hoşgeldin canım..kızlar ben geldim yemegimi yaptım pazara gittim geldim
gecmişi okuyup geleyim
belki.. eskişehir o kadar da büyük değil hele çarşıları.. mutlaka karşılaşmışızdır canımcım..valla canım ya
belkide karşılaştık kimbilir.
et bebekim hem ev hem çalışmak.. Allah tüm çalışan evli hanımların yardımcısı olsun.. vakit varken tembellik de yapacaksın tabii..dünden çorbam var bebekimm...
yanınada bi çeşit yemek vee salata yapıcam...
nasıl olsa daha zamanım var tembellik ediyorum işte
kızlar ben geldim yemegimi yaptım pazara gittim geldim
gecmişi okuyup geleyim
ben muhabbeti kaçırdım kim nezaman nereye geliyo.
belki.. eskişehir o kadar da büyük değil hele çarşıları.. mutlaka karşılaşmışızdır canımcım..
kızlar ben geldim yemegimi yaptım pazara gittim geldim
gecmişi okuyup geleyim
canım temmuz ayında bahar tüp bebek için ak gelecek ordan buraya gelecek.
Beyazmelekte esk li. Esk de ailesi var oda temmuzda gelecek.
Sende iizn alırsın artık ogün işten dimi canım ?
Ama eşini bi ikna et de bi, akşam buluşalım canım ya...
ben muhabbeti kaçırdım kim nezaman nereye geliyo.
canım temmuz ayında bahar tüp bebek için ak gelecek ordan buraya gelecek.
beyazmelekte esk li. esk de ailesi var oda temmuzda gelecek.
sende iizn alırsın artık ogün işten dimi canım ?
ama eşini bi ikna et de bi, akşam buluşalım canım ya...
ben dinlenince.. kötü oluyorum bitanem.. dinlenince bu azo aklımdan hiç çıkmıyor.. bazen iyice karamsarlaşıyorum..
kızlar güzel bi haberim var..
BAHARCIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN... SENLE KONUŞMAMIZ BİTERKEN EŞİM GELDİ.. KAAN HOCAYLA İLGİLİ SÖYLEDİKLERİNİ ANLATTIM..
EĞER GERİ ADIM ATMAZSA...
EŞİM HAVALAR BİRAZ DÜZELİNCE KAAN HOCAYA GİTMEYİ KABUL ETTİ....OLLEEEEYY..
hoşgeldin canımcım
hamaret seni ne çok işler yapmışsın
ne yemek yaptın bakalım bizede fikir ver
allah ayırmasın arkadaşım,allah mutluluğunuza mutluluk katsın inş.nazarlardan korusun..zaten eşlerimizi çok sevdiğimizden bukadar çok mücadele ediyoruz.
Bak aklıma gene bişey geldi.2011 in mart ayının başında ev aldık yeni evimize taşındık ve yaklaşık 11 aydır duvara asılmayı bekleyen tablolarım,aynalarım,resimlerim var.ve sanırsam ben duvara çivi çakmasam onlar yerde sürünmeye mahkümlar.bide doğalgaz borularını badanacılar boyamadı gaz açılsın ondan sonra bayarız dediler.ama dahada çağırmadık adamları.2-3 ay doğalgaz boruları siyah siyah duruyolardı sonunda işe koyuldum boyamaya başladım eşimi de ara ara çağırıp oluyomu aşkım gel bak not ver diyodum.öylece boyadım boruları.:)) ogünde arkadaşı bizi yemeğe çağırmıştı arkadaşına da ''gelemeyiz abi boruları boyuyorum'' dedi.ne gülmüştüm ya.valla bunları yazdığımı bilse keser benibugün topikte iyi takıldım.müdür olmayınca ve muhasebe sakin olunca rahat rahat girdim topiğe valla.hep böyle olsa keşke.
yok canım benim bu duruma çok da memnun değilim.aynalarım nerdeyse 1 yıl olacak asılmayı bekliyolar.ayna vazifesini unuttu.korkarım duvara asıldıktan sonra beni göstermeyecek.:))
ama çivi,çekiç vs.eline hiç de yakışmıyo.yazın memlekete gittik.babamın arıları var babam ''oğlum yarın tulumları giyer bana arı sağılırken yardım edersin'' dedi.tamam baba tabiki yardım ederim dedi.sonuç ne biliyomusun sabah erkenden kalkip köyden ilçeye gitti.korktu çünki.:))
ben bugün kocamı çok çekiştirdim ya.yazık kocama.
Senin taktikte güzelmiş.''yarın usta çağıracam''cümlesiyle işi bitiriyon demekki.güzel beğendim.
anladım bebekim.
bende karar veremdim daha bakalım ne yapacaz.
tabi canım daha erken yaparsın
hım tamam ozaman.almam mı tabikide izin alırım.hele havalar bi ısınsın benim güzel planlarım var eşleri tanıştırma konusunda.buarada eşin konuşkanmıdır?benimki sessizdir de.yani ilk etapta sessiz kalıyo.ama gerçi benden ona konuşmaya sıra gelmiyo.:))
et bebekim hem ev hem çalışmak.. Allah tüm çalışan evli hanımların yardımcısı olsun.. vakit varken tembellik de yapacaksın tabii..
hım tamam ozaman.almam mı tabikide izin alırım.hele havalar bi ısınsın benim güzel planlarım var eşleri tanıştırma konusunda.buarada eşin konuşkanmıdır?benimki sessizdir de.yani ilk etapta sessiz kalıyo.ama gerçi benden ona konuşmaya sıra gelmiyo.:))
gözünaydın nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşin sonunda kabul etti yani gitmeyi hadi hayırlısı cnm
sağol cnm hemencecık yemeğide yaptım ee topiğe yetişmem lazım
menüm;tarhana çorbası,barbunya,fırında tavuk,bulgur pilavı,ayrannn afiyet olsun bir daha ki menude görüşmek üzereeeeeeeee
saolasın canım Allah razı olsun.. sonunda ikna ettik çok şükür.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.
hamarat kız..ooo menüye bak.. daha yok mu güzelim az olmuş.. maaşallah maaşallah..
sağol cnm hemencecık yemeğide yaptım ee topiğe yetişmem lazım
menüm;tarhana çorbası,barbunya,fırında tavuk,bulgur pilavı,ayrannn afiyet olsun bir daha ki menude görüşmek üzereeeeeeeee
saol canım napıyım dinleniyorum bol bol işte...
2. dönem daha yoğun geçiyor enerji toplamam lazım...
çılgın senii
menüde pek güzelmiş hani kız ne çok yemek yapıyorsun sen.
ellerine sağlık hamart seni
bidahaki menüyüde bekleriz yanii
bebekim ne gıcık bi durum değil mi bu hergün ne yapıcam telaşı :26:
canım sen de esk.desin sanırım sen de gel.. çalışıyorsun sanırım.. Eseslimin de dediği gibi izin alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?