- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
mrb kızlar dün hiç giremedim ne var ne yok kızlar kaan hoca bana proxeed demiş kullansakmı kararsız kaldık bide bu ilacı nerden bula bilriz.
canım benim öncelikle canını hiç sıkma sen boşver doktorları herşey allahtan bu derdi verende allah dermanını verecek olanda canım bizim azosperm sebebi yok yani bizim fsh ve lh düşüktü sonra eşim 6 ay kadar iğne ilaç tedavisi gördü sonra microtese oldu iki ay önce olgunlaşmamış hücreler yani kuyruk kısmı oluşmamıs sperm diğer adı elengo hücreler bulundu canım eylülde kaan hocaya gitcez bir kaç ghafta öce gene hormon testi yaptırdık fsh gene biraz düşük çıktı bakalım bugünde eşim proxed plus ilacını sipariş vermiş hayırlısı canım üzme kendini inşallah hepimizin olcaksevgidolu biraz bahsedermisin probleminiz tam olarak ne,hicmi sperm bulunamadi
bizde tesede 3 ay once hic bulunamadi,teseden 2.5 ay sonra hormon tahlili yaptirdik yuksek cikti degerler bende senin gibi balli karisim hazirladim esime isirgan tohumu koyuyodum ama bu sefer koymadim,cunku hormonlar yuksek cikinca belki yukseltmistir dedik.bal ,arisutu,havuc suyu,cinko,ginseng kullaniyoruz,bunlarda yukseltmez degerleri insallah
sizin hormon degerleriniz kac
slm kızlar geldim belginim canım evet misafirler gitti bu arada eşim bugün eczaneye proxeed plus ilacı sipariş vermiş ir kutda 30 poşet varmıs günde iki kez kullanılacak yani 15 günlük fiyatı 110 milyonmuş yarın gelcek bakalım bende buradan duydum bu vitamini inşallah faydasını görürürz kızlar
ben yeniyim arkadaslar ve sizinle aynı kaderi paylasıyorum eşim azospermi ve çok üzgünüz burada sizinle dertleşip biraz rahatlamak istiyorum
hoşgeldin canım keşke gelmeseydin ama ne yapalım kader inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu illetten..anlat bize biraz canım ....ben yeniyim arkadaslar ve sizinle aynı kaderi paylasıyorum eşim azospermi ve çok üzgünüz burada sizinle dertleşip biraz rahatlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?