hoşgeldin canım inşallah 2.denemende herşey yolunda gider ve bu sefer kavuşursun bebegine allahım hepimize bebek kokusu hissetmeyi nasıp etsin..arkadaşlar merhaba;
bende siteye yeni üye oldum. 40 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. benım eşimde azosperm. mikrotese operasyanu geçirdi ve sperm bulundu. Tüp bebek denemesi yaptık ama sonuç negatif. Ben tüp bebek denemesini İSTANBUL KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİNDE yaptırdım. Doktor Cem DEMİREL. İnanılmaz iyi bir doktor. Geçen sene bir kampanya yapılmıştı. İlk deneme 4000 tl, ıkıncı deneme 3400 tl 3. deneme ise ÜCRETSİZ. Bir saat önce görüştüm hastaneyle kampanya devam ediyor.
Dr. Cem Bey i tercih etmemdeki en önmeli iki neden var. Araştırmalarım sonucunda konusunda uzman ve yurt dışına semınerlerde bu konuyla ilgili eğitim veriyor. 2. neden ise benim akrabalarımdan bır hanımı 20 yıl sonunda bebek sahıbı yaptı. gitmedikler doktor ve yapmadıkları bıtkısel ılac kalmadı. En son ÇORLU ya taşındılar ve istanbul da dr cem bey e gittiler. ve şimdi bir kız çocukları var. 20 yıl ıcınde sermaye harcadılar bebek için.
ben bayramdan sonra 2. deneme için tekrar cem bey e gideceğim. inşallah allah hepimize bebek nasip eder. SAYIN LAMYAY bunu özellikle sizin için yazdım. araştırma yaptığınızı okuyunca bılgı vermek ıstedım.
merhaba lamyay. Tribulus terresteris'in testosteron'da etkisi oldugunu biliyorum testosteron hormon degerini yükseltiyor. çaksir suyu'da FSH degerini yükseltiyor.
Benim bildigim bu kadar.
slm canım evet ilaç geldi biraz önce aldım fiyatı 81 500 müş kullanma klavuzu üstünde yazıyo sabah akşam yeemeklerden önce suya veya portakal suyuna katılıp içilcekmiş kabı beyaz üzerinde mavi şekiller var canım bize tavsiye ede olmadı bende burdan duydum ismini netten araştırma yaptım ve denemekten ne çıkar dedim ve aldım inşallah işe yarıcak
merhaba sevgidolu. Demek esin siparis verdi proxeed plus'e.
Bende almayi düsünüyorum ama fransada yok. Belçikada buldum onuda sadece internetten aliyorsun güvenemiyorum fiyati 50€. Size kim tavsiye etti bu ilaci ?
Esin aldigi zaman bana dis kutusunun nasil oldugunu söyleye bilir misin ona göre bende siparis vericem belçikadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?