canım bi öksürük kaldı allaha şükür başka bi sıkıntısı yok...
valla ben paso dinleniyorum tatlım
heryer buz gibi kocişte çalışıyor evdeyim onun için hep...
haftaya bi aksilik çıkmazsa izmire gidicez kocişin kontrolü için ( diğer hastalığı için )...
aaa niye çekiniyorsun canım benim ben müsaitim hep...
benimde aklıma geliyorda sen pek topiğe girmiyorsun diye uygun değilsindir diye arayamıyorum...
kızlarla konuşuyoruz arada iyi oluyor...
yarın ararım ben seni
canım hoşgeldin öncelikle ben çok tecrübeli değilim burda.. google dan baktım ama net bişey bulamadım canım.. sanırım sperm hücresi demekmiş..[/Q
hoşbulduk canım. İnşallah sperm hücresidir. Gerçi karşısında bir rakam da yok. var mı demek yok mu demek onu da bilmiyorum. İnşallah vardır.. Bir süredir panax kullanıyoruz ve bugün test yaptırdık. İlk defa böyle birşey görünce umutlandım birden.
adamı ayakda uyutuyosun valla bahareşin nasıl oldu cnm iyleştimi artık?
ya cnm benim başımın derdi polipi aldırmaya gittim geçen hafta perşembe lokal anestezi altında alınacakdı ama rahim yamuk duruomuş rahme giremedi camera ve polipi bulamadık işlem başarısız diye not aldı doktor ve bana polipi ancak genel anesteziyle alınır dedi birde senin tüp bebekte transferin zor olur rahmin ters yani yamuk olduğu için baya zorluk çekilir dedi bende öyleyse polip kalsın bu ay tedaviye başlıyalım dedim
canım öncelikle geçmiş olsun..hele bi başla tedavine.. hangi tedaviye başlayacaksın onu anlamadım polip için mi tüp bebek için mi?
iyi canım tadını çıkart evde olmanın...
inş. kontrolden de güzel haberlerle dönersin canım.. Allah yardımcınız olsun..şimdiden hayırlı yolculuk versin..
canım ben ararım seni sen bunu dedin yabıkma benden sonra
canım hoşgeldin öncelikle ben çok tecrübeli değilim burda.. google dan baktım ama net bişey bulamadım canım.. sanırım sperm hücresi demekmiş..[/Q
hoşbulduk canım. İnşallah sperm hücresidir. Gerçi karşısında bir rakam da yok. var mı demek yok mu demek onu da bilmiyorum. İnşallah vardır.. Bir süredir panax kullanıyoruz ve bugün test yaptırdık. İlk defa böyle birşey görünce umutlandım birden.
iyi de ölü de olsa sayısına bakmaları gerekirdi.. o ölü hücreler bile bizler için çok değerli..
nerde yaptırdınız testi? şimdi hücrelerin neden ölü olduğuna bakmaları gerekiyo sanırım bunu araştıracaklardır.. hormonlarınız nasıldı canım?
inş. canlılarını da görürsünüz canım .. güzel bi haber bu..
napıyım tatlım bazen gerekiyor
iyi şükür tatlım bi öksürük kaldı...
canım bu polip tüp bebek için bi sorun teşkil ediyorsa aldırın genel anesteziyle...
ama çok da sorun değil ki dr polip kalsın bu ay tedaviye başlayalım demiş...
canım rahmin tesrte olabilir yamukta olabilir...
rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey var mı ??
sen iyi düşün iyi olsun...
elinden geleni yapıyorsun sen başla dualarla tedavine...
hakkında hayırlısı olur inş...
nolur üzme kendini bak zaten daha öncede bukadar kendini strese soktuğun tedavin yarım kaldı...
bu defa at kafandan kötü düşünceleri gelecek ay senden de alalım güzel haberleri
canım o zaman senin aramanı bekliycem, müsait olduğunda ararsın sesimizi de duymuş oluruz..saol canım benim amin inş
niye bıkayım canım benim yarın öğleden sonra ararım ben seni dertleşiriz bi güzel
iyi de ölü de olsa sayısına bakmaları gerekirdi.. o ölü hücreler bile bizler için çok değerli..
nerde yaptırdınız testi? şimdi hücrelerin neden ölü olduğuna bakmaları gerekiyo sanırım bunu araştıracaklardır.. hormonlarınız nasıldı canım?
inş. canlılarını da görürsünüz canım .. güzel bi haber bu..
hiçbirşeyde hiçbir sayı yok. Çok can sinir bozucu bir şekilde yazmışlar. referans aralıkları bile yok. şu an sevineceğim birşey varsa sevinemiyorum.Sevinecek birşey yoksa da boşuna umutlanıyorum. Şuan herkes haber bekliyo. Eşimden başka kayınvaldem, görümcem..ama ben birşey söylemeye korkuyorum((
bizim fsh yüksekti. Testesteron da düşüktü. ilaçlarla bunları ayarlamaya çalışıyoduk. 3 ay önce panaxa başladık.Bugün test yaptırdık. Hormonlar çok çok güzel. Sperm testi de böyle..;İnşallah hepimiz çok sayıda canlı sperm görürüz.Yarın hastanahaneye tekrar gidip şu testi bir tercüme ettiriccem. Eğer gerçekten sperm varsa size mutlaka haber veririm ve panax ı siz de kullanırsınız..
