cnm bende 22 yasındayım esıme tahlıl yaptırdık 0 sperm cıktı tahlılı bır kackere daha yaptırdık aynı cıktı tıkanıklıkta yok sebebı acıklanamayan sorunmus bızım sorunumuzda kırıtık amelıyat dedı doktor tesayapılacak ıns bu kıs yaptırcaz hıc umıdım yok ama allah buyuktur bende aklıma geldıkce ınanamıyorumsabahlara kadar aglıyorum benımde psıkolojım cok bozuk cnm
bacım içine atma agla rahatlarsın bende ilk başlarda böyleydin ah ah sonradan inanki bunada alışıyorsun şimdi bişey dikkatimi çekti daha ne oldugu belli olmadan öldüm bittim diyorsun bacım bi dur sakin ol şimdi sebebsiz azo ise teşhisiniz dünyanın sonu degil araştır biz burda neler gördük kimler geldi kimler geçti birde neden tese oluyorsunuz anam artık o çok eski bir yöntem yonma taş devrinde kaldı öyle koca koca parçalar alıpta içinde sperm aramak bak iibir dra gidin ve mikrotese olun daha az parça alınıyor ve bulma olasılıgıda daha yüksek
selam bacılar nasılsınız anam kaç gündür giremiyorum topiğe kız larem hadi hayırlı olsun çift çizgiyi görmüşsün darısı başıma inşallah belgin kız sen bana sendeki gelişmeleri göndersene çok şaşırdım nezaman gittiniz ne zaman verdi iğneleri iğnenin ismine neyse kız sen beni bilirsin yaz işte merak ettim şimdi hadi bakem bi harzem kaldı onu napıyor haberi olan varmı
burasi benim abone oldugum konularda ekli oldugu icin bazen yaziyorm cok zaman takip edemiyorum
azla kisi olmuyo
yinede bos kaldikca yazmaya calisiorm ben
yeni uyesin sanirim hosgeldin ozaman canim
evet buraya insan her girmesinde bisey ogreniyo
1 yildir giriyosunda neden yeni uye oldun,keske daha oncelerde uye olsaydin
benimde eşim azospermi iki ay önce öğrendik çok üzüldüm burayı okuyup avundum okuduklarım bazen ümit oldu bazen ise çok korkuttu allah hayırlısını versin