Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dünden yorulanlar bugün hiç yazmamış sevgi dolu ne oldu canım
niye bugün yoksun

burdan bulamayiz esimde dondu turkiyeden bu ilacda kaldi bizim icin

canim market sahibine soyle getirsinler ,bana lazim de ona gore getirler onlar zannedersem
bende pekmezini aldimda oda duruyo yenmedi:umursamaz:

merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende iki gündür giremedim eşimle samsuna gitmiştik.BENSıZ iyi kaynatmışsınız sizi gidiler neyse yine gelirsiniz konuşuruz.ZAMANCIM biz henüz gitmedik kaan hocaya mail atmıştık oda bize bu igneyi tavsiye etti ama yakında gidecez inşallah bizim sonumuzda larem gibi iyi sonuçlanr.

merhaba arkadaslar 2 gundur giremiyordum,herkese hayirli ramazanlar insallah hepimizin dualari kabul olur.
Larem canim hayirli olsun,haberini okuyunca cok sevindimm Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebisini..

ibrahim saracoglu ve ibrahim maranki nin telefon numaralari varmi sizde

pardonnn(
ibrahim saracoglu ve ahmet marankinin telefon nolari varmi????????????

hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrr...ben gelmişem geçmişi okumadım daha ama larem hamileymiş galiba canım seni çok ama çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlısıylada kucağına alırsın...........ev temizliğine başlamadan pc açtım oturdum başına....malum 1 haftadan beri yoktuk çok işim var çokkkkkkkkkkkk

aramızda yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.... şu nohut kürünü bizzat saraçoğlu na mail atıp öğrenen olmuş muydu acaba? Çünkü ne zaman aratsam hep farklı sitelerden tarifleri çıkıyor.. Merak ettim de inandırıcı gelmiyor bana sanki....

eşim 1 aydır uyguluyor ramazanda iftardan sonra sahurdan önce içiyor saraçoğluna mesajla sordum ancak her kürü tek tek yapmamızı istedi nohut uygularken başka kür uygılamayın dediler

eşimin sonuçlarını kaan aydos ayollamıştım bugün cevap geldi. ilaç önermemiş mikrotese önermiş kendisi yane yaptırmamızı önerirmisiniz?

eşimin sonuçlarını kaan aydos ayollamıştım bugün cevap geldi. ilaç önermemiş mikrotese önermiş kendisi ne yaptırmamızı önerirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…