Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bacım içine atma agla rahatlarsın bende ilk başlarda böyleydin ah ah sonradan inanki bunada alışıyorsun şimdi bişey dikkatimi çekti daha ne oldugu belli olmadan öldüm bittim diyorsun bacım bi dur sakin ol şimdi sebebsiz azo ise teşhisiniz dünyanın sonu degil araştır biz burda neler gördük kimler geldi kimler geçti birde neden tese oluyorsunuz anam artık o çok eski bir yöntem yonma taş devrinde kaldı öyle koca koca parçalar alıpta içinde sperm aramak bak iibir dra gidin ve mikrotese olun daha az parça alınıyor ve bulma olasılıgıda daha yüksek

hadi bacılar yarın devam ederiz ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler

gördüm ya canım darısı sizlere olsun inş....

selam kızlar hayret bişey maaşallah burda hiç 4 kişiyi bir arada görmemiştim

burasi benim abone oldugum konularda ekli oldugu icin bazen yaziyorm cok zaman takip edemiyorum
azla kisi olmuyo
yinede bos kaldikca yazmaya calisiorm ben

uzun zamandır sizi takip ediyordum sizden çok şey öğrendim avunup üzüldüm kısmet bugüneymiş

yeni uyesin sanirim hosgeldin ozaman canim
evet buraya insan her girmesinde bisey ogreniyo
1 yildir giriyosunda neden yeni uye oldun,keske daha oncelerde uye olsaydin

benimde eşim azospermi iki ay önce öğrendik çok üzüldüm burayı okuyup avundum okuduklarım bazen ümit oldu bazen ise çok korkuttu allah hayırlısını versin

slm canim
biliyosun annemlerdeydim
bugun dondum yorgun argin
simdide rahar rahat netteyim
yiyecek biseyler hazirliyodum sen nasilsin gorusmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…