merhaba kizlar.
Sympathique PROXEED PLUS Türkiye'de daha uygun sevgidolu 81 500TL'ye aldi.
Ben internetten buldum belçika eczanesinden kutusu 50€ fransa'da oldugunu zanetmiyorum.
Umutolsun hiç sorma burda çok pahali birde bugün markete gittim kalmamis ne yapicam bilmiyorum esim yeni basladi keçi boynuzu kürüne henüz 5 gün oldu bende yerine pekmez aldim onunla idare edicez ama pekmezin tadi çok kötü diyor esim suyu daha güzel ama yok.
merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende iki gündür giremedim eşimle samsuna gitmiştik.BENSıZ iyi kaynatmışsınız sizi gidiler neyse yine gelirsiniz konuşuruz.ZAMANCIM biz henüz gitmedik kaan hocaya mail atmıştık oda bize bu igneyi tavsiye etti ama yakında gidecez inşallah bizim sonumuzda larem gibi iyi sonuçlanr.
hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrr...ben gelmişem geçmişi okumadım daha ama larem hamileymiş galiba canım seni çok ama çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlısıylada kucağına alırsın...........ev temizliğine başlamadan pc açtım oturdum başına....malum 1 haftadan beri yoktuk çok işim var çokkkkkkkkkkkk
aramızda yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.... şu nohut kürünü bizzat saraçoğlu na mail atıp öğrenen olmuş muydu acaba? Çünkü ne zaman aratsam hep farklı sitelerden tarifleri çıkıyor.. Merak ettim de inandırıcı gelmiyor bana sanki....
aramızda yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.... şu nohut kürünü bizzat saraçoğlu na mail atıp öğrenen olmuş muydu acaba? Çünkü ne zaman aratsam hep farklı sitelerden tarifleri çıkıyor.. Merak ettim de inandırıcı gelmiyor bana sanki....
eşim 1 aydır uyguluyor ramazanda iftardan sonra sahurdan önce içiyor saraçoğluna mesajla sordum ancak her kürü tek tek yapmamızı istedi nohut uygularken başka kür uygılamayın dediler