herkese selamben baya uyumusum
bugun uykucuyum ben ay yerımden kakmak ıstemıyorum
daha pazarım var,yemek yapıcam
yarında kızkardesıme gıdıyorum allha sukur ızın aldım onda kalıcam
sızler nasılsınız kızlar
günaydın canım nasılsın bugün
hmtnzl gelmişcanım hoşgeldin günaydın
hayırdır inş.. cnmm bak bak
bende bugün kursum yokya hep kursu gördüm öğretmenimi gördümmm
alışmışımmm
günaydın herkese
güzel bir gününüz olsun inşallah.
hoşbulduk canımmm
nasılsın?????
allhım hamıs oldugun gunlerıde gostersın cnmiyi akşamlar canlarım... güzel haberlerle geldim dondurulmuş spermlerimiz çözüldü içerisinde iyi kalitede olanlar varmış o yüzden eşimi teseye almadılar.... bendende yumurtaları topladılar yarın sabah arayıp durumlarını öğrenecez döllenme oldumu kaçı döllendi şimdi biraz sancım var yatacam ama size haber vermek istedim yarın görüşürüz inşallah iyi geceler...
günaydın bitanem hoşgeldin
uyu tatlım yaa sefan olsun
halledersin sen işlerini becerikli arkadaşım benim...
ben iyiyim 8,5 saat uyuyup kalktım
A.s cnmm
olsun tatlım uyu boşverr
iyiyiz çok şükür canımcımm sen nasılsınn
nerde oturuyo kızkardeşinnn ne güzelll bende isterdim kızkardeşim olsunn
iyiyim canım sağol
kızlarr hepinizi seviyorum ben yaa
burda kendimi toparlıyorum hiç değilse
içim rahatlıyor sizlerle
hoşbulduk canımmm
nasılsın?????
hayrolsun canım benim...
çok mu seviyorsun sen kurs ortamını
baktım tatlım bebişle ilgili değil ama iyi bi anlama geliyormuş...
aslında senın uyumanan lazım ama senın yerıne ben uyurum
inş. cnm
evt seviyorum kursa gidiceğim zaman o gece uyuyamıyorum heyecanlanıyorum sabah olsada gitsemmm diyee
benim tatlı arkadaşım kahvaltısını yaptımıı
allhım hamıs oldugun gunlerıde gostersın cnm
aslında senın uyumanan lazım ama senın yerıne ben uyurum
evet kızkardes cok guzel bısy kavgada etsen gene heemn barısıyosun butun derdını anlatıyorsun
sultangazide avrupa yakasında ayyyy ozledım kız telefonda olmuyo ınsan ıkı cıft laf etmek ıstıyo kardesınle
oraya ablamda gelecek artık bız sabahlarız muhabbetten net olsa orda gırerdım ama yoık bende pazartesı sıze kavusurum inşllh
evet canım yaa tatildeyim uyumam lazım tabi...
gece 2de yattım sabah 10,30 da mesaj geldi kalktım baktım geri yattım ama uyuyamadım...
oysa okadar uykum vardı ki sinir oldum
eşim herhangi bişey kullanmıyor dr direk amaliyat dedi. benimde polipi aldırmam için doktora güvenmem gerekir bana 4 ultrason yapıldı polip yokdendi yumurta takibinde polip var dendi ve bana polipin kaç cm olduna dair çıktısını bile vermedi.ben nasıl yatayım önlerine rahmimi delerler falan polipi aldırcam derken başka sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum açıkcası. birde genel anesteziler dolu falan gibisinden bişey dedi dr o gün içinmi dedi onu anlıyamadım gidince sorucam...ha birde geçen ay polipi alcakları ofis makinesi bozukdu diye aldıramadım bu ayda makasları yokmuş diye aldıramıyackdım zaten . ben bunu bile bile yinede ofis oldum en azından polipi kesin bi şekilde varmı yokmu görelim dedik dr la rahmin yamuk oldunu öğrendim . aman neyse kızlar benim bu polip derdi bitmez boşverin ben kesin bi şekilde önümüzdeki adetle tedavime başlıcam kafaya koydum hakkımızdan hayırlısı.
selam kızlar. yazdıklarınızı hemen hemen hergün okuyorum. ama benim henüz yazacak hiç birşeyim yok. dört gözle beklediğim tatil geldi ama maalesef kar yolları kapladı ve biz yine doktora gidemedik. sizlerin tedavi süreçlerinizi takip ediyorum. inşallah rabbim hepinizin, isteyen herkesin kucağını bir an önce doldurur
yok canım yaa daha kalkalı 1 saat oldu canım istemiyor...
en az 1-2 saat daha geçmeli
sen yaptın mı tatlım
ayyyy kıyamam gece telefonu kapat ben odaya koymuyorum
benımde uykudan kalkınca uykum gıdıyo
bı ara uyumayı dene belkı uyursun
Hmm kalkınca yiyemiyosun hemen ben yerim valla
şuan da kahvaltımı yapıyorummm tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?