ben kesinlikle üstüme alınmıyorum ben eşimle kimsenin kabul etmeyeceği şeyleri yaşadım ve hem iyi gününde hem kötü gününde yanında oldum hemde sadece onun değil ailesininde yanında oldum üstelik 7.5 sene boyunca en fazla 15 yada 20 kere ona durumu dile getirmişimdir .oda doktora gitsin diye.aksine benim ona verdiğim özveriyi o ve ailesi kesinlikle benim için vermezlerdi.herkes yaşadığını bilir
canım zaten öyle olsa biz kesinlikle bunları yaşamazdık.haklısın bence de.erkeklerin bizim kadar özverili olabileceğini ben de düşünmüyorum.istisnalar vardır tabi
EVET CANIM SABRETMEK LAZIM ZATEN RABBİMDEN GELENE TEVEKKÜL EDİYORUM AMA BANA HANGİ BÜYÜĞÜM NASİHAT EDERSE ETSİN BENİM DERDİMİ HAFİFLETEMEZ.BİRKERE BENİM SIKINTIMI YAŞAMAMIŞ NE BİLECEK BANA TAVSİYE VERMEYİ.ZATEN ONLARIN SÖYLEYECEĞİ HERŞEYİ BİLİYORUM ÇOĞU ZAMANDA KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARIYORLAR.AY KIZLAR BEN YİNE PSİKOPATA BAĞLAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN AMA NE YAPAYIM SİZİNLE DERTELEŞİNCE RAHATLIYORUM
Haklısın canım...benim amcamın[Allah rahmet eylesin) da çocuğu yoktu ben küçükken çok giderdim çok severlerdi yengem de öyle.amcam vefat ettikten sonra yengem bana gençliğini böyle geçirme dedi.ben kaderimi kendim yazamam dedim.bugün gibi hatırlıyorum 5 sene önceydi
EVET CANIM SABRETMEK LAZIM ZATEN RABBİMDEN GELENE TEVEKKÜL EDİYORUM AMA BANA HANGİ BÜYÜĞÜM NASİHAT EDERSE ETSİN BENİM DERDİMİ HAFİFLETEMEZ.BİRKERE BENİM SIKINTIMI YAŞAMAMIŞ NE BİLECEK BANA TAVSİYE VERMEYİ.ZATEN ONLARIN SÖYLEYECEĞİ HERŞEYİ BİLİYORUM ÇOĞU ZAMANDA KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARIYORLAR.AY KIZLAR BEN YİNE PSİKOPATA BAĞLAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN AMA NE YAPAYIM SİZİNLE DERTELEŞİNCE RAHATLIYORUM
canım haklısın ne yaşadığını sadece sen biliyorsun..
hakkında hayırlısı olsun inş. sen ne dersen de ne yaparsan yap biz seninleyiz..
herzaman derdini dökebilirsin canım..
SANA NASİHAT ETMİŞ İŞTE FENAMI?TABİKİ RABBİM EVİNİZE MUTLULUK HUZUR VERSİN İNŞALLAH EVLATLARINIZADA KAVUŞURSUNUZ EN YAKIN ZAMANDA AMA BEN HERHALDE MÜCADELEYİ BIRAKTIM PES ETTİM.RABBİM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.Haklısın canım...benim amcamın[Allah rahmet eylesin) da çocuğu yoktu ben küçükken çok giderdim çok severlerdi yengem de öyle.amcam vefat ettikten sonra yengem bana gençliğini böyle geçirme dedi.ben kaderimi kendim yazamam dedim.bugün gibi hatırlıyorum 5 sene önceydi
CANDOSTLARIM BİLİYORUM SİZLER BENİM HEM İYİ HEM KÖTÜ GÜNÜMDE YANIMDA OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN SAKIN KIRILMA BANA BİLİYORUM BENİM İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN .EŞİMİDE SEVİYORUM ONUNLADA KAVGA ETMEDİM AMA YOLUN SONUNA GELDİM BİLİYORUM ÇOK ÜZGÜNÜM İYİKİ VARSINIZcanım haklısın ne yaşadığını sadece sen biliyorsun..
hakkında hayırlısı olsun inş. sen ne dersen de ne yaparsan yap biz seninleyiz..
herzaman derdini dökebilirsin canım..
CANDOSTLARIM BİLİYORUM SİZLER BENİM HEM İYİ HEM KÖTÜ GÜNÜMDE YANIMDA OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN SAKIN KIRILMA BANA BİLİYORUM BENİM İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN .EŞİMİDE SEVİYORUM ONUNLADA KAVGA ETMEDİM AMA YOLUN SONUNA GELDİM BİLİYORUM ÇOK ÜZGÜNÜM İYİKİ VARSINIZ
elbette ki bu senin hayatın ve senin tercihlerini kimsenin sorgulamaya hakkı yok..
nasıl mutlu olacaksan öyle davranmalısın..
inş. verdiğin karar ne olursa olsun arkasında durup hiçbir zaman pişman olmassın canım.. benim tek endişem buydu..
hakkında hayırlısı olsun canım.. biz herzaman senin iyiliğini isteriz..
Haklısın canım...benim amcamın[Allah rahmet eylesin) da çocuğu yoktu ben küçükken çok giderdim çok severlerdi yengem de öyle.amcam vefat ettikten sonra yengem bana gençliğini böyle geçirme dedi.ben kaderimi kendim yazamam dedim.bugün gibi hatırlıyorum 5 sene önceydi
siz bu akşam ne kadar içinizi kararttınız ya yeter çıkın şu bunalım takılmaktan bugün sorun eşinizde diye yarın sizde olmıcağı ne malüm...önemli olan eşinizle aranızdaki sevgi saygı bağları eğer bu yoksa o zmn dert yanın. oturup hepberaber ağlıyalım hatta bu bunalım demekki ara ara gezio insanlarda bugün size uğramış belli ))))))
yengen sana akıl vermiş iyimi etmiş kötümü etmiş bilemicem ama sağlığımıza dua edelim.
