Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım inşallah 2.denemende herşey yolunda gider ve bu sefer kavuşursun bebegine allahım hepimize bebek kokusu hissetmeyi nasıp etsin..

merhabalar
arkadaslar bitkisellerin hormonlar uzerindeki etkisini nerden ogrenebilirim sizce azaltiyomu yoksa arttiriyomu diye,fsh lh testesteron uzerindeki etkisini

merhaba lamyay. Tribulus terresteris'in testosteron'da etkisi oldugunu biliyorum testosteron hormon degerini yükseltiyor. çaksir suyu'da FSH degerini yükseltiyor.
Benim bildigim bu kadar.

merhaba lamyay. Tribulus terresteris'in testosteron'da etkisi oldugunu biliyorum testosteron hormon degerini yükseltiyor. çaksir suyu'da FSH degerini yükseltiyor.
Benim bildigim bu kadar.

hadi ya biz ikisnide kullanmistik 2 ay kadar
onlar etkilemis olabilirmi acaba
Bende ne duyduysam kullandirdim esime olacagi buydu iste

selam kızlar ramazanınız mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin daha nice ramazanlara kaavuşmak nasip etsin rabbim kucaklarımızda yavrularımızla inşallah........

kızlar ramazanda geldi inşallah bu bebeksiz gecirdigimiz son ramazan olur bidahakine kucagımıza almış oluruz umarım

slm canım evet ilaç geldi biraz önce aldım fiyatı 81 500 müş kullanma klavuzu üstünde yazıyo sabah akşam yeemeklerden önce suya veya portakal suyuna katılıp içilcekmiş kabı beyaz üzerinde mavi şekiller var canım bize tavsiye ede olmadı bende burdan duydum ismini netten araştırma yaptım ve denemekten ne çıkar dedim ve aldım inşallah işe yarıcak

sagol canim. Fiyati uygunmus buraya bakarak. En iyisi ben türkiye'ye geldigimde alim proxeed plus.
En az 3 ay kullanilmasi gerekiyormus düzenli sekilde faydasini görmek için ve 6 ay daha iyi diyorlar.
Insallah esin faydasini görür.
Sen eczaneden aldin dimi ?

acil cevap :uhm::uhm::uhm:
proxeed plus baclar malum epeydir yoktum oyüzden geri kaldm şimdi şu ilaç kudum kızlar nedir faydas nerden çıktı kim tavsiye etti içeriği nedir bacılar bilgisi olan nolur hemen cevap versin malum bizim az kaldı tedavinin son 100 metresindeyiz hadi kızlar cevap bekliyorum

Proxeed Plus / Eczacıbaşı ılaç Pazarlama
Yazan: Kazen 04 Temmuz 2009
Kategori: Sağlık
“Proxeed Plus” sperm üretiminine destek oluyor ve çocuk sahibi olamayan çiftlere yeni bir seçenek sunuyor

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği. Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor.

Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor. Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

Erkekler için Proxeed Plus Üremeye Yardımcı Besin Takviyesi

Günümüzde spermin performansı kritik bir rol oynamaya başlamıştır. Bu sağlıklı sperm üretimine katkısı kanıtlanış olan Proxeed Plus Eczacıbaşı ılaç Pazarlama ile artık Türkiye’de.

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği.

Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor. Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor.

Proxeed Plus Plus sperm üretiminine destek oluyor.

Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

- Erkeklerde Üretkenlik için Etkili bir Destektir.
- Proxeed Plus Evinizde, Kaliteli Sperm Üretimini için gerekli besin desteği sağlamanın basit güvenli ve en etkili yoludur.
- Proxeed Plus Toz ürününü soğuk içecek ile, günde iki kez alınır.
- Kutu içinde 30 Poşet mevcut olup, 1 Kutu 15 günlük kullanım içindir.
- Ancak Sperm kalitesinde iyileştirmeler ilk üç ay sonra görüldüğünden, Proxeed Plus 6 ay kullanılmalıdır.
Çünkü spermin olgun, döllenme yeteneğine sahip olması için ortalama 74 güne ihtiyaç vardır.

