rica ederim canım.. cansunida çıkmış sanırım ben de habire yazıyorum ona inş. okur..
Allah yardımcısı olsun.. onu da çokiyi anlıyorum.. Rabbim güç kuvvet versin..
sen erken yatardın tatlım yaaa... tatil olunca geç mi yatıyorsun yoksasen de bendensin bu gece..
eşim herhangi bişey kullanmıyor dr direk amaliyat dedi. benimde polipi aldırmam için doktora güvenmem gerekir bana 4 ultrason yapıldı polip yokdendi yumurta takibinde polip var dendi ve bana polipin kaç cm olduna dair çıktısını bile vermedi.ben nasıl yatayım önlerine rahmimi delerler falan polipi aldırcam derken başka sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum açıkcası. birde genel anesteziler dolu falan gibisinden bişey dedi dr o gün içinmi dedi onu anlıyamadım gidince sorucam...ha birde geçen ay polipi alcakları ofis makinesi bozukdu diye aldıramadım bu ayda makasları yokmuş diye aldıramıyackdım zaten . ben bunu bile bile yinede ofis oldum en azından polipi kesin bi şekilde varmı yokmu görelim dedik dr la rahmin yamuk oldunu öğrendim . aman neyse kızlar benim bu polip derdi bitmez boşverin ben kesin bi şekilde önümüzdeki adetle tedavime başlıcam kafaya koydum hakkımızdan hayırlısı.
canım Allah yardımcın olsun..sen yine umutlan ve dua et.. inş. iyi bir gelişmedir..bak hormonlarınız düzelmiş.. demiştim ya.. şimdi o spermlerin neden öldüğünü bulmaları gerekiyor.. ona göre bi tedavi uygulamarı.. inş. güzeldir sonuçlar..
sen de daha belli değil dersin soranlara... yada eşin açıklasın..
inşallah canım bakalım.. İlgilendiğin için sağol. Hayırlı geceler..
inşallah canım bakalım.. İlgilendiğin için sağol. Hayırlı geceler..
rica ederim canım keşke yapabileceğim başka bişey olsaydı.. senin için ve burdaki herkes için..
keşke elimde sihirli bi değnek olsaydı herkese bebişler verebilseydim..
hayırlısı Allah'tan..
yok cnm çıkmadım)) derdini anlat dedin ya ;====)))) bende derdimi boşalttım işte okudum yazdıklarını rahim tersliğinde transfer zor oluyormuş yani dr seninkinde zor olur dedi demekki baya bi yamuk gördü beni )))))evt Rabbim ol dedikten sonra olur bende öyle düşünüyorum zaten
benimde yarın sabah erken kalkmam gerek uykum yok ama uyumalıyım dermatologa randevum var
bende çıkıyorum kızlar hepinize iii geceler.
bu gece kulaklarınızın pasını açtım))))
selam kızlar. yazdıklarınızı hemen hemen hergün okuyorum. ama benim henüz yazacak hiç birşeyim yok. dört gözle beklediğim tatil geldi ama maalesef kar yolları kapladı ve biz yine doktora gidemedik. sizlerin tedavi süreçlerinizi takip ediyorum. inşallah rabbim hepinizin, isteyen herkesin kucağını bir an önce doldurur
en iyisini yaparsın canım.. başla bian önce tedavine..polip için de alanında uzman bi doktor araştırsan canım.. hangi şehirdesin?
Allah yardımcın olsun..[/QUOTE
kocaelindeyim cnm gittiğim hastane başka hastanenin işlemlerini pek kabul etmiyo tedavi aşamasındayken başka hastanede yaptıracaktım dr um iyki yaptırmamışsın başka hastaneleri kabul etmiyebiliyoruz demişti.aslında ben üniversteye güvenererk gittiğim için bu kadar uzadı bu işlemler tek tüp bebek merkezide burası burda mecburum yani buraya.aldırmıcam zaten polipim varsada kalsın olcağı varsa olur.ben bu poliple 1 yıldır uğraşıyorum artık bıktım çünki. varmı yokmu anlıyamadım gitti ultrasonda bi gözüküo bi gözükmüo . neyse cnm ilgilendiğin için çok sağol öpüyorum cnm benim çıkmam gerek gözlerim batmaya başladı)
derdi veren Allah dermanını da verir inş canım.. iyi geceler canım.. kendine iyi bak...
canım sen de benim gibisin.. biz de hala hiçbişey yapamadık.. gidemiyoruz..
ama ümitsiz değilim.. er yada geç.. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inş. herkesin mucizesini..
en iyisini yaparsın canım.. başla bian önce tedavine..polip için de alanında uzman bi doktor araştırsan canım.. hangi şehirdesin?
Allah yardımcın olsun..[/QUOTE
kocaelindeyim cnm gittiğim hastane başka hastanenin işlemlerini pek kabul etmiyo tedavi aşamasındayken başka hastanede yaptıracaktım dr um iyki yaptırmamışsın başka hastaneleri kabul etmiyebiliyoruz demişti.aslında ben üniversteye güvenererk gittiğim için bu kadar uzadı bu işlemler tek tüp bebek merkezide burası burda mecburum yani buraya.aldırmıcam zaten polipim varsada kalsın olcağı varsa olur.ben bu poliple 1 yıldır uğraşıyorum artık bıktım çünki. varmı yokmu anlıyamadım gitti ultrasonda bi gözüküo bi gözükmüo . neyse cnm ilgilendiğin için çok sağol öpüyorum cnm benim çıkmam gerek gözlerim batmaya başladı)
tamam canım çok takma kafana olur mu? Rabbim şifalar versin inş.hayırlı geceler..
ALEYNA----------------------------------------2 meryem
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------3 yasin
CERVAN---------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin 1 meryem
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY--------------------------------------- 1 meryem
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı&#
günaydın kızlar
yaa okadar geç yattım gene kalktım yaaa...
nasılsınız bugün ??
Günaydın bitanemmm
bende yarım saat oldu kalkalı baktım kimse yokkk tabi geç yattılar kalkamıyolar diyodumkiiii
sen geldinnnn
rica ederim canım.. cansunida çıkmış sanırım ben de habire yazıyorum ona inş. okur..
Allah yardımcısı olsun.. onu da çokiyi anlıyorum.. Rabbim güç kuvvet versin..
sen erken yatardın tatlım yaaa... tatil olunca geç mi yatıyorsun yoksasen de bendensin bu gece..
ben de diyorum bu kızın hala uykusu gelmedi hayret
Allah rahatlık versin canım.. kendine iyi bak..rüyanda kucağında tatlı bebişlerini gör..kokla.. inş...
günaydın tatlı arkadaşım benim
evet yaa geç yattım dün gece...
ama gece ilk defa böyle bi rüya gördüm...
şimdi rüya tabirine bakıcam bakalım anlamı neymiş
herkese selamben baya uyumusum
bugun uykucuyum ben ay yerımden kakmak ıstemıyorum
daha pazarım var,yemek yapıcam
yarında kızkardesıme gıdıyorum allha sukur ızın aldım onda kalıcam
sızler nasılsınız kızlar
günaydın herkese
güzel bir gününüz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?