Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
canım bizim herkese güvenimiz tam bitti diye yazmana gerek yok...
sadece kaç sure almak istediğini yazıyorsun okadar...
nasılsın görüşmeyeli ??

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
canım bizim herkese güvenimiz tam bitti diye yazmana gerek yok...
sadece kaç sure almak istediğini yazıyorsun okadar...
nasılsın görüşmeyeli ??

İyiyim Baharcım çok şükür herşey yolunda. Fırsat buldukça yine alırım aslında eşim okuyor çoğunu sağolsun.

bana haber verin dediğin için sana mesaj çekmiştim iletildi yazdı ama almadın mı ??
canım sağol evet mesajını şimdi gördüm akşam misafirlerim geldi aniden bende telefonumu bile çantamdan çıkarmamışım şimdi baktım neyseki haberler çok iyiymiş halayı kaçırmamışımdır umarım inşallah o hücrelerde sperme dönüşür mutluluğumuz katlanır.

ay iyi yaptın şekerimmm
bende dedim bahar bu saatte gitmezzzz

Ben de geldim .Eşimden zor fırsat buluyorum akşamları giremiyorum o istemeyınce ben de üstelemiyorum napıym.Ama hmztnl yi çok merak ettim dayanamıycam lütfen dedim izin verdi bitaneciğim.Ama şimdi iyi bişey mi oldu bu sonuç.Yani tekrar ameliyat gerektiren bir sonuç mu bu yoksa doğal çıkış sağlanabilecek mi?Anlayamadım pek ama kendileri iyiymiş ya çok şükür en önemlisi o

iyi yaptın tatlımmm
benimde eşimdeydi saatlerdii pc şimdi o yattı bana kaldıı

gider miyim şekerim kocişi yatırdım geldim

bende yatırdım koçişii

ah baharcım yaa bitürlü bu konulardan konuşamıyoruz hemen parlıyoruz
o özel hastanelere gitmek istemiyor
ankarayada ama sert bi şekilde tavrımı gösterdim birazda ağlayıp üzüldüğümü hissetti geldi öptü felan
o iş kurmak için çabalıyor bende önceliğimiz tedavimiz diyorum benim bebeğim olmadıktan sonra dünya benim olsa neye yarar diyorum
zamanımız daraldıkça biz sitres oluyoruz bu mikro tese olmadan öncede böyle idi çok zor günlerden geçiyoruz rabbim sesimizi duyar inşlh...:8((

canım tabiki önceliğiniz bebişiniz için tedavi görmeniz...
hayırlısıyla mutlu sona bi ulaşın ozaman karar verir yeni iş hakkında...
onca emek boşa gitmesin...
senin üzülmene dayanamaz bak şimdiden bile üzülmüş sen ağlayıp üzüldün diye...
ikna olur enişte ben eminim

benimde nasıl uykum var ama yatmak istemiyorum...
dün gece geç yattım sabah erken kalktım bi garip oldum valla gözlerim aynen böyle

Aynen cnm benim de uykum geldii
dün erken yattım koçiş rahat durmadııı
şimdi geç yatıcam bakayımm bizimkii gece başlıyoo mesaiiii tam uykuya dalarkennn anlamıyorumm birden ne olduğunuuu
yarın yine evde olmıycam cnm bide eşimi gönderdikten sonra uyumıycamm mecburennn
saçlarımı fialn düzeltirimm sonra erkenden çıkarımmm

valla ne bizim bu kocişlerin elinden çektiğimiz
bende zor kurtuldum elinden inan yarım saat cebelleştim elinden kurtulmak için
sure okuycam şimdi bana iş çıkarma diyorum tamam biraz dur öyle git diyor
yarın nereye gideceksin tatlım
canım ben dayanamıycam biraz sure okuyup yatıcam...
sana iyi geceler allah rahatlık versin öpüyorum seni

Son düzenleme:

bende şimdi geç gidicem ki iyice uyusunn bana iş çıkarmasınn yarın erken gitmem lazımm
annemlerin o tarafa gidiyorum yine cnm yaa
yarın annemler dayımlarda toplanıcaklarmışda 2 gelini dayım eşi annemde gelicek anneannem benide çağırdılar illa gell bende yeni o taraftan geldim zaten
nası gelim dedimm ama dayımlarıda epeydir görmüyorumm gelirim dedimmm erken gidicem çünkü akşama dönücemmm
öle işte canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…