forolardan aynı boyna olduğumuzu anlamıştım
ne uyumlu arkadaşız bi yaa boyumuz bile aynı
bebekim şimdi kötü değilsinki vücudun orantılı senin...
biraz daha alırsan daha iyi olursun...
tabi iyi olur cnmm al birazzz
ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalcalısıı
bende kiloyu kalcalarmdan alıyorummm vermesi zor ama benim kaldıı fazla kötü durmuyoo ama
herkes boyun var belli olmuyo diyooo boyumda 1.65 ama herkes daha uzunsun diyo inanmıyolarrrr
1.70 gibi geldin banada sen canım ya 1.65 misin ?
dimi ama kadın olmuşum arkadaşımda öle dedi tahta gibi olmazmış
bencede kilon fazla yok senindde boy olunca kaldırıyor kiloyu canımcım..
ayy sağoll bitanemmmm
evt boy olunca fazla belli olmuyo kilolarrrr
gelelim canım valla deniz kenarına gidip kafa diniyelim dedi kociş ama bilemiyorum tabi zaman ne gösterir
kısmet herşey...
hayırlısı olsun cnm
inşallah canım öyle bişey yapmıyordur bu kadar hastası var.
öyle birine benzemiyor sen kalbini ferah tut.
biliyorsun çoğu dr dan bu dr iyi.
malesef böyle işte bu dr işleri.
hakkımızda allah hayırlısını versin inşallah.
inşlh cnm bende öyle yapmadığına inanmak istiyorum
inşlh bizlerin yanındadır..
inşallah canım. olumsuz düşünerek kafamızı bulandırıp strese girmeyelim.
şahsen biz o kadar çok dr gittik ki çok canımız yandı.
ama bunda umudumuz oldu. o yüzden inanmak istiyorum. olumsuz düşünmek istemiyorum canım yaa...
haklısın bitanem bende öyle olmasını istiyorum bizim bu durumumuzdan nemalanmak isteyen o kadar fırsatçı varki insan ister istemez heşeyden şüphe ediyor malesef cnm..
canlar hmtnzller nihayet eve varabilmişler...
evde misafir varmış konuşamadık mesaj çekti...
kaç saattir yollardalar inş enişte kötü olmaz :26:
hoşgeldin canım senin adına sevindim kaan hocanın size iyi sözler söylemesi çok iyi olmuş.peki sizin hormon değerleri kaç kötü demişsinde merak ettim
canlar hmtnzller nihayet eve varabilmişler...
evde misafir varmış konuşamadık mesaj çekti...
kaç saattir yollardalar inş enişte kötü olmaz :26:
hmtnzl çok iyi allah sabrını verdi diyor...
maşallah iyiymiş inş bi sıkıntı olmaz sonrasında da...
selam kızlar.. hmtnzl den güzel haberler gelmiş inşallah olgunlaşmayan spermleri olgunlaşır çok güzel bi haber bu...bi ışık görünmüş Rabbim devamınıda getirsin inşallah...
yarın sabah saat:10.00 da bizde hastanede olacaz.... bugün biraz canım sıkıldı muhasebede ödeme yaparken para almak istemediler olmama ihtimalide var kesin yumurtaların toplanacakmıki dedi muhasebedeki bayan o an benim tüm şevkim kırıldı... bi an için olmayacak gibi bi his kapladı içimi nasıl daraldım bilemezsiniz... neyse şimdi iyiyim ben umudumu kaybetmiyorum olacağına inanmaya çalışıyorum... eğer sperm bulunursa saat:14.30 da beni alacaklar eve gelmemiz akşamı bulur sanırım... hayırlısı bakalım yarın büyük gün bizim için....Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun inşallah...
hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.
aman boşver dengesiz birini otuturmuş o zamn oraya nedemek bulunursa
moral verecekleri yere adamın moralini bozuyorlar.
yarın inşallah güzel haberler verirsin canım.
dualrımız seninle. allah hakkıında herşeyin hayırlısını versin inşallah...
selam kızlar.. hmtnzl den güzel haberler gelmiş inşallah olgunlaşmayan spermleri olgunlaşır çok güzel bi haber bu...bi ışık görünmüş Rabbim devamınıda getirsin inşallah...
yarın sabah saat:10.00 da bizde hastanede olacaz.... bugün biraz canım sıkıldı muhasebede ödeme yaparken para almak istemediler olmama ihtimalide var kesin yumurtaların toplanacakmıki dedi muhasebedeki bayan o an benim tüm şevkim kırıldı... bi an için olmayacak gibi bi his kapladı içimi nasıl daraldım bilemezsiniz... neyse şimdi iyiyim ben umudumu kaybetmiyorum olacağına inanmaya çalışıyorum... eğer sperm bulunursa saat:14.30 da beni alacaklar eve gelmemiz akşamı bulur sanırım... hayırlısı bakalım yarın büyük gün bizim için....Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun inşallah...
inşallah canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
ben çıkıyorum canım şimdi yemek zamanı.. sonra görüşürüz.. hepinizi öpüyorum...
Ah cnm ya yenimi varmışlarrr
eşi inş. yatıp dinlenirrr yazıkk dikişleri var şimdiii dikkat etmek lazımm
iyi hadi çok şükür..
ama valla inşallah ağrıları artmaz o kadar yol gittiler şimdi misafir filan derken adam yatamazda.
inşallah ağrısı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?