Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben çıkıyorum kızlar yapmam gereken işlerim var...salı günü yazarım sizlere inşallah... Allah a emanet olun hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum bana iyi şanlar dileyin dualarını eksik etmeyin...

hadi artık sonuna geldin Allah yolunu açık etsin bundan sonraki hayatın bebişlerinle olsun

Ben çıkıyorum kızlar yapmam gereken işlerim var...salı günü yazarım sizlere inşallah... Allah a emanet olun hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum bana iyi şanlar dileyin dualarını eksik etmeyin...

Tmm cnm görüşürüzzz
bizlere haber ver mutlaka merak ederizz
rabbim yardımcın olsunnnn dualarımız seninlee
artıkk az kaldı bebeşlerine kavuşmanaaa allahın izniyleee

merhaba kızlar iyi akşamlar 2 gündür giremedim nasılsınız ne var ne yok varmı güzel gelişmeler?
herkes iyidir inşlh....

iyi cnm ne olsun bende evdeydim bi ara arkadaşlarla dışarı çıktık ama ellerim dondu ne soğuk varrrr
evt burdad a yağıyo ufaktannn
cnm biz bilmiyoruz azospremi nedenini;
2007 yılında eşim tese oldu 11 sprem bulundu bunların 8 döllendi 3 embriyo transfer edildi ama maalesef tutmadı
6 ay sonra bu sefer eşimi mikro tese yaptılar hiç bulunamadııı çünkü dokular zaten iyice zedelendiii nasıl buluncakkii
bizde çokk yıprandıkk tabii ara vermek istedikk çünkü o zaman bütün ümidimm bitmiştimm tamam dedimmm hiç bi zaman anne olamıycamm
çok kötüyüdmm yanii sürekli ağlıyodummm yani biraz unutmak istedikkk
sonra eşimde varikosel de vardııı 2 sene önce ameliyat olduuu en son 4 ay önce hormon ve sprem testlerini yaptırdı oda ne dil dökmelerimden sonraa
sonuçç yine 0 ama değişik olarak sadece 4-5 yuvarlak hücre yazıyoduu bende anlamadımm fsh 27 lerde di 3 aydı vitamin içerikli bi ilaç kullanıyoo bi kaç günlük
bi ilaç kaldı o bitincee endoll aldım onu kullanıcak sonrada umut tüp bebek merkezinde testlerimizi yaptırıp emre beye randevu alıcamm bakalım başlayalım diyorumm yeniden tedaviyee
dur dur nereye kadarrr

evet gerçekten hava çok soğuk burda da.
bende bundan çok korkuyorum işte bizim de ilk tesemiz geçen sene yapıldı sperm bulundu üstelik 3 tüp ama bulunan spermler hareketsiz.yani gebelik oluşturmada çok düşük oranları var
2 tüp bebek denedik 2 side maalesef tutmadı 1 tüp sperm daha var ama sonuç aynı olacak yine. hakkımızda hayırlısı olsun yapacak bişey kalmadı diye düşünüyorum artık bende çok üzülüyorum neredeyse hergün ağlıyorum ama sonuç değişmiyor.
Allah inşallah seninde dualarını kabul eder.inşallah bu seferkinde sonuç alırsın da belki bende ümitlenirim senle beraber

selam kızlar
kaan hocadan cevap geldi kızlar kopyalıyorum.
İğnelere çok güzel cevap almışız. Eğer mümkünse ben bu ay da haftada 1 taneyle devam etmeyi önereceğim. Mart başında hormon ve sperm testi yaptıralım ve sonrası TESE için konuşalım. Açıkcası TESE için acele etmek istemiyoum.
Saygılarımla.
bu ay yine iğnelere devam yani iyi oldu aslında.
hoca çağırana kadar havalar düzelir enazından.
inşallah iğneler işe yararda ssperm çıkar yaaa.

merhaba kızlar iyi akşamlar 2 gündür giremedim nasılsınız ne var ne yok varmı güzel gelişmeler?
herkes iyidir inşlh....

