pinar sen bu alintiyi nerden aldin ben ilk defa görüyorum bu yaziyi çok ilginç bir hikaye.
canım benim eşim microtese olalı iki ay oluyo doktor ilaç vermedi biraz vücut dinlensin dedi eşim şuan sadece benim hazırladığım bir macun var bal polen fındık ceviz çörekotu ve ısırgan tohumu karışımından oluşuyor onu yiyor sadece başka bişey yok kaan hocaya sormadan almadık
evet canım karşılaşamıyoruz nasılsın gittimi misafirlerin benimde dayımın kızı yanımda o yüzden giremiyorum özlüyorum sizleri.nerdesiniz canlarım can yoldaşlarım sohbet etmeye gelmiştim ama kimseciler yok vallaha
selam bacılar nasılsınız
umudunukaybetme canım inan birtek senin başına gelmiyor böyle dertler bebegin olmayınca ilk önce neden yok derler zaman gectikce anlarlar bir sorun ldugunu ve başlarlar yok şu dr yokşu hca diye sonra sorun sendemi eşindemi derler egerki yakınında biriyse ve reglilerinin düzenli oldugunu biliyorsa eşini senden kıskanır çünkü bilirki sorun kocandadır oyüzden eşini kızkanır ve bunu aleni olarakda belli eder eger sorun var ama hanginizden bilmezlerse ozamanda cocugunu kskanır sanki bifenalık yapıcaksn severken bile aglatsan hemen bakşlar degişir odadan çkıncada fısıltılar başlar daha sonra düğün kına gibi toplu olaylarda seni birazcık dışlarlar lakin yaygn bi görüş vardır ceyiz sermeye kısır biri giderse yeni evlenen çiftinde çocugu olmaz diye yeni dogan bebek ziyaretlerine gitsen acınası gözlerle bakarlar yanındada azcık nisbet yapmayı eksik etmezler işte böyle şekerim bunlar insanın başna geliyor
umudunukaybetme bende türkiyeye geldigimde bir sürü bitkisel ilaç almayi dûsünüyorum.
Benim alacaklarim bunlar :
- tribulus terrestris sepe natural'dan
- bal + polen karisimi ve diger bitki aktarladan satiliyormus
- antioksidan ve vitamin GNC'den
- arginmax yada proxeed plus
caneylom amin canım inşallah 2010da bizimde yüzümüz güler sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?