selam kızlar.. hmtnzl den güzel haberler gelmiş inşallah olgunlaşmayan spermleri olgunlaşır çok güzel bi haber bu...bi ışık görünmüş Rabbim devamınıda getirsin inşallah...
yarın sabah saat:10.00 da bizde hastanede olacaz.... bugün biraz canım sıkıldı muhasebede ödeme yaparken para almak istemediler olmama ihtimalide var kesin yumurtaların toplanacakmıki dedi muhasebedeki bayan o an benim tüm şevkim kırıldı... bi an için olmayacak gibi bi his kapladı içimi nasıl daraldım bilemezsiniz... neyse şimdi iyiyim ben umudumu kaybetmiyorum olacağına inanmaya çalışıyorum... eğer sperm bulunursa saat:14.30 da beni alacaklar eve gelmemiz akşamı bulur sanırım... hayırlısı bakalım yarın büyük gün bizim için....Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun inşallah...
kızlar ben çıkıyorum kociş geldi yemek yiycez...
burada çok takılınca kıskanıyor zaten aşkım
hepinizi öpüyorum görüşürüz
canlar hmtnzller nihayet eve varabilmişler...
evde misafir varmış konuşamadık mesaj çekti...
kaç saattir yollardalar inş enişte kötü olmaz :26:
hmtnzl çok iyi allah sabrını verdi diyor...
maşallah iyiymiş inş bi sıkıntı olmaz sonrasında da...
selam kızlar.. hmtnzl den güzel haberler gelmiş inşallah olgunlaşmayan spermleri olgunlaşır çok güzel bi haber bu...bi ışık görünmüş Rabbim devamınıda getirsin inşallah...
yarın sabah saat:10.00 da bizde hastanede olacaz.... bugün biraz canım sıkıldı muhasebede ödeme yaparken para almak istemediler olmama ihtimalide var kesin yumurtaların toplanacakmıki dedi muhasebedeki bayan o an benim tüm şevkim kırıldı... bi an için olmayacak gibi bi his kapladı içimi nasıl daraldım bilemezsiniz... neyse şimdi iyiyim ben umudumu kaybetmiyorum olacağına inanmaya çalışıyorum... eğer sperm bulunursa saat:14.30 da beni alacaklar eve gelmemiz akşamı bulur sanırım... hayırlısı bakalım yarın büyük gün bizim için....Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun inşallah...
kızlar ben çıkıyorum kociş geldi yemek yiycez...
burada çok takılınca kıskanıyor zaten aşkım
hepinizi öpüyorum görüşürüz
İYİ aksamlar arkadslar
kızlar işlerimiz gereği ve eşimin işi gereği fazla görüşüp konuşma imkanımız olmuyor....
eşim bugün erken geldi 8 buçukta ve tedaviden açtım konuşuyorum soruyorum bişi söylemiyor
sadece 2 tane sperm testi vermemi istediler dedi bi perşembe verecekmiş birde şubatın 10 nunda verecekmiş
öyle sölemişler neden olduğunu bilmiyoruz..
sonra eşim tüp bebeği burda tıpta yaptırırız dedi kaan beyde ameliyat edecek burdaki dr larda dedi
bende tabi hayır olmaz ddim
bağırdı çağırdı
inanmıyorum allahım ankaraya gitmek istemiyor ben ne yapıcam biraz gizliden ağladım sızladım
şimdi karşımda tv izliyor konuşmuyoruz ooffff
İYİ aksamlar arkadslar
selam canlarım ben geldim misafirlerim gelmişti giremedim hmtnzl den haber varmı
selam canlarım ben geldim misafirlerim gelmişti giremedim hmtnzl den haber varmı
iyi akşamlar kızlar naptınız ne ettiniz neler oldu ? çok merak ediyorum sizleri. Çok yogun ve iş yerimle ilgili sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için buraya sık giremiyorum.
Zaten okuldan hep giremiyordum nadiren girebiliyordum artık bu da mümkün olmıycak..
Hatırlarsanız geçen pazartesi Kaan hocayla radvumuz vardı.!!! Ne oldu?
Gidemedik...İş yerimden izin vermediler.!!!
Düşünebiliyormusunuz 1,5 2 ay tedavi gör tüm tahlilleri hazırla bi heves bir heyecan ama sonu hüsran..
çok moralim bozuldu çok şevkim kırıldı
Okulda müdüre hanıma bi iş için ank gitmemiz gerekiyor demiştim baktım son gün ağız burun kıvırıyo kem küm ediyor dedim eşim doktor kontrolüne gidicek bir rahatsızlığı var randevu aldık falan filan dedim ama sanırım inanmadı.. neyse uygun bir vakitte yıllık iznimi kullanıp gidicem inşallah en kısa zamanda tabii..Ve artık çok hırs yaaptım okulda çok daha güçlü çalışıyorum çok farklı etkinlikler sabah sporları akşam bahçe turları falan baya yoruyorum çocukları :) ama tabi herşey onlar için.. ve yıl sonunda ayrılmak istiyorum çünkü çok soğudum patronumdan çok kırıldım..
neyse bende böyle işte..msj.larınıza bakamıycam çıkmalıyım proje çalışması hazırlıyorum yarın çocuklara üzerine çalışmam lazım.. haftasonu buradayım.. sizleri çok özledim çok merak ettim
baharcım özel msj aldım çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?