bebekim ben geldim ya birden kötü olmuştum çıkmak zorunda kaldım...
kan alırken olduğu gibi tansiyonum düştü birden heralde...
pcyi kapattım biraz yatayım dedim aynı hastanedeki midem aşırı bulanmaya başladı...
lavaboya gidip çıkarayım dedim ayağa kalktım yürüyemedim başım döndüyor diye...
geri yattım nasıl sızıp kaldıysam 2 saat uyumuşum
kendime geldim iyi oldu...
serum yedim eve geldik ilaçları aldık hepsi birden ağır geldi galiba ama iyiyim şimdi...
off bebekim ya boğazım nasıl şişti anlatamam kocaman oldu resmen...
dr suçlu kim hastalık kimden kime geçti dedi
suçlu eşim dedim hemen
garibimde mahçup mahçup suçlu benim diyor
şu gribi bi atlatalımda allahın izniyle tüm sıkıntıları tek tek aşıcaz...
sen ne yapıyorsun bebekim sancın devam ediyor mu ??
bebekim ben geldim ya birden kötü olmuştum çıkmak zorunda kaldım...
kan alırken olduğu gibi tansiyonum düştü birden heralde...
pcyi kapattım biraz yatayım dedim aynı hastanedeki midem aşırı bulanmaya başladı...
lavaboya gidip çıkarayım dedim ayağa kalktım yürüyemedim başım döndüyor diye...
geri yattım nasıl sızıp kaldıysam 2 saat uyumuşum
kendime geldim iyi oldu...
serum yedim eve geldik ilaçları aldık hepsi birden ağır geldi galiba ama iyiyim şimdi...
off bebekim ya boğazım nasıl şişti anlatamam kocaman oldu resmen...
dr suçlu kim hastalık kimden kime geçti dedi
suçlu eşim dedim hemen
garibimde mahçup mahçup suçlu benim diyor
şu gribi bi atlatalımda allahın izniyle tüm sıkıntıları tek tek aşıcaz...
sen ne yapıyorsun bebekim sancın devam ediyor mu ??
canım yaa yaşdıkların elbet kolay değil hem tedavi sürecini düşünüyosun hem eşinin sağlığını.
Allah sana ve eşine sağlık sıhat nasip etsin.Gerisi olur inşallah Rabbim ol dedikten sonra kimse engelleyemez.
dualarımda olacaksınız.İnşallah korkulacak bişey yoktur sen içini ferah tut.
ohh çok iyi yapmışsın bebekim ya dinlenmişindir.
tabi serum falan zaten hepsi ağır gelmiştir.
yarına bişeyin kalmaz inşallah bitanem.
ayy suçluluğuda kabul etmiş
yok bebekim çok şükür iyim ben akşam çok ağrıdı benimde ama şimdi iyim çok şükür.
evet yaa garibim kabul etti kıyamam...
kaç gündür ikimizde yatıyoruz inş kociş bari iyileşir yarın işe gidicem diyor bide :26:
benim nasılsa daha 6 günüm var daha ozamana kadar tamamen atlatırım inş...
seninde iyi olmana sevindim bebekim
geldinmi tatlımmm
daha iyisindir şimdiii ahh kıyamam ya boğazıda şişmişş
yarına bişeyin kalmaz bebekim inşallah.
napsın işler birikti diye içi rahat etmiyordur.
tabiki canım pazar gününe kadar yataktan kalkma yat gitsin bitanem
hem işler birikti diye hemde çalışan sonuçta özel sektör...
patron seni nekadar idare ederki saolsun bukadar izin verdi zaten...
biliyor musun kocişten başka bi muhasebeci bide mali müşavir varmış hepsi hasta ve evde yatıyorlar
grev yaparki hepsi bianda işi bırakmak zorunda kaldılar
geldim bitanem
uyanır uyanmaz girdim yine napıyım hiç olmazsa kafam dağılıyor biraz...
evet canım ya çok kötü yutkunurken bile acıyor...
ama geçecek inş bugün okadar badireden geçtim...
kanımı alamadılar bayıltıyorlardı beni az daha
sonra serum takacaklarında da damar yolu açmak için kolumdan denediler...
açamadılar elimin üstünden açtılar damar yolunu en son
tamam damarlarım çok ince ama işinin ehli olsalar böyle olmaz
herzaman böyle olmuyor sonuçta
şuanda iki kolum ve elimin üstü delik deşik...
hemşireler üzerimde deneme yaptı galiba
sen napıyorsun tatlım ??