PROXEED PLUS ÜREMEYE YARDIMCI BESıN TAKVıYESı ERKEKLER ıÇıN (SPERM ÜRETıMı - 30 ŞASE)

“Proxeed Plus” sperm üretiminine destek oluyor ve çocuk sahibi olamayan çiftlere yeni bir seçenek sunuyor.

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği. Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor.

Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor. Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

Erkekler için Proxeed Plus Üremeye Yardımcı Besin Takviyesi

Günümüzde spermin performansı kritik bir rol oynamaya başlamıştır. Bu sağlıklı sperm üretimine katkısı kanıtlanış olan Proxeed Plus Eczacıbaşı ılaç Pazarlama ile artık Türkiye’de.

Proxeed Plus, erkek kısırlığının sebeplerinden biri olan bozulmuş sperm üretimi durumunda kullanılabilecek, içeriğinde aminositler, karbohidratlar, vitamin ve mineraller bulunan bir beslenme desteği.

Türkiye’de yaklaşık 2 milyon çiftin bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaşadığı ve bu çiftlerin ortalama % 30 – 40’ında sorunun erkekte olduğu biliniyor. Sperm kalitesinin ve döllenme ihtimalinin artmasına destek olan Proxeed Plus’ın içerdiği maddelerin etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış bulunuyor.

Proxeed Plus Plus sperm üretiminine destek oluyor.

Özellikle sperm hücrelerinin yaşam sürelerinin uzamasına katkı sağlayan Asetil-L-Karnitin’in bu alanda kullanılan tüm beslenme destek ürünleri içinde en fazla klinik çalışmaya sahip destek ürünü olduğu belirtiliyor.

- Erkeklerde Üretkenlik için Etkili bir Destektir.
- Proxeed Plus Evinizde, Kaliteli Sperm Üretimini için gerekli besin desteği sağlamanın basit güvenli ve en etkili yoludur.
- Proxeed Plus Toz ürününü soğuk içecek ile, günde iki kez alınır.
- Kutu içinde 30 Poşet mevcut olup, 1 Kutu 15 günlük kullanım içindir.
- Ancak Sperm kalitesinde iyileştirmeler ilk üç ay sonra görüldüğünden, Proxeed Plus 6 ay kullanılmalıdır.
Çünkü spermin olgun, döllenme yeteneğine sahip olması için ortalama 74 güne ihtiyaç vardır.

ıçerik Bilgileri :
L-carnitine (fumarate) 1 g
Acetyl-L-carnitine 0.5 g
Fructose 1 g
Citric acid 0.50 mg
Selenium 50 mcg
Coenzyme Q10 20 mg
Vitamin C 90 mg
Zinc 10 mg
Folic acid 200 mcg
Vitamin B12 1.5 mcg

T.C.Tarım ve Köy ışleri Bakanlığı'nın 30.04.2009 tarih ve 0934002423 no'lu izni ile ithal edilmektedir.

Ürün Özellikleri
Miktar (ml, adet,ampül...) : 30 Adet
Ürün Formu (Krem, losyon, tablet,...) : Toz
Ambalaj Formu (Dökme,Sprey, ampül,...) : Paket

slm kızlar uzun bir aradan sonra döndüm sanal aleme a.s. . umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım ama eminim kocişleri iyi besliyoruz. bizde başladık prengly iğnelere yarın 5. iğneyi yaptırıyoruz. hayırlısı bakalım kızlar şu mübarek ayda birbirimizi unutmayalım herkes için dua edelim. yüce yaradan hepinizin gönlüne göre versin. hepinizin kucaklarını doldursun.

kızlar eşim bugün kaan hocanın verdiği iğneye başladı inşallah bu mübarek ayın başlagıcı olan günde allahım dualarımızı kabul eder....:Saruboceq:

merhaba kızlar....................
bende o morfoloji için olan ilaçtan alıcam...ama biraz pahalıymış yaaaa..............sevgidolu nasıl sence ilaç....içinde falan bişeyler yazmıyomu??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…