemenin.Eseslim bahar Allah razı olsun ihlas okumuşsunuz Allah kabul etsin hepimizin dualarını.
Bu arada hoş geldin özledim seni Esseslim,fıstığım.Biraz yorulmuş biraz da kızmışsın bişeylere ama geçti inş.Hadi dinlen artık kalkma pc başından.Hazır iştahında açıkken ye iç yarasın.
hemde ne şok yuhh benide ye dedi hatta
bende küstümtamam yemem dedim
aman canım sen kilolu değilsin boşverr.
şimdi kaç kilosun bebekim sen bide boyun kaçtı
orantın gayet güzel bence yani.
şimdi arkadaşım aradı canım bende oraya gidecem biliyormuusn.
evet bebekim yaa bu aralar öyle oldu valla baya yoruldum.
Neyse dinlenirim inşlalah. Kasıklarımda hala ağrıyor biliyormusun.
Neden geçmedi anlamadım.
Acayip batma oluyor.
Bide adetime daha 1 hafta var ve 3-4 önce başladı göğüslerim acıyor.
Hani adet olunca acır ya öyle acı ama çok erken başladı neden böyle odu diye düşünüp duruyorum.
Sorma canım onların stresinden bizde ne sperm çıkar ne çocuk olur.
Bu işleri bırakacak benim kociş ancak o zamamn biz rahat ederiz..
O günlerde ne zamn bilmiyourm.
Dün kızdırmışlar kocişimi abisi ile babası. Eşimde karar verdim bu sefer bu seneler olmasa ben eninde sonunda bu şehirden gidicem diyor. Ne zamndır söylüyrdu zaten.
Dünde çok kızıdrdıkları için yine söyledi bana.
Deniz kenarında yaşamak istiyor.
Kızlar şimdi kaan hocayı aradım bi kadın cevap verdi telefona kaan bey araba kullanıyor ben ileteyim dedi antalyada arıyorum dedim eşim 3.ayın tahlillerini dün verdi 31 ocakta çıkacakmış dedim clomen.endol.proxeed plus ve com vitex kullanıyoruz bunlara devam edicekmiyiz dedim kadın anlattı ben telefondayım hoca evt evt devam edecek dedi ama bu kaan hocaya kızmaya başladım artık kafamda hergün binlerce soru oluşuyor inşlh para için insanların ümitleriyle oynamıyordur... Emre beyin söyklediklerini hala üzerimden atamadım patolojide elonge hücre yazmıyor dedi inşlh insanların ümitleriyle oynamıyordur..((
Kızlar şimdi kaan hocayı aradım bi kadın cevap verdi telefona kaan bey araba kullanıyor ben ileteyim dedi antalyada arıyorum dedim eşim 3.ayın tahlillerini dün verdi 31 ocakta çıkacakmış dedim clomen.endol.proxeed plus ve com vitex kullanıyoruz bunlara devam edicekmiyiz dedim kadın anlattı ben telefondayım hoca evt evt devam edecek dedi ama bu kaan hocaya kızmaya başladım artık kafamda hergün binlerce soru oluşuyor inşlh para için insanların ümitleriyle oynamıyordur... Emre beyin söyklediklerini hala üzerimden atamadım patolojide elonge hücre yazmıyor dedi inşlh insanların ümitleriyle oynamıyordur..((
offf ya ben normalde hiç kararsız bir insan değilim ama bu kaan beyle ilgili hep şüphe var içimde bu yüzden de karar veremiyorum.daha tanışmadık bile olursa 2sinde tanışacaz ama yine içimden bir ses gitmesek mi ki ona diyo.ama gitsek bille ameliyatı onda düşünmüyorum inşallah hiç gerek kalmaz da ameliyata.bir de hmztnl ye çıkmazsa 3ay daha tedavi,istiyorumbebeğimme iğne verdi ya ne bileyim madem 3aylık bir tedavin daha vardı niye ameliyata aldın 3ay daha beklerlerdi tedavi için.ameliyat az para mı ya 2milyar şimdi olmadı 3ay sonra bidaha paraya mı yanarsın testislere verilen zarara mmı yanarsın
canım inş öyle bişey yapmıyordur kaan hoca...
