Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ohh çok iyi yapmışsın bebekim ya dinlenmişindir.
tabi serum falan zaten hepsi ağır gelmiştir.
yarına bişeyin kalmaz inşallah bitanem.
ayy suçluluğuda kabul etmiş
yok bebekim çok şükür iyim ben akşam çok ağrıdı benimde ama şimdi iyim çok şükür.

geldinmi tatlımmm
daha iyisindir şimdiii ahh kıyamam ya boğazıda şişmişş

allah razı olsun canım benim...
dualarınızı eksik etmeyin çok teşekkür ederim herşey için...
inş dediğin gibi korkulacak bişey yoktur...
bunuda atlatırız allahın izniyle

evet yaa garibim kabul etti kıyamam...
kaç gündür ikimizde yatıyoruz inş kociş bari iyileşir yarın işe gidicem diyor bide :26:
benim nasılsa daha 6 günüm var daha ozamana kadar tamamen atlatırım inş...
seninde iyi olmana sevindim bebekim

yarına bişeyin kalmaz bebekim inşallah.
napsın işler birikti diye içi rahat etmiyordur.
tabiki canım pazar gününe kadar yataktan kalkma yat gitsin bitanem

geldinmi tatlımmm
daha iyisindir şimdiii ahh kıyamam ya boğazıda şişmişş

geldim bitanem
uyanır uyanmaz girdim yine napıyım hiç olmazsa kafam dağılıyor biraz...
evet canım ya çok kötü yutkunurken bile acıyor...
ama geçecek inş bugün okadar badireden geçtim...
kanımı alamadılar bayıltıyorlardı beni az daha
sonra serum takacaklarında da damar yolu açmak için kolumdan denediler...
açamadılar elimin üstünden açtılar damar yolunu en son
tamam damarlarım çok ince ama işinin ehli olsalar böyle olmaz
herzaman böyle olmuyor sonuçta
şuanda iki kolum ve elimin üstü delik deşik...
hemşireler üzerimde deneme yaptı galiba
sen napıyorsun tatlım ??

yarına bişeyin kalmaz bebekim inşallah.
napsın işler birikti diye içi rahat etmiyordur.
tabiki canım pazar gününe kadar yataktan kalkma yat gitsin bitanem

hem işler birikti diye hemde çalışan sonuçta özel sektör...
patron seni nekadar idare ederki saolsun bukadar izin verdi zaten...
biliyor musun kocişten başka bi muhasebeci bide mali müşavir varmış hepsi hasta ve evde yatıyorlar
grev yaparki hepsi bianda işi bırakmak zorunda kaldılar

doğru valla grev yapıyorlar sanacak patronda
ama hastalık sonuçta bilerekmi gitmiyorlar sanki.

Canım benim ya neler yapmışlarr
benimde damarlarım incedir bu tüp bebek yaptırıken bi kan aldırmaya giddim 3 hemşire kolumu 6 yerden deldiler yaa sinir olmuştum dışarı bi çıktım kolum delik deşik herkes bana bakıyo
yumurta toplamadada narkoz vericekler masadayım hemşire bana senin damarlar çoçuk damarı gibi yani benimkinide çok zor buluyolar cnm yaa
amadediğin gibi işinin ehli insanlar olsa böle olmaz çünkü ondan sonrada kaç kere aldırdım fazla bi sorun yaşamadımmm
napim valla akşam ettik yine bugün iş fialn yoktu oturdumm bi ara komşum geldi hadi markete gidelim
giddik ama nasıl soğuk ve kar kol kola giirdik düşmemek için bende bişeyler aldımm işte bi kar havası aldık geldikkk
öyle tatlım iştee ateşin nasıl şimdii

canım çok geçmiş olsun hem sana hem eşine ayrı ayrı rabbim şifa versin.canımcım kusura bakma bu kadar sıkıntının üstüne birde ben sana derdimi söyledim hakkını helal et.ama kendini hiç üzme gerçektende doktor eski değerlerinizi bilmediği için karşılaştırma yapmadan neyin ne olduğunu bilemez.siz zaten kendi doktorunuza gidecektiniz kendiniz ihmal eden insanlar değilsiniz.devamlı kontrol altındasınız .hem sen değilmiydin bana bu zamanda her hastalığın tedavisi var diyen güçlü olmamız gerekiyor.Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmayacak ve sende gül kokulu bebişine kavuşacaksın TEMMUZ HAMİŞİ OLACAKSIN BİZDE SENİN HALAYINI ÇEKİCEZ BİZE UMUT OLDUĞUN GİBİ KENDİ UMUDUNULADA BİZİ MUTLU ETMELİSİN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN .HEM KENDİNE HEM KOCİŞİNE İYİ BAK

hayırdır canım senin neyin var?
önemli bişey değildir umarım...

canımcım benim anneminde damarını bulamıyorlardı ve hep damarları çatlıyordu.doktor vücudun susuz kalmış az su içiyorsun ve bu şekilde vücudunda ödemler oluşuyor demiş ..
Bizde bugün yiğenlerimle kartopu oynamayaindik kaydık çok eğlendik iyi stres attım.birsürü foto çektim ama hafıza yüklü olduğu için çıkmadılar birazdan kocişle inip çekeriz face eklerimsizde çekin face yükleyinde sizi göreyim.çok zevkli bugünleri belki birdaha yaşayamam tadını çıkarıyorum

ahh tatlım ya sende bendensin demek...
çok zor oluyor herzaman sıkıntı çıkarıyor işte...
allah işini doğru yapan insanlarla karşılaştırsın...
iyi olmuş canım keyfine bak...
ateşim düşük canım şimdi senin için baktım 36,4

yok cnm benim öle damarlar fialn çatlamadı ama ne bilim çok ince hiç görünmüyo nerdeyse suda çok içerim ama bilmiyorum neden böylee
oh cnm ne güzell kartopu oynamışsınızz.. iyi olmuşş face ekledde görelimm cnm biz arkadaşla zor geldik poşetler ellerimzde kar yağıyo bi taraftannn başka arkadaşlarda
olsa belki oynardık niye şimdi böyle bi laf ettin cnm yaa belki birdaha göremem bu günlerrir

evt tatlım maalesef benimde ölee
iyi tatlım sevindimm ateşin iyimiş
ayy benim için baktın bitanemm
seni arıycam ama yarın ararımm eşin gidicekmiş yarın işe öle yazmıştın ondan sonra ararım
arkadaşımın sesi duymak istiyorum çünküü

saol canım allah razı olsun...
helal olsun ne demek...
umulmadık bianda bu durumla karşılaşmak can sıktı ama şimdi iyiyim şükür...
sen de sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…