Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim bende senden çok memnun kaldım sende çok hoş çok candan birisin sende çok mükemmel bir anne olursun işlh..inşlh bugünlerimizin arkasından özlemini çektiğimiz bebeklerimize kavuşuruz en kısa zamanda yine görüşelim cnm kib öptüm..

hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
bende iyiyim cnm ne olsun hAFTA SONU TEMİZLİĞİ ŞİMDİ DİNLENİYORUM SABAH İŞ VAR ....

BENDE İYİYİM CNM KLİMA SÜREKLİ ÇALIŞIYOR AMA HİÇ ISINAMIYORUM GERÇEKTEN ÇOK SOĞUK DİKKAT ETMEK LAZIM BUGÜN SON İĞNEMİ VURDURACAĞIM ONUN SEVİNCİ VAR...

GELİNCİL CNM İNŞLH HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN SESİNİ DUYSUN CNM...

iyi geceler kızlar.......
yeşilim sen böyle düşüncelere kapılırsan psikolojini tamamen çökertirsin allah korusun erken menepozdan korkuyorsun böyle içini karartmaya devam edersen zaten rahmimiz bizim ruhsal halimize göre hareket ediyor korktuğun başına gelir be canım iyi düşün iyi olsun ...merak etme rabbim zamanla veriyor sabrını baya dirençli oluyorsun sen kendi kendine bile şaşırıyorsun nasıl böyle oldum diye

Cnm öle karmaşık duygular ara ara hepimize oluyodur eminimm banada oluyoo bazen diyorummm olucakkk bazenn olmuycakkk ama bu sene daha umutluyumm
bilmiyorummm..... şimdi burdaki arkadaşları o kadar iyi anlıyorumki umuda çok ihtiyaçımızz varr.. haa ben olmayadabilir diyebiliyorumm yani ben elimden gelini yapıcam yine olmassa benim için hayırlı değilmiş derim ne yapabilirimmmki başkaa ....herşeyi verende alanda rabbimm ...ama çook istiyorum olsunn seneler geçtikçe ve olmadıkça dahada sabırsızlaşıyorummm uffffffff

ben geldim hatunlar nasılsınız ben çok iyiyim ama tam okuyuyamadım ama topikte hüzün rüzgarları esmiş kızlar üzülmeyin bir gün bizde anne olucaz inşallah ben bu kullandığımız macundan yeni yeni daha çok ümitlenmeye başladım herifte değişiklikler var sanki ama eminde değilim banada öyle geliyor olabilir bakalım eger verebilirse yarın kan vercek sonuçlarda değişiklik olursa yazarım

şu ilk tedaviyi bir olabilsem umudumun olup olmıcağına dair daha çok emin olucam valla..hakkımızdan hayırlısı olsun.inşallah bebeklerimiz olur... bu akşam haberlerde dr tüp bebek iğnelerinin yerini haplar alıyor artık dedi .yeni hap üretilmiş yumurtlamalar için ayrıca maliyetide ucuzmuş 300 lira tutuomuş 1 hafta kullanmak yeterliymiş kanserdende koruyomuş kilo falan aldırmıomuş.

Allah razı olsun canım.Ablam da hep gider oraya orda edilen dualar geri çevrilmezmiş.Allah kabul etsin inş.

ya cnm size şu macunlar bi iyi gelsin valla hemen gidip alıcam .inşallah iyi gelir bol bol sprem çıkışınız olur cnm.....bizi hep haberdar etmeyi unutma ben bu macunu baya merak ediyorum ...

hoşgeldin canım inşallah rabbim hepinizi en yakın zamanda bebişlerinize kavuştursun mutlu ve umutlu olmana çok sevindim.inşallah rabbim şifa versin eşine seninde yüzün gülsün en yakın zamanda

Selam kızlar nasılsınız?

