s a.canlarım.bugün- denizbulut-arkadaşla tanıştık.aynı mahalledeymişiz zaten. görseniz hoş bir hanım.inşallah çok güzelbir anne olur.siz nasılsınız bugün keyifler pek iyi değil mi. olsun en kötü günümüz böyle olsun.her kıştan sonra bahar gelecektir inş.her üzüntünün ardından bir mutluluk gelicektir.birde bebeklerimiz geliverse (amin) -hep- geçmiş olsun canım.tabiki nazar olabilir.herkes kendine göre güzeldir.kendine de dua okuyabilirsin.
bende iyiyim cnm ne olsun hAFTA SONU TEMİZLİĞİ ŞİMDİ DİNLENİYORUM SABAH İŞ VAR ....hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
Merhaba cnm iyi akşamlarr
iyiyiz valla evde oturuyoruzz dışarı soğukk kaldııkk evdeee
sen nasılsınnn
yarın gelinçiğin tarnsferi olucakkk en son gelişme bu cnm okumuşsundurr yukarıdaa
bizde heyecanla onun sonuçu bekliyceğizz artıkkk:26:
iyiyim cnm sağol.ne biliyim yeşilin yazılarını görünce destek olayım güç kuvvet vereyim diyorum kendi kendime, ama bende hiç ilerleme kaydedemediğim için kimseye ön ayak olamıyorum bendede umutsuzluklar ve umut karmakarışık duygular var bebek konusunda açıkcası...
Cnm öle karmaşık duygular ara ara hepimize oluyodur eminimm banada oluyoo bazen diyorummm olucakkk bazenn olmuycakkk ama bu sene daha umutluyumm
bilmiyorummm..... şimdi burdaki arkadaşları o kadar iyi anlıyorumki umuda çok ihtiyaçımızz varr.. haa ben olmayadabilir diyebiliyorumm yani ben elimden gelini yapıcam yine olmassa benim için hayırlı değilmiş derim ne yapabilirimmmki başkaa ....herşeyi verende alanda rabbimm ...ama çook istiyorum olsunn seneler geçtikçe ve olmadıkça dahada sabırsızlaşıyorummm uffffffff
baharcım çoooook geçmiş olsun
bugün çok güzel bir dua öğrendim hepimize ettim
aziz mahmut hüdayi ye gittim gezi programıyla öğle namazında hoca vaaz verdi konu çocuk ağlamaya başladım sabah kar yağar soğuk diye gitmeyecektim demekki rabbim bunları duymamı istemiş Furkan suresi 74.ayeti bol bol okumamaız gerekirmiş
ben geldim hatunlar nasılsınız ben çok iyiyim ama tam okuyuyamadım ama topikte hüzün rüzgarları esmiş kızlar üzülmeyin bir gün bizde anne olucaz inşallah ben bu kullandığımız macundan yeni yeni daha çok ümitlenmeye başladım herifte değişiklikler var sanki ama eminde değilim banada öyle geliyor olabilir bakalım eger verebilirse yarın kan vercek sonuçlarda değişiklik olursa yazarım
hoşgeldin canım inşallah rabbim hepinizi en yakın zamanda bebişlerinize kavuştursun mutlu ve umutlu olmana çok sevindim.inşallah rabbim şifa versin eşine seninde yüzün gülsün en yakın zamandaben geldim hatunlar nasılsınız ben çok iyiyim ama tam okuyuyamadım ama topikte hüzün rüzgarları esmiş kızlar üzülmeyin bir gün bizde anne olucaz inşallah ben bu kullandığımız macundan yeni yeni daha çok ümitlenmeye başladım herifte değişiklikler var sanki ama eminde değilim banada öyle geliyor olabilir bakalım eger verebilirse yarın kan vercek sonuçlarda değişiklik olursa yazarım
Selam kızlar nasılsınız?
