artık kocalarımız kardan adam çocuklarımızda kardan çocuk olur
DEDİM YA KEŞKE KARA YATMAKLA SPERM ÇIKSA.. EMİNİM ONLAR DA RAZI OLURDU KARDAN ADAM OLMAYA..
saolasın canımcım iyiyim çok şükür.. Muh. Yüzyılı izledim sonra azcık face e takıldım şimdi burdayım..
çok giremiyorum eşim ilgi istiyo, canı sıkılıyo ben burdayken,Kızıyo o yüzden..gel yanımda otur diyo..
inşallah canım az emek vermiyoruz ama şu bir senede resmen yaşlandık çöktük desem yeridir.
Ne diyeyim rabbim çok aratmasın tez zamanda bebeişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
Ohh uyutmuşun kocişini benimki maç izliyo bebekim.
Söylemişimdir daha önce maç onun herşeyi vazgeçilmezi acaba benide maçları kadar seviyormudur
Dur bakalım sorucam birazdan ya birazdan diyorum çünkü şimdi sorsamda beni duymaz maçtan sonra sorayım
inşallah canım az emek vermiyoruz ama şu bir senede resmen yaşlandık çöktük desem yeridir.
ne diyeyim rabbim çok aratmasın tez zamanda bebeişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
ohh uyutmuşun kocişini benimki maç izliyo bebekim.
söylemişimdir daha önce maç onun herşeyi vazgeçilmezi acaba benide maçları kadar seviyormudur
dur bakalım sorucam birazdan ya birazdan diyorum çünkü şimdi sorsamda beni duymaz maçtan sonra sorayım
bende izliyorum muhteşem yüzyılı...
Benim kocişte işi yoksa eğer hep onunla ilgilenmemi istiyor kıskanıyor aşkım topiğe girince
O diziye dalınca bi ara kaçamak yapıp girdim yine...
Onu uyutuncaTekrar geldim...
aman bende dert çok boşver sonra dertlenince geliyo bu kız dicekler diğer türlü gelmio gibisinden topiğe....
derdimiz olmasa burda ne işimiz var..
bende kuzey güneye bakdım bayılıyorum bu filme ya çok güzel))) zevkle izliyorum valla
ne maçı varmış canım.. Benim kociş bulmaca çözüyo
bende izliyorum muhteşem yüzyılı...
benim kocişte işi yoksa eğer hep onunla ilgilenmemi istiyor kıskanıyor aşkım topiğe girince
o diziye dalınca bi ara kaçamak yapıp girdim yine...
onu uyutuncatekrar geldim...
kızlar uyku vakti geldiii kocişin maçıda bitti artık ben kaçtım.
kendinize iyi bakın öpüldünüz
ne diyeyim rabbim çok aratmasın tez zamanda bebeişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
ohh uyutmuşun kocişini benimki maç izliyo bebekim.
söylemişimdir daha önce maç onun herşeyi vazgeçilmezi acaba benide maçları kadar seviyormudur
dur bakalım sorucam birazdan ya birazdan diyorum çünkü şimdi sorsamda beni duymaz maçtan sonra sorayım
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???
SPERMOZOİT ne demek?? Eşimin test sonucunda böyle birşey çıktı.Not diyor ve: "Tüm mik. sahasında ölü ve spermozoit hücresi" yazıyor. Ama sayı yok
aaa ne biçim söz o bidaha duymamayım
bu topiğin adı "eşi azospermi olanlar burada dertleşelim" topiği...
tabiki mutluluğumuzuda dertlerimizide paylaşıcaz burada...
kimse öyle bişey demez merak etme sen...
anlat bakalım dertin ne canım benim...
bi faydamız dokunmasada en azından paylaştığın için rahatlarsın biraz...
SPERMOZOİT ne demek?? Eşimin test sonucunda böyle birşey çıktı.Not diyor ve: "Tüm mik. sahasında ölü ve spermozoit hücresi" yazıyor. Ama sayı yok
hoşgeldin canım ne var ne yok .. Iyileşti değil mi kocişin?.. Aman dikkat edin heryerde hava buz gibi.. Sen de dinleniyorsun değil mi canım.. Tatilin keyfini çıkar.. Bu arada seni aramak geliyo aklıma da hep.. Müsait midir diyip çekiniyorum..
ya cnm benim başımın derdi polipi aldırmaya gittim geçen hafta perşembe lokal anestezi altında alınacakdı ama rahim yamuk duruomuş rahme giremedi camera ve polipi bulamadık işlem başarısız diye not aldı doktor ve bana polipi ancak genel anesteziyle alınır dedi birde senin tüp bebekte transferin zor olur rahmin ters yani yamuk olduğu için baya zorluk çekilir dedi bende öyleyse polip kalsın bu ay tedaviye başlıyalım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?