İyiyiz canım ama sen çok iyi değilsin sanki.Noldu canım ya eşin mi bunaltıyo seni yoksa kafan mı karışık.iyi düşün doğru karar ver inş.Yoksa sürekli bir kararsızlıkshali seni daha kötü yapar.Hastalanırsın Allah korusun.Allah hepimizin sonunun hayretsin

canım bu çok güzel bir haber bizle paylaştığın için teşekkürler..
ben de bu iğnelerin kanserojen etkisi olduğunu duymuştum..
aklıma geldikçe hep korkarım. inş. kanser yapmayan ilaçlarla tedavimizi oluruz hepimiz..
Allah hakkımızda hayırlısını versin..

istanbulda yaşıyan arkadaşlar mümkünse yerebatan sarayınada gidip ordada dua edin hepimiz için .benim kardeşim gezmek maksadıyla istanbula gittiğinde orda dua etmiş ve 3 ay içinde 3 duasıda kabul olmuştu. bilmiyorum benim nacizane fikrim inandım ben denemekden zarar gelmez...

allah iyilik versin canım evet ben her halde artık pes etmek üzereyim.eşim hiç birşey yapmadı ama bilmiyorum içimden başımı alıp gidesim geliyor ama hiç bilmediğim ve herkesten uzak yerlere.kaderimden kaçamıyorsam sıkıntılarımada kimseyi ortak etmeye hakkım yok

Oranın bir maneviyatı var mı?Gittim ama hiç bilmiyodum.Bizans zamanında yapılmış bir sarnıç olarak biliyorum ben yanlış mıyım?

ya cnm size şu macunlar bi iyi gelsin valla hemen gidip alıcam .inşallah iyi gelir bol bol sprem çıkışınız olur cnm.....bizi hep haberdar etmeyi unutma ben bu macunu baya merak ediyorum ...
bende merak ediyorum 1 ay oldu işte macun 2 aylık bakalım dedik hormonlarda değişiklik varmı yarın kan verebilirse sonuçları alınca yazarım inşallah işe yararda sperm çıksa artık ikimizde çok yorulduk
hoşgeldin canım inşallah rabbim hepinizi en yakın zamanda bebişlerinize kavuştursun mutlu ve umutlu olmana çok sevindim.inşallah rabbim şifa versin eşine seninde yüzün gülsün en yakın zamanda
amiiin amiiin amiin agzın bal kaymak yesin şu karlı günlerde yağan herbir kar tanesi adedince amin ve hepimize inşallah

ben bunu hiç duymamıştım nasıl dua etmiş neler dedmiş özel bir duası varmı yoksa öyle içinden nasıl gelirsemi

inşallah bütün hastanelerde tedavide hap kullanılır artık iğne vurmaktanda kurtuluruz en kısa zmnda ) hem maliyetide ucuzmuş . ayrıca şimdi aklıma geldi ilk tedaviden sonra 2 ay beklemeye gerek kalmıyormuş bidahaki adetle başlanabiliomuş tekrar tedavi hem daha iyi oluyormuş 3 ayda mesela tedavinin neresinde yanlışlık olduğunuda çözebilme olasılığımız daha fazla oluyor dedi.....

as...inşallah güzel haberlerle dönersin.bebeklerinle birlikte Allah a emanet ol..hamiş ol.

Ama sıkıntınız zaten ortak ki?Bunu eşin söylese hak verirdim de....Senin kafan karışık canım benim bir süre yalnız kal ve mekan değiştir.Ama ailenin yanında değil.Ne biliyim bekar bir arkadaşın varsa onun evi ya da köyde yazlıkta boş bir ev şartlarını bilmiyorum ama bir süre kendini dinlemelisin gibi geliyo bana.

seni çok iyi anlıyorum bende düşünmüştüm gitsem kafamı dinlesem kimseyi tanımadığım bir yer olsa diye ama oda çare değilki hatta geçen gün camdan atlamayı bile düşündüm ama intaharya sonuçta vazgeçtim napalım duadan başka çıkış yok ben nezaman bunalsam canım burnuma gelse kuranı kerim okurum çok rahatlatır beni seni çok iyiy anlıyorum dua et rahatklarsın bacım hem sen çok güçlü birisin

maneviyatıyla ilgili fazla bilgim yok ama oraya gidenler dua ediyorlarmış hep, kardeşimde etmiş kabul oldu valla..ben inanıyorum ama istanbulda değilim orda olsam giderdim.normal dua eder gibi ediliyordur heralde oraya gidince görürsünüz zaten nasıl edildiğini. denemekten zarar gelmez o kadar ot çöp içioz azcık tarihi yerlerimizide gezin dua edin cnm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…