Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben geldim yemegimi yaptım pazara gittim geldim
gecmişi okuyup geleyim
hoşgeldin canım..
valla canım ya
belkide karşılaştık kimbilir.
belki.. eskişehir o kadar da büyük değil hele çarşıları.. mutlaka karşılaşmışızdır canımcım..
dünden çorbam var bebekimm...
yanınada bi çeşit yemek vee salata yapıcam...
nasıl olsa daha zamanım var tembellik ediyorum işte
et bebekim hem ev hem çalışmak.. Allah tüm çalışan evli hanımların yardımcısı olsun.. vakit varken tembellik de yapacaksın tabii..

hım tamam ozaman.almam mı tabikide izin alırım.hele havalar bi ısınsın benim güzel planlarım var eşleri tanıştırma konusunda.buarada eşin konuşkanmıdır?benimki sessizdir de.yani ilk etapta sessiz kalıyo.ama gerçi benden ona konuşmaya sıra gelmiyo.:))

ben muhabbeti kaçırdım kim nezaman nereye geliyo.

canım sen de esk.desin sanırım sen de gel.. çalışıyorsun sanırım.. eseslimin de dediği gibi izin alırsın..

gözünaydın nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşin sonunda kabul etti yani gitmeyi hadi hayırlısı cnm

hoşgeldin canımcım
hamaret seni ne çok işler yapmışsın
ne yemek yaptın bakalım bizede fikir ver

sağol cnm hemencecık yemeğide yaptım ee topiğe yetişmem lazım
menüm;tarhana çorbası,barbunya,fırında tavuk,bulgur pilavı,ayrannn afiyet olsun bir daha ki menude görüşmek üzereeeeeeeee

ayyy cnm valla bugün kocişlere gülmkten öldüm inan sen anlattıkça benimki hayalime geliyor:))))) eşim bir gün evi badana edecekti 1 odayı 1 günde bitirdi bitirdi ama benide bitirmişti onuda zorlayarak 1 günde bitirttim yoksa ertesi günede kalacaktı benim şaşkın aşkım o yaaa valla bişi demiyorum becerikli hatunları varya onlar herşeyden kaygısızlar:)))))

ayyyyy sevalcim yeter artık valla karnım ağrıdı

bu arada seninlede hemşeriymişiz:)))))

ya siz eşleri tanıştırın da.. bizim buluşmamızda eşler olmasa

benim eşim gelemeyecek esk.e zaten.. o da olsa..
biz birarada, onlar kendi aralarında otururlardı, ne güzel kaynaşırlardı..
benim eşim çok konuşkandır.. eminim eşlerinizle iyi anlaşırdı..

et bebekim hem ev hem çalışmak.. Allah tüm çalışan evli hanımların yardımcısı olsun.. vakit varken tembellik de yapacaksın tabii..

saol canım napıyım dinleniyorum bol bol işte...
2. dönem daha yoğun geçiyor enerji toplamam lazım...

hemde nasıl konuşkan canım
susturamzsın.
eşini konuşturur merak etme sen. ortam soğuk olmaz yani.
plan nedir canım banada söle kız

saolasın canım Allah razı olsun.. sonunda ikna ettik çok şükür.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş.
hamarat kız..ooo menüye bak.. daha yok mu güzelim az olmuş.. maaşallah maaşallah..

eşim işe de götürüyo yeemek onun için biraz fazla çeşit yapıyorum gelin hepinizi bekliyorum yemeğe
atlayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol cnm hemencecık yemeğide yaptım ee topiğe yetişmem lazım
menüm;tarhana çorbası,barbunya,fırında tavuk,bulgur pilavı,ayrannn afiyet olsun bir daha ki menude görüşmek üzereeeeeeeee

çılgın senii
menüde pek güzelmiş hani kız ne çok yemek yapıyorsun sen.
ellerine sağlık hamart seni
bidahaki menüyüde bekleriz yanii

saol canım napıyım dinleniyorum bol bol işte...
2. dönem daha yoğun geçiyor enerji toplamam lazım...

Allah yardımcın olsun canım.. sen tam kendine göre bir meslek seçmişsin canım..
sana öğretmenlik çok yakışıyor..

benim de içimde uktedir.. o zaman şartlarımız öyle gerektirdi.. esk de öğretmenlik yoktu.. ben de gittim mühendis oldum ne alaka işte.. nasip böyleymiş..

çılgın senii
menüde pek güzelmiş hani kız ne çok yemek yapıyorsun sen.
ellerine sağlık hamart seni
bidahaki menüyüde bekleriz yanii

benim koçiş yemeği sever tabii bende gerçi dun kızdırdı benı ama
olsun afıyet olsun ona

bebekim ne gıcık bi durum değil mi bu hergün ne yapıcam telaşı :26:

ayy bebekim yaa hemde ne gıcık yani. nerdeyse öğleden beri düşünüyorum ne yapsam diye.
biizmkide annesine gidelim demiyor. yemek derdi bana kalıyor
gidince dert gitmeyincede böle yemek derdi oldu işte

canım sen de esk.desin sanırım sen de gel.. çalışıyorsun sanırım.. Eseslimin de dediği gibi izin alırsın..

evet bende eskişehirdeyim.çalışıyorum ama izin alırım canım.hem tanışıp,iyice kaynaşırız hemde baharcığıma nedimelik yaparız.artık baharı bunaltıyomuşuz.bahar karnın acıktı mı?bahar bir minder daha koyalım mı?neyse baharı evde bırakır bizde eskişehiri turlarız dermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…