Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi canım tadını çıkart evde olmanın...
inş. kontrolden de güzel haberlerle dönersin canım.. Allah yardımcınız olsun..şimdiden hayırlı yolculuk versin..

canım ben ararım seni sen bunu dedin ya bıkma benden sonra

adamı ayakda uyutuyosun valla bahar eşin nasıl oldu cnm iyleştimi artık?

napıyım tatlım bazen gerekiyor
iyi şükür tatlım bi öksürük kaldı...

canım bu polip tüp bebek için bi sorun teşkil ediyorsa aldırın genel anesteziyle...
ama çok da sorun değil ki dr polip kalsın bu ay tedaviye başlayalım demiş...
canım rahmin tesrte olabilir yamukta olabilir...
rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey var mı ??
sen iyi düşün iyi olsun...
elinden geleni yapıyorsun sen başla dualarla tedavine...
hakkında hayırlısı olur inş...
nolur üzme kendini bak zaten daha öncede bukadar kendini strese soktuğun tedavin yarım kaldı...
bu defa at kafandan kötü düşünceleri gelecek ay senden de alalım güzel haberleri

canım öncelikle geçmiş olsun..hele bi başla tedavine.. hangi tedaviye başlayacaksın onu anlamadım polip için mi tüp bebek için mi?

tüp bebek için başlıcam cnm 2 ay öncede başlamıştım tedavimi yarıda bıraktık yumurta azlığından dolayı. bu arada polpi aldırıyım dedim ama arahmimin ters olduğunu öğrendim daha neler öğrencez bakalım her tedavimde bi sorunla karşılaşıp eve geliyorum .. bende doktora polip kalsın direk tüp bebeğe başlıyalım dedim oda tmmm dedi .olcağı varsa poliplede olur diyorum bende olmazsa yada tutmazsa 2. tedavimde bende polipi aldırırm en azından bikerecik şu tedaviyi deniyim ya (((

saol canım benim amin inş
niye bıkayım canım benim yarın öğleden sonra ararım ben seni dertleşiriz bi güzel

canım demekki faydasını göstermeye başladı...
inş bidaha ki testte daha çok sperm çıkışı olur...

ya bu polip gebelikte düşük tehlikesi yapıyormuş embriyonun tutunmasını zorlaştırıo muş ama poliple 4-5 tn çocuk doğuranıda duydum 4 kere düşük yapanıda duydum.bendede nasip neyse o olur diyorum artık çünki zmn ilerledikçe benim moral 0 a iniyor yumurtam zaten zor çıkıyor en azından bikerecik polipli molipli deniyim diyorum bende bakalım eşimdende sprem çıkıcakmı onuda öğrenmiş oluruz ...rahim yamukluğundada transferde zorluk çekecemişim doktorum öyle dedi .(sperm sorunu ,yumurta sorunu ,ters rahim sorunu ,polip sorunu ne ararsan var bizde)

saol canım benim amin inş
niye bıkayım canım benim yarın öğleden sonra ararım ben seni dertleşiriz bi güzel
canım o zaman senin aramanı bekliycem, müsait olduğunda ararsın sesimizi de duymuş oluruz..
face e resmimi koydum sen beni gördün mü? kızlar soruyordu resmin yok mu diye hep..

inş. canım.. Allah bizlere azoyu unutturacak başka dert vermesin..
aklıma gelen güzel bi sözü paylaşayım..

Allah dualarını kabul ediyorsa bu senin imanını artırır..
Geciktiriyorsa sabrını artırır..
Eğer kabul etmiyorsa, bil ki senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...
Unutma ki Rabbimiz İHMAL değil İMTİHAN eder...

canım benim allah hakkınızda hayırlısını versin...
nasibinizde varsa nekadar sorununuz olsa da olur...
ama madem bu polip in bukadar etkisi var tedaviden önce genel anesteziyle aldırsan daha iyi olmaz mı ??
en azından bu sıkıntıdan kurtulmuş olursun...
canım ayrıca senin eşin azo için bi tedavi yada bitkisel bişeyler kullanıyor muydu ??

canım Allah büyüktür.. her derdin de bir çaresi vardır.. umutsuzluğa kapılma sakın..
bak ben google dan araştırdım hemen..
RAHMİN TERS OLMASI ÇEŞİTLİ NEDENLERLE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE GİREN 807 KADIN İNCELENDİĞİNDE,RAHMİN TERS OLMASININ GEBELİK SONUÇLARI ÜZERİNDE OLUMLU YADA OLUMSUZ BİR ETKİSİ OLMADIĞINI GÖSTERMİŞTİR.. DİYOR..

Allah yardım edecektir canım.. gönlünü ferah tutmaya çalış.. baharın da dediği gibi tedavide psikoloji oldukça önemliymiş..

görmüştüm ben resmini daha önce tatlım...
sesinide duyunca tam olacak
"Allah dualarını kabul ediyorsa bu senin imanını artırır..
Geciktiriyorsa sabrını artırır..
Eğer kabul etmiyorsa, bil ki senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...
Unutma ki Rabbimiz İHMAL değil İMTİHAN eder..."
bu sözü daha önce duymuştum ve çok hoşuma gitmişti...
tekrar paylaştığın için teşekkürler tatlım

canım elbette üzülüyoruz hepimiz ama öncelikle aklından çıkarmaman gereken şey..
isterse daha çok problem olsun.. Allah dilerse olacaktır bebişlerin.. O ol dedikten sonra olur Allah'ın izniyle...
sen de kavuşacaksın inş. gül kokulu bebişlerine..amin..

canlar benim uyku saatim geldi kaçıyorum
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

rica ederim canım.. cansunida çıkmış sanırım ben de habire yazıyorum ona inş. okur..
Allah yardımcısı olsun.. onu da çokiyi anlıyorum.. Rabbim güç kuvvet versin..

sen erken yatardın tatlım yaaa... tatil olunca geç mi yatıyorsun yoksa sen de bendensin bu gece..

eşim herhangi bişey kullanmıyor dr direk amaliyat dedi. benimde polipi aldırmam için doktora güvenmem gerekir bana 4 ultrason yapıldı polip yokdendi yumurta takibinde polip var dendi ve bana polipin kaç cm olduna dair çıktısını bile vermedi.ben nasıl yatayım önlerine rahmimi delerler falan polipi aldırcam derken başka sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum açıkcası. birde genel anesteziler dolu falan gibisinden bişey dedi dr o gün içinmi dedi onu anlıyamadım gidince sorucam...ha birde geçen ay polipi alcakları ofis makinesi bozukdu diye aldıramadım bu ayda makasları yokmuş diye aldıramıyackdım zaten . ben bunu bile bile yinede ofis oldum en azından polipi kesin bi şekilde varmı yokmu görelim dedik dr la rahmin yamuk oldunu öğrendim . aman neyse kızlar benim bu polip derdi bitmez boşverin ben kesin bi şekilde önümüzdeki adetle tedavime başlıcam kafaya koydum hakkımızdan hayırlısı.

selam kızlar. yazdıklarınızı hemen hemen hergün okuyorum. ama benim henüz yazacak hiç birşeyim yok. dört gözle beklediğim tatil geldi ama maalesef kar yolları kapladı ve biz yine doktora gidemedik. sizlerin tedavi süreçlerinizi takip ediyorum. inşallah rabbim hepinizin, isteyen herkesin kucağını bir an önce doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…