Annem türkiyeden getirdi bir kaç sey daha zamanim olmadi yemeye.
Evde herkes niyetli oruç tutsaydim bunda iyi gizli gizli yemeye çalistim zor oluyor.
Havalar burda çok sicak bunaltici bir hava var türkiyenin sicakligini aratmiyor.
Yarin ölürüm susuzluktan.
anam siz keciboynuzunu nerden bulyonuz bukadar ve burda marketlerde cok pahali bi paketi oda iki gun yetmiyo
esim turkiyeden almista ablasigil arabayla gelcek onlar getircekmis
kac kilo nohut gitti ,heralde bi 30 kilo gitmistir :)
Nohutu hiç sorma biktim artik dolapin içi disi nohut. Büyük congelateur bile nohut dolu.
Verdim aileye yine dolu.
Keçi boynuzunu kutusunu 1,50€ aliyoruz türk marketinde.
Sizin orada ne kadar ?
bizim burda tamfiyatini bilmiyorum ama 2 euronun ustundeydi
ben yetistiremem valla
ama bizim arada turiyeden gelen oluyo ozaman getirtiyorum
veya almanyada turk marketlerinde kiloyla satiliyo cok daha ucuza ya ben gidince ya annem gelince bisekilde buluyoruz yanide
nohut valla cok gidiyo ben ozaman bir ada 10 kiloya yakn kullanmistim
seni dusunemiyorum
insan atmayada kiyamiyo
ben burdaki türk marketinden idare edicem kimseye getirtirmedim.
Biz gidersek ekim'de o zaman bir sürü alirim aktarlardan özel karisim yaptirim, bal, ari sütü, polen,...
Türkiye'de daha uygun birde tribulus terrestris alicam sepe natural'dan.
Esin aldi mi ?
yok ya almadi ona cok uzuldum
ancak internetten siperis verebiliyo kac kisiye soylemis kimse guvenip kartini vemiyomus internetten alis veris yapinca bisey olur diye
oylece geldi
aceba yurt disina gondren site falan yokmu cok istiyorumda malese alamamis
bilmiyorum yurt disina gönderen var mi arastirmak lazim.
Ben gidersem istanbulla gidersek orada bayisi varmis almayi düsünüyorum 6 aylik kullanim.
Türkiye'de daha uygun buradan. Olmasa esim internetten siparis eder türk kredi kartisi var problem degil edi yani bir sekilde alicaz.
evet baya pahaliya geliyo ,tabi kesin iyi olcagini bilsek sorun degilde ,ben 2 ay kullandim sankim pek faydasi olmadi ama yine devam etcez
o ilac valla benim aklimda kaldi iyibi arastirmam lazim
zaten turkiyed" siparis verince bikac gunde geliyomus
Benim kafamada yatti su tribulus terrestris birde DIOSKORIDES sperm artirici birde PROXEED PLUS;
Hangi birini alsak ki. Dedigin gibi faydasini görecegimizi bilsek alirizda ama emin olamiyorsun.
PROXEED PLUS; buraya sormak gerekli bence buralarda olabilir belki eczanelerde alan
DIOSKORIDES esim sorms eczaneye o burda yok demis sonrada aramamis ,iste istanbulda alan olsa olurda bizim oaralar kucuk yer biraz zor bulunur
kızlar gece baya kaynamış bugüne yoruldunuzmu acep kızlar burda keci boynuzunun kilosu 2 tl yani 1 euro lanadır ben size göndereyim ne kadar isterseniz ay ne pahalı öyle
yok canim yorulmadik ben hala formdayim :)
evet cok pahali bi paket iki gunluk ancak gidiyo bizim burda 2 euro kadar var
ama bizim keci boynuzlari haftaya gelcek insallah
merhaba kizlar.
Sympathique PROXEED PLUS Türkiye'de daha uygun sevgidolu 81 500TL'ye aldi.
Ben internetten buldum belçika eczanesinden kutusu 50€ fransa'da oldugunu zanetmiyorum.
Umutolsun hiç sorma burda çok pahali birde bugün markete gittim kalmamis ne yapicam bilmiyorum esim yeni basladi keçi boynuzu kürüne henüz 5 gün oldu bende yerine pekmez aldim onunla idare edicez ama pekmezin tadi çok kötü diyor esim suyu daha güzel ama yok.