Merhaba cnm iyi akşamlarr
iyiyiz valla evde oturuyoruzz dışarı soğukk kaldııkk evdeee
sen nasılsınnn
yarın gelinçiğin tarnsferi olucakkk en son gelişme bu cnm okumuşsundurr yukarıdaa
bizde heyecanla onun sonuçu bekliyceğizz artıkkk:26:

çok sevindim bende inşallah daha güzel haberler alırsınız.
havalar düzelince de bebişler gelir sana

cnm daha yeni olmuş tedavilerr o yüzden bu kadar üzülüyosunnn bende ilk zamanlar çok kötüydümm 4 sene kadar bi ara verdimmm şimdi çok daha iyiyimm tabiki unutulmuyo ama
eskisi kadar mesela bi hamile haberi eskiden olsa eve gelip ağlardımm ama şimdii de üzülüyorumm ama önceki kadar değilll
önceden daha umutsuzdumm ama şimdi umudum varrr bende bi gün anne olucam allahın izniylee insan üzt üste olumsuzluklar yaşayınca bi ümütsizliğe kapılıyo ama kendini toparlamak lazımm ,
mücadele etmek lazımmm ,umutlu olmakk lazımm elimizden geleni yapıcağızz gerisi rabbimie kalmışş artıkk
ve benim eşim artık tese olmak istemiyo onu nasıl halledicem hiçç bilmiyorummm o zaman sıcağı sıcağına ben bidaha olmam dedii çünkü oda çok yıpranmıştııı keşke diyorum şu sperm testinde az da olsa sprem görsek hemen başlamak istiyorum tüpee en azında eşim tese olmazzz bakalımm hayırlısı :26: ümüdini hiç kaybetme cnmm allah dularımız kabul edicek inş..
hepimiz anne olucağızzz bir günnnn

canım çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm
ne oldu size böylee.
kocişine antibiotik vermişti doktor hiçmi işe yaramadı yaa.
kıyamam bebekim sende hastalanmışsın.
dikkat edin kendinize canım benim bol bol vitamin almaya çalışın.
sende ilaçlarını sakın ihmal etme.
rabbim şifa versin sanada kocişinede.

evet canım daha çok yeni olumsuzlukları yaşadım üsteleik 2 hafta önce bugün 2.tüp bebek denememin olumsuz haberini almıştım.hergün içimde bir sızı var ve bu beni çok rahatsız ediyor artık.mücadele etmek için gücüm yok gibi üstelik sana bişey diyeyim mi benim eşimde bir daha tese olmam diyor offf napacam bilmiyorum.bu hafta bir arkadaşımızın kızının doğum günü de vardı özzellikle eşim de bende gitmedik gidemedik daha doğrusu yüreğimiz kaldırmıyor.
inşallah bunlarda geçer.
ne güzel güçlenmişsin aşmışsın bu olayları ama elbetteki senin için de çok zor olmuştur mevlam sabrını da veriyor bir yandan.
bir de yaşımızın ilerlermesi de beni korkutuyor ben 31 eşim 35 yaşında inşallah bir dahaki deneme için de geç kalmış olmayız

Slm cnmm
sevindimm inş iğneler işe yararr cnmmm :26:

Ah cnm tabiki çok zor atlattımm bunu gerçekten kimse anlamıyoo sadece eşimle bennn bunu biliyoruz bide rabbimmmm
evt cnm daha çok yeni üzüntünnn bunlarda geçiçekkk emin ollll
zaman herşeyin ilaçııı ben heppp yaşım genç daha zaman var diyee bi umudum varrdı içimdee ama seneler geçiyo valla ben tüp bebeği yaptığımda 23 yaşında filandımm
o yüzden epey ara vermek istedikk ama yaş gidiyo gerçektennn
inş. cnm senin bi dahaki sefer sonuç olumlu olurr cnm inş...:26:

evet canım Allah yardımcımız olsun hepimizin.gerçekten çok zor dönemler bunlar Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin inşallah

Çok geçmiş olsun canım yaa.Üzüldüm şimdi.Sen iyiydin en azından bakardın eşine.Ondan sana geçti diycem ama onunki de geçmemişki.İnşallah şimdi daha iyisinizdir.Aman canım çok dikkat edin kendinize siz de oralarda yalnızsınız en çok hastalanınıca koyuyo insana yalnızlık keşke yakın olsam elimden geleni yapardım.Allah acil şifalar versin ikinize de..

İnşallah canım benim.Allah kimseyi umutsuz bırakmasın.Umut bitince yaşam bitiyo....

Selam fıstıklar.Nasılsınız?Pek keyfi yok gibi ya bugün topiğin.Pazar miskinliği diyelim de biz buna yarın çok güzel umutlu bir haftaya başlayalım inş.

Canım yaa sen de güçlenecek yeniden umutlarını yeşerteceksin ve Allah'ın izniyle de anne olacaksın.Yaşına çok da takılma senin 35 eşinin 40'a kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…