SANA NASİHAT ETMİŞ İŞTE FENAMI?TABİKİ RABBİM EVİNİZE MUTLULUK HUZUR VERSİN İNŞALLAH EVLATLARINIZADA KAVUŞURSUNUZ EN YAKIN ZAMANDA AMA BEN HERHALDE MÜCADELEYİ BIRAKTIM PES ETTİM.RABBİM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.
duaların için amin canım.Allah razı olsun.RABBİM GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN İŞİNİ KOLAY KILSIN.Tabiki kendin karar vereceksin.ama benim gözüm kesmiyo
Allah razı olsun canım.Ablam da hep gider oraya orda edilen dualar geri çevrilmezmiş.Allah kabul etsin inş.
siz bu akşam ne kadar içinizi kararttınız ya yeter çıkın şu bunalım takılmaktan bugün sorun eşinizde diye yarın sizde olmıcağı ne malüm...önemli olan eşinizle aranızdaki sevgi saygı bağları eğer bu yoksa o zmn dert yanın. oturup hepberaber ağlıyalım hatta bu bunalım demekki ara ara gezio insanlarda bugün size uğramış belli ))))))
yengen sana akıl vermiş iyimi etmiş kötümü etmiş bilemicem ama sağlığımıza dua edelim.
topiğin adı bu değilmi? dertleştik işte canım ne kızıyorsunAllah iyiliğini versin. acı ama gerçek. BAHAR geçmiş olsunn.iyileşte gel güzelim.sensiz olmuyor.
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN .NEYİ GÖZÜN KESMİYOR ANLAMADIM AYRILMAYIMI.BEN KESİNLİKLE KİMSENİN AYRILMASINI İSTEMEM SANA KÖTÜ ÖRNEK OLMAKTA İSTEMEM.BENDE EŞİMLE KAVGA ETMEDİM KESİNLİKLE VE BUNU DEFALARCADA YAZDIM.ARAMIZDA KÖTÜ BİRŞEYDE GEÇMEDİ AKSİNE BENİ MUTLU ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİDE YAPIYOR.BENİ GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÇOK AMA ÇOK SEVİYOR BENDE ONU ÇOK SEVİYORUM AMA GERÇEKTEN YOLUN SONUNA GELDİM .BİRŞEY DAHA BU BENİM SEÇİMİM DEĞİL RABBİMİN İSTEĞİ AYRILMAMIZI RABBİM İSTİYOR.AMA BUNADA İSYAN ETMİYCEM NASIL ÇOCUKSUZLUĞA SABRETTİYSEM BUNADA İSYAN ETMİYCEM RABBİMİN HİKMETİNE SUAL OLUNMAZduaların için amin canım.Allah razı olsun.RABBİM GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN İŞİNİ KOLAY KILSIN.Tabiki kendin karar vereceksin.ama benim gözüm kesmiyo.BU ARADA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.BU KONUYUDA KAPATALIM BUGÜNLÜK BU KADAR HÜZÜN YETER ALLAH RAHATLIK VERSİN HEPİNİZİ
topiğin adı bu değilmi? dertleştik işte canım ne kızıyorsunAllah iyiliğini versin. acı ama gerçek. BAHAR geçmiş olsunn.iyileşte gel güzelim.sensiz olmuyor.
yok cnm normalde bende burda fazla yazamasamda bende çok bunalım karamsar takılırım ama vck şu aralar zor şartlardan geçiyor burda her yazdığımız şey onu tetiklicek en azından hepimizin aynı zorlukları yaşadığımızı ve ilişkisine devam etmesini istediğim için öyle yazdım)) vck nin düşündüklerini hepimiz düşünüyoruz bu dünyadan anne olamadan gitmek tabiki zor herkesin var benim niye yok diyoruz. buda bizim sınavımız napalım. ben evlenirken bile görücü usulu evlendim bari çok geçmeden çoluk çocuğa karışayım dedim eşimde ben gibi düşünmüş ))) ama işte olmuyo napalım biz çok ileriye dönük düşünmüşüz )))))) inşallah olur bebeğimiz...
sözün bittiği yerdeyim ben..
herkese hayırlı geceler..
Rabbim her daim hakkımızda hayırlısını versin..
Rabbimin isteği derken nasıl yani nasıl anladın ki? bende bazen böyle düşünüyorum.ama vicdanım onaylamıyor.İyi geceler herkese .nasihat kabul ediyorum..
şekerim nasılsın ne var ne yok ne oldu sizin bebiş işi hem kendi hemde evlatlık varmı bir değişiklik?
s.a. bacılar iyi pazarlar diliyorum... iyisiniz inşallah...
yarın yazamam diye bugünden haber vereyim dedim... yarın öğlene doğru gidecez hastaneye sabahtan arayıp bilgi verecekler... 5 günlük ayrılıktan sonra hayırlısıyla kavuşacam mercimeklerime inşallah...
baharcım çoooook geçmiş olsun
bugün çok güzel bir dua öğrendim hepimize ettim
aziz mahmut hüdayi ye gittim gezi programıyla öğle namazında hoca vaaz verdi konu çocuk ağlamaya başladım sabah kar yağar soğuk diye gitmeyecektim demekki rabbim bunları duymamı istemiş Furkan suresi 74.ayeti bol bol okumamaız gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?