kizlar merabalar umarim hepiniz iyisiniz..belim agriyor oturamiyorum ondan yazamiyorum ama ara ara okuyorum sizleri..kizlar hayatta mucizeler oluyor benim esimde burda iki defa amaliyatla cikan spermleri..tr de dr bize cikis var demesinmi amaliyata gerek yok deyince uctuk havalar ve simdi o spermlerle hamileyim rabbim tammaminada erdirirse insallahhh..allahtan umut kesmeyin siz hepiniz dilleri duali bayanlarsiniz rabbim sizide gorucek emin olunki sizlerde anne olucaksiniz kader arkadaslarim..optm hepinizi..
kizlar merabalar umarim hepiniz iyisiniz..belim agriyor oturamiyorum ondan yazamiyorum ama ara ara okuyorum sizleri..kizlar hayatta mucizeler oluyor benim esimde burda iki defa amaliyatla cikan spermleri..tr de dr bize cikis var demesinmi amaliyata gerek yok deyince uctuk havalar ve simdi o spermlerle hamileyim rabbim tammaminada erdirirse insallahhh..allahtan umut kesmeyin siz hepiniz dilleri duali bayanlarsiniz rabbim sizide gorucek emin olunki sizlerde anne olucaksiniz kader arkadaslarim..optm hepinizi..
günaydın canlar
dün gece 2de yattım anca kalktım
nasılsınız bugün bakalım
şimdi hmtnzl ile konuştum...
kendi arabalarıyla gidip gelmişler...
allaha şükür eniştenin pek bi sıkıntısı olmamış...
biraz şişlik varmış sadece...
allah yardımcıları oldu işte...
inş daha da iyi olacaklar...
günaydın bebekim
uykucu seniiii
iyi çok şükür canım sıkıntı olmamış.
eşi arabamı kullanmış canım?
aaaa tek başıma kalmışımm
merhaba cnm günaydın ne güzel yatıp dinlenmişsin
iyibari olmasın çok üzüldüm yaa hemen yola çıkmalarına sonuçta bıçak altından kalktı
o kadar olur tabi çok geçmiş olsun inşlh bu günlerin mükafatını ilerde alırlar inşlh cnm ..
ooo maaşallah baharcım.sefan olsun.bende istiyorum ya
iyiki kaynanalarımız yok yanımızda bu saatte kalkan gelinden yarar gelirmi diye başlarlardı.bende pazar günü kalkmam 12 buluyor.
bende şimdi geç gidicem ki iyice uyusunn bana iş çıkarmasınn yarın erken gitmem lazımm
annemlerin o tarafa gidiyorum yine cnm yaa
yarın annemler dayımlarda toplanıcaklarmışda 2 gelini dayım eşi annemde gelicek anneannem benide çağırdılar illa gell bende yeni o taraftan geldim zaten
nası gelim dedimm ama dayımlarıda epeydir görmüyorumm gelirim dedimmm erken gidicem çünkü akşama dönücemmm
öle işte canımcımm
Günaydınn herkesee ben erkenciyimm bugünnnn
birazdan dışarı çıkıcam akşama görüşürüzzz canlarımm
baharım nslnkızlar ben geldim nihayet internet geldide size kavuştım
nasılsınız bakalım
kızlar ben geldim nihayet internet geldide size kavuştım
Nasılsınız bakalım
baharım nslngüya 15 tatilde şöyle yapacağım böyle yapacağım diyordum çalışmamak çoook güzel geldi evden hiç çıkmıyorum saçıma bakım uyguladım şimdi yıkayacağım sonra meşhur hindimi yapacağım
hoşgeldin baharcığım netmi yoktu sabah beri hiç görünmedin cnm cım sonunda kavuştuk:)))
kızlar ben geldim nihayet internet geldide size kavuştım
nasılsınız bakalım
evet bebekim bugün uykucu şirin modundaydım
kıyamam ben bebekime yalnız mı kalmış benim bidenem
sonunda bebekim geldinnnn
çok şükür geldi int
yaptınmı işlerini bebekim ??
evet yaa yanlız kaldım benn
denizbulut seval kızlar uygunsanız surelerden alın da bitirelim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?