Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklısın bence de.Erkeklerin bizim kadar özverili olabileceğini ben de düşünmüyorum.İstisnalar vardır tabi

Son düzenleme:
canlarım.çocuk konusunu bu kadr dert ettiğimiz için diğer güzellikleri de göremiyormuyuz.ben öyleyim sanki.herkesin çocuğu var deyip duruyorum.evet arkadaşların çocuklarını da çok severim(Allah bağışlasın).kendimizi faydalı işlere verebiliriz.

Allah razı olsun canım.Ablam da hep gider oraya orda edilen dualar geri çevrilmezmiş.Allah kabul etsin inş.

sağol cnm bende çok gezerim rabbim kısmet ederse cuma akşamıda sabaha kadar gezeceğim mevlüt diye dedim ya dini bir program değildi namaz için vakit verildi türbeden hemen camiye geçtim hoca hayırlı evlat isteyen diye başladı ben şaşkınlıktan ağlamaya başladım bir ağızdan onca amini duyunca birinin aminine denk gelsek yeter dedim

Rabbimin isteği derken nasıl yani nasıl anladın ki? bende bazen böyle düşünüyorum.ama vicdanım onaylamıyor. İyi geceler herkese .nasihat kabul ediyorum..

Rabbimin isteği derken nasıl yani nasıl anladın ki? bende bazen böyle düşünüyorum.ama vicdanım onaylamıyor. İyi geceler herkese .nasihat kabul ediyorum..

iii geceler kuzum ))) bu saatten sonra sana nasihat veremeyiz )))) bizde uyucaz cnm
baharında eksikliği nasıl belli oluyor valla ((

şekerim nasılsın ne var ne yok ne oldu sizin bebiş işi hem kendi hemde evlatlık varmı bir değişiklik?

canım teşekkür ederim iyiyim. biz tedaviye başlamadık eşimde bende işleri seyrine bırakmaya karar verdik. zaten biliyorsun kendi çocuğumuz için çokta hevesli değiliz Allahımın takdiri ol derse olur...biz daha çok yetim birine ışık olmak istiyoruz. Çocuk esirgemeden haber bekliyoruz. oradan çok ümitliyim. :))) yakınlarda haber alabiliriz.

harika :) şimdiden geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz.

Furkan Suresi -74. ayet (türkçe meal)
Onlar şöyle derler "ey rabbimiz bize eşlerimizden,soylarımızdan gözümüzü aydınlatacak (gönlümüzü ferahlatacak çocuklar) ihsan ve ikram eyle. Ayrıca sen bizleri (sana saygısızlık etmekten sakınan) muttakilere önder yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…