Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam fıstıklar.Nasılsınız?Pek keyfi yok gibi ya bugün topiğin.Pazar miskinliği diyelim de biz buna yarın çok güzel umutlu bir haftaya başlayalım inş.

Slm cnmm iyiyiz işte evde oturuyoruz miskin miskinnn ,topik sessiz yarın daha güzel olucak inş.
baharımda yok ya daha sessizz tatlım ya iyileşte gel aramızaa özledimmmmm

Selam fıstıklar.Nasılsınız?Pek keyfi yok gibi ya bugün topiğin.Pazar miskinliği diyelim de biz buna yarın çok güzel umutlu bir haftaya başlayalım inş.
sağol canım iyiyiz sen nasılsın?

Canım yaa sen de güçlenecek yeniden umutlarını yeşerteceksin ve Allah'ın izniyle de anne olacaksın.Yaşına çok da takılma senin 35 eşinin 40'a kadar yolu var

ehh işte takılmadan da olmuyor inşallah toparlanırım da kısa zamanda umutlarım yeniden yeşerir.
süleyman tosundu benim doktorum oda yaş faktörüne takılma diyor menopoza girene kadar ümit olacak diyor.bende gidip en kötüsünü düşünüyorum ya erken menopoz olursa
ya şöyle olursa ya böyle olursa........
sizlerinde içini karartmayayım benim içim yeterince kararmış.

cnm erken menopozdan korkuyorsan hormon tahlilillerini ve amh yaptır ona göre tedavine devam et.

Olur mu canım öyle şey.Hepimiz yaşıyoruz ki zaman zaman umutsuzluklar.Hep gel/gitlerle dolu hayatımız.İçinde ışık olan karanlık olana ışık verecek ki yürüsün bu gemi.Zaten burda oluşumuzun yegane amacı da bu ki...

Slm cnmm iyiyiz işte evde oturuyoruz miskin miskinnn ,topik sessiz yarın daha güzel olucak inş.
baharımda yok ya daha sessizz tatlım ya iyileşte gel aramızaa özledimmmmm

Evet ya ben de yeni gördüm hastalandıklarını belki burdadır dedim ama yok.Sen görüşebildin mi tlfnu vardır belki sende.Nasıl oldu ki acaba biliyo musun?

sağol canım çok teşekkür ederim
biliyorum bu zor günler de geçecek sadece biraz zaman lazım
o yüzden buradayım teselli oluyorum sizlerin yanında

Evet ya ben de yeni gördüm hastalandıklarını belki burdadır dedim ama yok.Sen görüşebildin mi tlfnu vardır belki sende.Nasıl oldu ki acaba biliyo musun?

Evt cnm teli varr
öğlende topiğe yazmıştı ilaçları içtik uyuyacağız diyee bende aramak istemedim ama mesaj gönderdimm 4:30 da ama cevap gelmedii belkii hala uyuyorr yada bakmamıştırrr

cnm benim bende eşimde 34 yaşındayız daha menopoza 10 yılımız vaar diyoruz daha yaşın kaç umutsuzluk yok cnm

kızlarrr sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum
inşallah bahar güzel haberler ile gelir tekrar geçmiş olsun hem sana hem eşine

baharcım çoooook geçmiş olsun
bugün çok güzel bir dua öğrendim hepimize ettim
aziz mahmut hüdayi ye gittim gezi programıyla öğle namazında hoca vaaz verdi konu çocuk ağlamaya başladım sabah kar yağar soğuk diye gitmeyecektim demekki rabbim bunları duymamı istemiş Furkan suresi 74.ayeti bol bol okumamaız gerekirmiş

İyi cnm sende ne var ne yokk

iyiyim cnm sağol.ne biliyim yeşilin yazılarını görünce destek olayım güç kuvvet vereyim diyorum kendi kendime, ama bende hiç ilerleme kaydedemediğim için kimseye ön ayak olamıyorum bendede umutsuzluklar ve umut karmakarışık duygular var bebek konusunda açıkcası...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…