- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
İnşallah canım benim.Allah kimseyi umutsuz bırakmasın.Umut bitince yaşam bitiyo....
Selam fıstıklar.Nasılsınız?Pek keyfi yok gibi ya bugün topiğin.Pazar miskinliği diyelim de biz buna yarın çok güzel umutlu bir haftaya başlayalım inş.
sağol canım iyiyiz sen nasılsın?Selam fıstıklar.Nasılsınız?Pek keyfi yok gibi ya bugün topiğin.Pazar miskinliği diyelim de biz buna yarın çok güzel umutlu bir haftaya başlayalım inş.
Canım yaa sen de güçlenecek yeniden umutlarını yeşerteceksin ve Allah'ın izniyle de anne olacaksın.Yaşına çok da takılma senin 35 eşinin 40'a kadar yolu var
sağol canım iyiyiz sen nasılsın?
ehh işte takılmadan da olmuyor inşallah toparlanırım da kısa zamanda umutlarım yeniden yeşerir.
süleyman tosundu benim doktorum oda yaş faktörüne takılma diyor menopoza girene kadar ümit olacak diyor.bende gidip en kötüsünü düşünüyorum ya erken menopoz olursa
ya şöyle olursa ya böyle olursa........
sizlerinde içini karartmayayım benim içim yeterince kararmış.
Olur mu canım öyle şey.Hepimiz yaşıyoruz ki zaman zaman umutsuzluklar.Hep gel/gitlerle dolu hayatımız.İçinde ışık olan karanlık olana ışık verecek ki yürüsün bu gemi.Zaten burda oluşumuzun yegane amacı da bu ki...sağol canım iyiyiz sen nasılsın?
ehh işte takılmadan da olmuyor inşallah toparlanırım da kısa zamanda umutlarım yeniden yeşerir.
süleyman tosundu benim doktorum oda yaş faktörüne takılma diyor menopoza girene kadar ümit olacak diyor.bende gidip en kötüsünü düşünüyorum ya erken menopoz olursa
ya şöyle olursa ya böyle olursa........
sizlerinde içini karartmayayım benim içim yeterince kararmış.
Slm cnmm iyiyiz işte evde oturuyoruz miskin miskinnn ,topik sessiz yarın daha güzel olucak inş.
baharımda yok ya daha sessizz tatlım ya iyileşte gel aramızaa özledimmmmm
Olur mu canım öyle şey.Hepimiz yaşıyoruz ki zaman zaman umutsuzluklar.Hep gel/gitlerle dolu hayatımız.İçinde ışık olan karanlık olana ışık verecek ki yürüsün bu gemi.Zaten burda oluşumuzun yegane amacı da bu ki...
nasılsınız ?ne var ne yok....
cnm erken menopozdan korkuyorsan hormon tahlilillerini ve amh yaptır ona göre tedavine devam et.
Evet ya ben de yeni gördüm hastalandıklarını belki burdadır dedim ama yok.Sen görüşebildin mi tlfnu vardır belki sende.Nasıl oldu ki acaba biliyo musun?
evet canım daha çok yeni olumsuzlukları yaşadım üsteleik 2 hafta önce bugün 2.tüp bebek denememin olumsuz haberini almıştım.hergün içimde bir sızı var ve bu beni çok rahatsız ediyor artık.mücadele etmek için gücüm yok gibi üstelik sana bişey diyeyim mi benim eşimde bir daha tese olmam diyor offf napacam bilmiyorum.bu hafta bir arkadaşımızın kızının doğum günü de vardı özzellikle eşim de bende gitmedik gidemedik daha doğrusu yüreğimiz kaldırmıyor.
inşallah bunlarda geçer.
ne güzel güçlenmişsin aşmışsın bu olayları ama elbetteki senin için de çok zor olmuştur mevlam sabrını da veriyor bir yandan.
bir de yaşımızın ilerlermesi de beni korkutuyor ben 31 eşim 35 yaşında inşallah bir dahaki deneme için de geç kalmış olmayız
cnm benim bende eşimde 34 yaşındayız daha menopoza 10 yılımız vaar diyoruz daha yaşın kaç umutsuzluk yok cnm
İyi canım.Ama pek de bişey yok gibi..Sen iyisin umarım
daha önce yaptırmıştım canım aslında öyle bir problem yok da bunlar benim kendi vesveselerim
kızlarrr sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum
inşallah bahar güzel haberler ile gelir tekrar geçmiş olsun hem sana hem eşine
İyi cnm sende ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?