sağol canım bende iyiyim Allaha şükür
yemek telaşına gireşeceğim birazdan sen nasılsın?
size deafiyet şeker olsun canım, konserve de yaparmış becerikli arkadaşım..
valla k.validem anlattı ama cesaret edip yapamadım hiç konserve.. bizimkiler macur onlarda konserve çok yapılıyor.. bu sene yapmadı ama..yaptı mı güzel yapar kayınvalidem..
allah ayırmasın arkadaşım,allah mutluluğunuza mutluluk katsın inş.nazarlardan korusun..zaten eşlerimizi çok sevdiğimizden bukadar çok mücadele ediyoruz.
Bak aklıma gene bişey geldi.2011 in mart ayının başında ev aldık yeni evimize taşındık ve yaklaşık 11 aydır duvara asılmayı bekleyen tablolarım,aynalarım,resimlerim var.ve sanırsam ben duvara çivi çakmasam onlar yerde sürünmeye mahkümlar.bide doğalgaz borularını badanacılar boyamadı gaz açılsın ondan sonra bayarız dediler.ama dahada çağırmadık adamları.2-3 ay doğalgaz boruları siyah siyah duruyolardı sonunda işe koyuldum boyamaya başladım eşimi de ara ara çağırıp oluyomu aşkım gel bak not ver diyodum.öylece boyadım boruları.:)) ogünde arkadaşı bizi yemeğe çağırmıştı arkadaşına da ''gelemeyiz abi boruları boyuyorum'' dedi.ne gülmüştüm ya.valla bunları yazdığımı bilse keser benibugün topikte iyi takıldım.müdür olmayınca ve muhasebe sakin olunca rahat rahat girdim topiğe valla.hep böyle olsa keşke.
inş ogünlerde gelicek bebekimm
yanına gelicem beraber içicez kahvelerimizi
evet canım biz öğreneli 1,5 sene oldu.. ben 33 yaşındayım ve daha ilk güzel belirti bu oldu.. Allah razı olsun canım..Gözün aydın canım Dönmez inş kararından.Sabredecez işte başka yolu yok bunun sen epeydir sabrediyosun bak sonunda kabul etti eşin.
inş. canım kar ı bilmem de...ben bukadar bekledikten sonra 2 ay 3 ay da beklerim bebekim yeter ki gitsin doktora..Allah razı olsun canım..hadi gözünüz aydın canım eşinde bir adım atmış bak ne güzel.
maşallahhh
1 aya kalmaz sizde ank yolcusu olursunuz artık canım. o zaman kadar en azından kar yerden kalkar dimi canım?
Allah razı olsun canım.. canlarım benim.. evet ameliyat diyomuş diğer doktorlar hemen dedim..gözü korktu sanırım..ayy bende çok sevindim demek eşin senin söylediğin konular üzerine
epey düşünmüş ve böyle bir fikir almış
hadi gözünüz aydın inşallah gönlünüzde ki geçen sonuç kaderindedir.bende hemen halayına eşlik edeyim yer açınnn
hadi yaa çok sevindim
iyi ki konuşmuşuz bitanem bak vesile oldu bişekilde
valla süper bi haber bu inş gidersiniz en yakın zamanda
allah ayırmasın arkadaşım,allah mutluluğunuza mutluluk katsın inş.nazarlardan korusun..zaten eşlerimizi çok sevdiğimizden bukadar çok mücadele ediyoruz.
Bak aklıma gene bişey geldi.2011 in mart ayının başında ev aldık yeni evimize taşındık ve yaklaşık 11 aydır duvara asılmayı bekleyen tablolarım,aynalarım,resimlerim var.ve sanırsam ben duvara çivi çakmasam onlar yerde sürünmeye mahkümlar.bide doğalgaz borularını badanacılar boyamadı gaz açılsın ondan sonra bayarız dediler.ama dahada çağırmadık adamları.2-3 ay doğalgaz boruları siyah siyah duruyolardı sonunda işe koyuldum boyamaya başladım eşimi de ara ara çağırıp oluyomu aşkım gel bak not ver diyodum.öylece boyadım boruları.:)) ogünde arkadaşı bizi yemeğe çağırmıştı arkadaşına da ''gelemeyiz abi boruları boyuyorum'' dedi.ne gülmüştüm ya.valla bunları yazdığımı bilse keser benibugün topikte iyi takıldım.müdür olmayınca ve muhasebe sakin olunca rahat rahat girdim topiğe valla.hep böyle olsa keşke.
şunun şurasında kaç ay kaldı dimi bebekim.
az kaldı azz..
sabırla beklerim ben canımı
Artık benim de yemek faaliyetlerine girişme zamanım geldi.Hemen mönüyü vereyim size:haşlama(biz haşlama deriz büyük parçalı et,patates,soğan salçasızdır bol maydonoz ve limonlu süper olur.Tek etle yaptığım yemek ama et sıfır yağsız olacak)şehriye çorbası,pilav,kereviz salatası...
Allah razı olsun canım..senin sayende oldu.. kaan hoca hiç paragöz biri değilmiş.. böyle böyle olmuş dedim ikna oldu sonunda.. öyle mutluyum ki baharcım..
bende sabırla sana ve bebişime kavuşmayı bekliyorum bebekimmm
inş. canım kar ı bilmem de...ben bukadar bekledikten sonra 2 ay 3 ay da beklerim bebekim yeter ki gitsin doktora..Allah razı olsun canım..
allah senden de razı olsun canım benim çok sevindim inan
dediğim gibi ilk muayenede veriyorsun sadece muayene ücreti...
sonrasında hep mail yoluyla götürüyorsunuz tedaviyi...
inş ilaçlarla çıkış başlar ve ameliyata gerek kalmaz
ameliyat ücretinide her dr alıyor zaten...
bak bana da hber verin küserim sonra.. haziranda ordayım ama.. temmuz başı olursa olabilirim.. zorla davet ettiriyim kendimi..
kızlar merhaba herzaman giremiyorum
Dua sırası bana gelmiş çok sevindim.
Allah herkesin duasını kabul etsin
ben yemek yapmaya gideyim bari hepinizi öptüm sonra görüşürüz
Artık benim de yemek faaliyetlerine girişme zamanım geldi.Hemen mönüyü vereyim size:haşlama(biz haşlama deriz büyük parçalı et,patates,soğan salçasızdır bol maydonoz ve limonlu süper olur.Tek etle yaptığım yemek ama et sıfır yağsız olacak)şehriye çorbası,pilav,kereviz salatası...
haklısın canım. buda bir gelişme.
hakkında hayırlısı olsun inşalllah..
allah mutluluğunu daim etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?