Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok güzel haberler bunlar..bu doktorun ismini biliyor musun? nerdeymiş?

biliyorum canım sneinde bazen gel gitler yaşadığını rabbim aklımıza mukayyet olsun .duada okuyorum bugün hatta aldığım bütün sureleri okudum ama bebek için okuduğumu hatırlayınca bile göz yaşlarımı tutamadım rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürsün üstesinden kalkamacağınız yük yüklemesin

Allah aşkına camdan atlamayı düşünmek ne demek kafayımı yediniz siz bu dünya geçici öyle düşünün hiç bebeksiz yapamıyorsanız evlat edinin cnm yazık yuvalarda çocukların suçu ne aylıkken sokakta bırakılıyolar yuvalarda yetişiolar . rabbim onları bize bağışlıcak belki canımızdan kanımızdan olmıyabilir ama onlara sahip çıkıp anne bablık yapabiliriz. onlarda bize tatmadığımız o güzel duyguyu yaşatabilir.düşünün bi çekyatta evlat edindiğiniz bir bebek var onunla napardınız şimdi ))

evet canım zaten ailemle ve onun ailesiyle zaman geçiriyorum hep benim sıkıntım geçmiyor çok karmaşık duygular bunlar anlatamıyorum ama rabbim aklıma mukayyet olsun

Selam kızlar nasılsınız?

a.s...seninle kafa kafaya versek biraz düşünsek.bende karışık duygular içindeyim.netleştiremiyorum.böyle yaşlanıcam diye korkuyorum.hakkımızda hatırlı olanı isticez.GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

Canım yaaa söylemeyin böyle.Hepimiz bunalıyoruz ama mutlu olduğumuz anlar yok mu?Hepimizin derdi ortak ama şartları farklı.Hiç kimse hep mutlu ya da hep mutsuz değil ki hayat böyle işte inişler çıkışlarla anlam buluyo.Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş daha çok kendine yakın olsun diye.Allahın sevgili kullarıyızdır inş.Mesela ben bu durumumu öğrendikten sonra namaz kılmaya başladım,maneviyatımın daha güçlendiğini hissediyorum hep ve bu da bana göre Allah'ımın bana bir lütfu.Allah huzuru hiçbirimizin yüreklerinden eksik etmesin,bunaltmasın,şeytanın şerrinden vesveselerinden korusun.

evet canım kafa kafaya vermek lazım o zaman dağlarmı deviririz bilemem

evlatlık konusunu önceden olabilir diyodum ama şimdi yapamam umrede o teyzenin anlattıklarından sonra yapamam inşallah kendi bebemiz olucak

amin inşallah Rabbim kabul etsin

evet canım zaten ailemle ve onun ailesiyle zaman geçiriyorum hep benim sıkıntım geçmiyor çok karmaşık duygular bunlar anlatamıyorum ama rabbim aklıma mukayyet olsun

arkadaşlar yaşadıklarınız belki çok çok zor şeyler ama.. ne bileyim benim içime sinmiyor.. sadece iyi günler için evlenmedik..
ben hep şunu düşünüyorum.. bende bir problem olsaydı ve eşim bana sürekli sitem etseydi.. bu yüzden ağlasaydı.. ne bileyim işte.. ne hissederdim diye düşünüyorum.. eminim hiçbirimiz o durumda olmak istemezdik..

.............amin..

pisikopmışım gibi davranmayın kzılar sadece gel gitler yaşıyoruz okadar

ben kesinlikle üstüme alınmıyorum ben eşimle kimsenin kabul etmeyeceği şeyleri yaşadım ve hem iyi gününde hem kötü gününde yanında oldum hemde sadece onun değil ailesininde yanında oldum üstelik 7.5 sene boyunca en fazla 15 yada 20 kere ona durumu dile getirmişimdir .oda doktora gitsin diye.aksine benim ona verdiğim özveriyi o ve ailesi kesinlikle benim için vermezlerdi.herkes yaşadığını bilir

pisikopmışım gibi davranmayın kzılar sadece gel gitler yaşıyoruz okadar

canım kimse hiçbirinize psikopat falan demek istemedi yada öyle davranmadı..
sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz.. o tür şeyleri biz de yaşıyoruz inanın..
ama Allah büyüktür.. bizim de dualarımız er yada geç karşılık bulacaktır inş.
Rabbim hepimizn hakkında hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…