Sen bozma kalbini inş doğru yoldayızdır hepimiz...
Bakalım bu ay test sonuçlarınız nasıl gelecek...
KIZLAR DÜN RÜYAMDA NE GÖRDÜM BİLİYORMUSUNUZ TOPİĞİMİZDE ARTIK DUA LİSTEMİZ DEĞİŞMİŞ ONUN YERİNE ARTIK BEBEKLERİMİZİN KİLOSU YAZIYORDU.BİRDE YARAMAZLIKLARINI LİSTELİYORDUK.EN ŞİŞMAN VE YARAMAZ BEBEĞİ SEÇİYORDUK.İNŞALLAH RABBİM BİZE O GÜNLERİDE GÖSTERİR
bebekimm çamaşırlar dağ gibi oldu ütülenecek katlanacak yerleştirilecek...
tüm ev dip köşe temizlenecek...
çok işim var çooooooooookkk
canım isterse kalkıcam işte çok tembelim yaaa :84:
bide aklım hmtnzlde ya kalkasım hiç gelmiyor pcnin başından...
hayret kırk yılın başı eltin bi işe yaramış aferin ona
valla cadılığın tutarsa yine atıversinler seni yatağa
sende mi bendensin bebekim :13:
valla neoldu anlamadım bende...
dün aktara gittik eksikleri almaya...
oradan çıktık yanda höşmerim satıyorlar canımız çekti aldık bi tane...
kocişe dedim ben dayanamıycam plastik kaşık varsa al ben yiycem diye
oda aldı arabaya bindik alışveriş merkezine gidene kadar baya götürdüm
normalde olsa arabada hayatta bişeyler yemem tersim döndü valla
kimin olmadıki tam 13 tane gidilecek yer var ve hepside erkek 9 u tüpbebek .tüpbebekle hamile kalanların biri 17 sene sonra geldi.bir tüpbebekte 6 sene sonra geldi.ay canım nedense çok yoruldum bende dün kendimi temizliğe vurdum koltukları sildim 3 tane halı sildim yorgunluktan bittim ama yine içimdeki hırsı içimde kopan fırtınalrı dindiremiyorum.bazen kanımın son damlasına kadar savaşıcam diyorum bazende kendimi kandırdığımı ömrümün sonuna kadar dört duvarla aile olacağımı düşünüyorum.hele en kötüsü ne biliyormusun bebek mağazasına girip hediye almak geçem gün aldığım kıyafetleri serdim yatağımın üzerine elimde olmadan saatlerce ağladım bir an önce sahiplerine vereyimde o kıyafetleri gördükçe dayanamıyorum tabi şimdide bebekleri görünce ağlamazsam iyidir.zaten bugünlerde iyice alıngan olmuşum inşallah olumsuz birşey yaşamadan gider gelirim
selam kızlar
hmtzl den haber varmı canlarım inşallah bulunmuşturrrrr
oh ben geldım ısım bıttı utuden baska bı sey kalmadı
kızlar utusu olan bana gondersın ben yapayım sevıyorum utuyu
ah cnm ne guzel bı ruya zaten oyle olacak ımşlh o gunlerıde goruruz
cnm sen tatıldesın
bırak ısı gucu ya nasılsa yapılıyo gez toz tatılın tadını cıkar oyle yada boyle evın ısı bı skılde halloluyo
afıyet olsun bende hosmerıme bayılırım esım getırtırmıstı offfff
ama kılonun dusmanı super bı tatlı ye bıraz al kıloları
selam kızlar
Hmtzl den haber varmı canlarım inşallah bulunmuşturrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?