canım Allah binkere razı olsun.. senle o konuşmayı yapmasaydık ikna olmayacaktı.. önyargılıydı.. ama ikna oldu.. hala inanamıyorum..
inş. canım inş. ameliyata gerek kalmaz.. bide şunu öğrendim iyice korkutmak gerekiyormuş..bak çok zormuş ameliyat çok ağrı oluyormuş falan dedim tırstı..
ben yemek yapmaya gideyim bari hepinizi öptüm sonra görüşürüz
Artık benim de yemek faaliyetlerine girişme zamanım geldi.Hemen mönüyü vereyim size:haşlama(biz haşlama deriz büyük parçalı et,patates,soğan salçasızdır bol maydonoz ve limonlu süper olur.Tek etle yaptığım yemek ama et sıfır yağsız olacak)şehriye çorbası,pilav,kereviz salatası...
bende sabırla sana ve bebişime kavuşmayı bekliyorum bebekimmm
canım benim allah senden de razı olsun...
doğru tabi başka dra gitse hemen ameliyat diyecek ilaç tedavisi veren dr yokki kaan hoca ve emre hoca dışında...
allahın izniyle bi başlayın tedavinize belki kanallarda tıkanıklık vardır hemen başlar çıkış...
kızlar merhaba herzaman giremiyorum
Dua sırası bana gelmiş çok sevindim.
Allah herkesin duasını kabul etsin
bak bana da hber verin küserim sonra.. haziranda ordayım ama.. temmuz başı olursa olabilirim.. zorla davet ettiriyim kendimi..
aminnnn bebekim aminnn.
bu günler su gibi akıp geçsin.
hasretlik bitsin.
hayırlısı olsun canım.. ben pek mucize beklemiyorum..
aklıma getirmek istemiyorum ama eşimin genetik olabilir diye geliyo aklıma.. eşim tek çocuk, amcasının tek çocuğu var, bi amcasının iki.. ama hep yıllar sonra olmuşlar erkekteki sorun yüzünden..
hayırlısı olsun.. inş. sadece tıkanıklık vardır..
Allah razı olsun canım.. burda sevincimi paylaşan benim için az bile olsa sevinen içinden dua geçiren herkesten Allah razı olsun..
Allah hepimizin gül kokulu hayırlı bebişlerini nasip etsin inş.
hepinizi çok seviyorum..
inş canım.. Allah bian önce güzel günlere kavuşmanı nasip etsin inş.inş bebekim zaten hemen geçiyor günler...
bi bakmışız temmuz gelmiş
aaa vermezmiyiz hemşerim yaa.
buraya gelipte zaten beni görmeden gidersen küserim bak
baharla aynı zamanda gelirseniz çok güzel olur bitanem.
kapım her zamn açık
inş bebekim zaten hemen geçiyor günler...
bi bakmışız temmuz gelmiş
senden de allah razı olsun canım benim.
dualrımız hepimize. biizm durumuzdan ancak biizm gbiler anlar.
allah dualrımızı kabul etsin inşallah.
bende çoook seviyorum seni hemşerim
Allah razı olsun canım..seni görmeden gelmezdim zaten oraya kadar gelipte bitanem..
ben de istiyorum ki ikinizi de göreyim..hepberaber olalım.. burdaki arkadaşlığımızı gerçeğe taşıyalım..
sorma yaa..biraz daha derine insek akraba çıkacaktık nerdeyse canım hemşom..
kız alemsiniz siz eşin yatıp kalkıp dua etsin bence senle evlendiği için.gerçi o da demek ki allahın sevgili kuluymuş ki allah onu senle karşılıştırmış.bizdeki tamir işlerine de eşimen pek eli gitmez ama yarın usta çağıracağım dediğimdde yapıyo paşa paşa işini.allah bozmasın mutluluğunuzu sen de halinden memnunusun belli ki o halde sorun yok
öle valla canım hemen geçiyor anlamıyoruz bile nasıl geçtiğini.
sen karar verdin mi bebekim ne yemek yapacaksın ?
sorma yaa..biraz daha derine insek akraba çıkacaktık nerdeyse canım hemşom..
aaa vermezmiyiz hemşerim yaa.
Buraya gelipte zaten beni görmeden gidersen küserim bak
Baharla aynı zamanda gelirseniz çok güzel olur bitanem.
Kapım her zamn açık
dünden çorbam var bebekimm...
yanınada bi çeşit yemek vee salata yapıcam...
nasıl olsa daha zamanım var tembellik ediyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?