Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende izliyorum muhteşem yüzyılı...
benim kocişte işi yoksa eğer hep onunla ilgilenmemi istiyor kıskanıyor aşkım topiğe girince
o diziye dalınca bi ara kaçamak yapıp girdim yine...
onu uyutunca tekrar geldim...

ne maçı varmış canım.. Benim kociş bulmaca çözüyo

kız kocan seni alırken peşin pazarlık etmedimi benimki beni alırken pazarlık etti benle maç hastasıyım maçıma karışmıcan dedi bende salak gibi tmm dedim adamı görünce ))) şimdi o kadar pişmanımki keşke gezmeyi tozmayı seeven birine evt deseymişim maç oldumu yandık özetlerine varıncaya kadar bakar (((

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

SPERMOZOİT ne demek?? Eşimin test sonucunda böyle birşey çıktı.Not diyor ve: "Tüm mik. sahasında ölü ve spermozoit hücresi" yazıyor. Ama sayı yok

hoşgeldin canım ne var ne yok .. Iyileşti değil mi kocişin?.. Aman dikkat edin heryerde hava buz gibi.. Sen de dinleniyorsun değil mi canım.. Tatilin keyfini çıkar.. Bu arada seni aramak geliyo aklıma da hep.. Müsait midir diyip çekiniyorum..

aaa ne biçim söz o bidaha duymamayım
bu topiğin adı "eşi azospermi olanlar burada dertleşelim" topiği...
tabiki mutluluğumuzuda dertlerimizide paylaşıcaz burada...
kimse öyle bişey demez merak etme sen...
anlat bakalım dertin ne canım benim...
bi faydamız dokunmasada en azından paylaştığın için rahatlarsın biraz...

adamı ayakda uyutuyosun valla bahar eşin nasıl oldu cnm iyleştimi artık?

kızlar uyku vakti geldiii kocişin maçıda bitti artık ben kaçtım.
kendinize iyi bakın öpüldünüz

amin canım benim rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin gül kokulu bebişlerimizi
evet anlatmıştın eniştenin maçkolik olduğunu
sevmez olur mu bebekim çok seviyordur seni tabi
sen yinede bi sor bakalım ne cevap verecek

SPERMOZOİT ne demek?? Eşimin test sonucunda böyle birşey çıktı.Not diyor ve: "Tüm mik. sahasında ölü ve spermozoit hücresi" yazıyor. Ama sayı yok

canım hoşgeldin öncelikle ben çok tecrübeli değilim burda.. google dan baktım ama net bişey bulamadım canım.. sanırım sperm hücresi demekmiş..

Son düzenleme:

ya cnm benim başımın derdi polipi aldırmaya gittim geçen hafta perşembe lokal anestezi altında alınacakdı ama rahim yamuk duruomuş rahme giremedi camera ve polipi bulamadık işlem başarısız diye not aldı doktor ve bana polipi ancak genel anesteziyle alınır dedi birde senin tüp bebekte transferin zor olur rahmin ters yani yamuk olduğu için baya zorluk çekilir dedi bende öyleyse polip kalsın bu ay tedaviye başlıyalım dedim

canım bi öksürük kaldı allaha şükür başka bi sıkıntısı yok...
valla ben paso dinleniyorum tatlım
heryer buz gibi kocişte çalışıyor evdeyim onun için hep...
haftaya bi aksilik çıkmazsa izmire gidicez kocişin kontrolü için ( diğer hastalığı için )...
aaa niye çekiniyorsun canım benim ben müsaitim hep...
benimde aklıma geliyorda sen pek topiğe girmiyorsun diye uygun değilsindir diye arayamıyorum...
kızlarla konuşuyoruz arada iyi oluyor...
yarın ararım ben seni

canım öncelikle geçmiş olsun..hele bi başla tedavine.. hangi tedaviye başlayacaksın onu anlamadım polip için mi tüp bebek için mi?

canım yanlış değilsem sperm hücresi demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…