ya bu polip gebelikte düşük tehlikesi yapıyormuş embriyonun tutunmasını zorlaştırıo muş ama poliple 4-5 tn çocuk doğuranıda duydum 4 kere düşük yapanıda duydum.bendede nasip neyse o olur diyorum artık çünki zmn ilerledikçe benim moral 0 a iniyor yumurtam zaten zor çıkıyor en azından bikerecik polipli molipli deniyim diyorum bende bakalım eşimdende sprem çıkıcakmı onuda öğrenmiş oluruz ...rahim yamukluğundada transferde zorluk çekecemişim doktorum öyle dedi .(sperm sorunu ,yumurta sorunu ,ters rahim sorunu ,polip sorunu ne ararsan var bizde)
tüp bebek için başlıcam cnm 2 ay öncede başlamıştım tedavimi yarıda bıraktık yumurta azlığından dolayı. bu arada polpi aldırıyım dedim ama arahmimin ters olduğunu öğrendim daha neler öğrencez bakalım her tedavimde bi sorunla karşılaşıp eve geliyorum.. bende doktora polip kalsın direk tüp bebeğe başlıyalım dedim oda tmmm dedi .olcağı varsa poliplede olur diyorum bende olmazsa yada tutmazsa 2. tedavimde bende polipi aldırırm en azından bikerecik şu tedaviyi deniyim ya (((
canım o zaman senin aramanı bekliycem, müsait olduğunda ararsın sesimizi de duymuş oluruz..
face e resmimi koydum sen beni gördün mü? kızlar soruyordu resmin yok mu diye hep..
inş. canım.. Allah bizlere azoyu unutturacak başka dert vermesin..
aklıma gelen güzel bi sözü paylaşayım..
Allah dualarını kabul ediyorsa bu senin imanını artırır..
Geciktiriyorsa sabrını artırır..
Eğer kabul etmiyorsa, bil ki senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...
Unutma ki Rabbimiz İHMAL değil İMTİHAN eder...
ya bu polip gebelikte düşük tehlikesi yapıyormuş embriyonun tutunmasını zorlaştırıo muş ama poliple 4-5 tn çocuk doğuranıda duydum 4 kere düşük yapanıda duydum.bendede nasip neyse o olur diyorum artık çünki zmn ilerledikçe benim moral 0 a iniyor yumurtam zaten zor çıkıyor en azından bikerecik polipli molipli deniyim diyorum bende bakalım eşimdende sprem çıkıcakmı onuda öğrenmiş oluruz ...rahim yamukluğundada transferde zorluk çekecemişim doktorum öyle dedi .(sperm sorunu ,yumurta sorunu ,ters rahim sorunu ,polip sorunu ne ararsan var bizde)
görmüştüm ben resmini daha önce tatlım...
sesinide duyunca tam olacak
"Allah dualarını kabul ediyorsa bu senin imanını artırır..
Geciktiriyorsa sabrını artırır..
Eğer kabul etmiyorsa, bil ki senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...
Unutma ki Rabbimiz İHMAL değil İMTİHAN eder..."
bu sözü daha önce duymuştum ve çok hoşuma gitmişti...
tekrar paylaştığın için teşekkürler tatlım
canlar benim uyku saatim geldi kaçıyorum
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
canım benim allah hakkınızda hayırlısını versin...
nasibinizde varsa nekadar sorununuz olsa da olur...
ama madem bu polip in bukadar etkisi var tedaviden önce genel anesteziyle aldırsan daha iyi olmaz mı ??
en azından bu sıkıntıdan kurtulmuş olursun...
canım ayrıca senin eşin azo için bi tedavi yada bitkisel bişeyler kullanıyor muydu ??
hiçbirşeyde hiçbir sayı yok. Çok can sinir bozucu bir şekilde yazmışlar. referans aralıkları bile yok. şu an sevineceğim birşey varsa sevinemiyorum.Sevinecek birşey yoksa da boşuna umutlanıyorum. Şuan herkes haber bekliyo. Eşimden başka kayınvaldem, görümcem..ama ben birşey söylemeye korkuyorum((
bizim fsh yüksekti. Testesteron da düşüktü. ilaçlarla bunları ayarlamaya çalışıyoduk. 3 ay önce panaxa başladık.Bugün test yaptırdık. Hormonlar çok çok güzel. Sperm testi de böyle..;İnşallah hepimiz çok sayıda canlı sperm görürüz.Yarın hastanahaneye tekrar gidip şu testi bir tercüme ettiriccem. Eğer gerçekten sperm varsa size mutlaka haber veririm ve panax ı siz de kullanırsınız..
canım Allah yardımcın olsun..sen yine umutlan ve dua et.. inş. iyi bir gelişmedir..bak hormonlarınız düzelmiş.. demiştim ya.. şimdi o spermlerin neden öldüğünü bulmaları gerekiyor.. ona göre bi tedavi uygulamarı.. inş. güzeldir sonuçlar..
sen de daha belli değil dersin soranlara... yada eşin açıklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?