şu ilk tedaviyi bir olabilsem umudumun olup olmıcağına dair daha çok emin olucam valla..hakkımızdan hayırlısı olsun.inşallah bebeklerimiz olur... bu akşam haberlerde dr tüp bebek iğnelerinin yerini haplar alıyor artık dedi .yeni hap üretilmiş yumurtlamalar için ayrıca maliyetide ucuzmuş 300 lira tutuomuş 1 hafta kullanmak yeterliymiş kanserdende koruyomuş kilo falan aldırmıomuş.
allah iyilik versin canım evet ben her halde artık pes etmek üzereyim.eşim hiç birşey yapmadı ama bilmiyorum içimden başımı alıp gidesim geliyor ama hiç bilmediğim ve herkesten uzak yerlere.kaderimden kaçamıyorsam sıkıntılarımada kimseyi ortak etmeye hakkım yokiyiyiz canım ama sen çok iyi değilsin sanki.noldu canım ya eşin mi bunaltıyo seni yoksa kafan mı karışık.iyi düşün doğru karar ver inş.yoksa sürekli bir kararsızlıkshali seni daha kötü yapar.hastalanırsın allah korusun.allah hepimizin sonunun hayretsin
istanbulda yaşıyan arkadaşlar mümkünse yerebatan sarayınada gidip ordada dua edin hepimiz için .benim kardeşim gezmek maksadıyla istanbula gittiğinde orda dua etmiş ve 3 ay içinde 3 duasıda kabul olmuştu. bilmiyorum benim nacizane fikrim inandım ben denemekden zarar gelmez...
bende merak ediyorum 1 ay oldu işte macun 2 aylık bakalım dedik hormonlarda değişiklik varmı yarın kan verebilirse sonuçları alınca yazarım inşallah işe yararda sperm çıksa artık ikimizde çok yoruldukya cnm size şu macunlar bi iyi gelsin valla hemen gidip alıcam .inşallah iyi gelir bol bol sprem çıkışınız olur cnm.....bizi hep haberdar etmeyi unutma ben bu macunu baya merak ediyorum ...
amiiin amiiin amiin agzın bal kaymak yesin şu karlı günlerde yağan herbir kar tanesi adedince amin ve hepimize inşallahhoşgeldin canım inşallah rabbim hepinizi en yakın zamanda bebişlerinize kavuştursun mutlu ve umutlu olmana çok sevindim.inşallah rabbim şifa versin eşine seninde yüzün gülsün en yakın zamanda
istanbulda yaşıyan arkadaşlar mümkünse yerebatan sarayınada gidip ordada dua edin hepimiz için .benim kardeşim gezmek maksadıyla istanbula gittiğinde orda dua etmiş ve 3 ay içinde 3 duasıda kabul olmuştu. bilmiyorum benim nacizane fikrim inandım ben denemekden zarar gelmez...
canım bu çok güzel bir haber bizle paylaştığın için teşekkürler..
ben de bu iğnelerin kanserojen etkisi olduğunu duymuştum..
aklıma geldikçe hep korkarım. inş. kanser yapmayan ilaçlarla tedavimizi oluruz hepimiz..
Allah hakkımızda hayırlısını versin..
s.a. bacılar iyi pazarlar diliyorum... iyisiniz inşallah...
yarın yazamam diye bugünden haber vereyim dedim... yarın öğlene doğru gidecez hastaneye sabahtan arayıp bilgi verecekler... 5 günlük ayrılıktan sonra hayırlısıyla kavuşacam mercimeklerime inşallah...
allah iyilik versin canım evet ben her halde artık pes etmek üzereyim.eşim hiç birşey yapmadı ama bilmiyorum içimden başımı alıp gidesim geliyor ama hiç bilmediğim ve herkesten uzak yerlere.kaderimden kaçamıyorsam sıkıntılarımada kimseyi ortak etmeye hakkım yok
allah iyilik versin canım evet ben her halde artık pes etmek üzereyim.eşim hiç birşey yapmadı ama bilmiyorum içimden başımı alıp gidesim geliyor ama hiç bilmediğim ve herkesten uzak yerlere.kaderimden kaçamıyorsam sıkıntılarımada kimseyi ortak etmeye hakkım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?