canım çok geçmiş olsun hem sana hem eşine ayrı ayrı rabbim şifa versin.canımcım kusura bakma bu kadar sıkıntının üstüne birde ben sana derdimi söyledim hakkını helal et.ama kendini hiç üzme gerçektende doktor eski değerlerinizi bilmediği için karşılaştırma yapmadan neyin ne olduğunu bilemez.siz zaten kendi doktorunuza gidecektiniz kendiniz ihmal eden insanlar değilsiniz.devamlı kontrol altındasınız .hem sen değilmiydin bana bu zamanda her hastalığın tedavisi var diyen güçlü olmamız gerekiyor.Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmayacak ve sende gül kokulu bebişine kavuşacaksın TEMMUZ HAMİŞİ OLACAKSIN BİZDE SENİN HALAYINI ÇEKİCEZ BİZE UMUT OLDUĞUN GİBİ KENDİ UMUDUNULADA BİZİ MUTLU ETMELİSİN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN .HEM KENDİNE HEM KOCİŞİNE İYİ BAKgeldim bitanem
uyanır uyanmaz girdim yine napıyım hiç olmazsa kafam dağılıyor biraz...
evet canım ya çok kötü yutkunurken bile acıyor...
ama geçecek inş bugün okadar badireden geçtim...
kanımı alamadılar bayıltıyorlardı beni az daha
sonra serum takacaklarında da damar yolu açmak için kolumdan denediler...
açamadılar elimin üstünden açtılar damar yolunu en son
tamam damarlarım çok ince ama işinin ehli olsalar böyle olmaz
herzaman böyle olmuyor sonuçta
şuanda iki kolum ve elimin üstü delik deşik...
hemşireler üzerimde deneme yaptı galiba
sen napıyorsun tatlım ??
canım çok geçmiş olsun hem sana hem eşine ayrı ayrı rabbim şifa versin.canımcım kusura bakma bu kadar sıkıntının üstüne birde ben sana derdimi söyledim hakkını helal et.ama kendini hiç üzme gerçektende doktor eski değerlerinizi bilmediği için karşılaştırma yapmadan neyin ne olduğunu bilemez.siz zaten kendi doktorunuza gidecektiniz kendiniz ihmal eden insanlar değilsiniz.devamlı kontrol altındasınız .hem sen değilmiydin bana bu zamanda her hastalığın tedavisi var diyen güçlü olmamız gerekiyor.Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmayacak ve sende gül kokulu bebişine kavuşacaksın TEMMUZ HAMİŞİ OLACAKSIN BİZDE SENİN HALAYINI ÇEKİCEZ BİZE UMUT OLDUĞUN GİBİ KENDİ UMUDUNULADA BİZİ MUTLU ETMELİSİN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN .HEM KENDİNE HEM KOCİŞİNE İYİ BAK
canımcım benim anneminde damarını bulamıyorlardı ve hep damarları çatlıyordu.doktor vücudun susuz kalmış az su içiyorsun ve bu şekilde vücudunda ödemler oluşuyor demiş ..canım benim ya neler yapmışlarr
benimde damarlarım incedir bu tüp bebek yaptırıken bi kan aldırmaya giddim 3 hemşire kolumu 6 yerden deldiler yaa sinir olmuştum dışarı bi çıktım kolum delik deşik herkes bana bakıyo
yumurta toplamadada narkoz vericekler masadayım hemşire bana senin damarlar çoçuk damarı gibi yani benimkinide çok zor buluyolar cnm yaa
amadediğin gibi işinin ehli insanlar olsa böle olmaz çünkü ondan sonrada kaç kere aldırdım fazla bi sorun yaşamadımmm
napim valla akşam ettik yine bugün iş fialn yoktu oturdumm bi ara komşum geldi hadi markete gidelim
giddik ama nasıl soğuk ve kar kol kola giirdik düşmemek için bende bişeyler aldımm işte bi kar havası aldık geldikkk
öyle tatlım iştee ateşin nasıl şimdii
canım sana face te anlatırım müsait olduğunda gelirsin olurmu?hayırdır canım senin neyin var?
önemli bişey değildir umarım...
doğru valla grev yapıyorlar sanacak patronda
ama hastalık sonuçta bilerekmi gitmiyorlar sanki.
Canım benim ya neler yapmışlarr
benimde damarlarım incedir bu tüp bebek yaptırıken bi kan aldırmaya giddim 3 hemşire kolumu 6 yerden deldiler yaa sinir olmuştum dışarı bi çıktım kolum delik deşik herkes bana bakıyo
yumurta toplamadada narkoz vericekler masadayım hemşire bana senin damarlar çoçuk damarı gibi yani benimkinide çok zor buluyolar cnm yaa
amadediğin gibi işinin ehli insanlar olsa böle olmaz çünkü ondan sonrada kaç kere aldırdım fazla bi sorun yaşamadımmm
napim valla akşam ettik yine bugün iş fialn yoktu oturdumm bi ara komşum geldi hadi markete gidelim
giddik ama nasıl soğuk ve kar kol kola giirdik düşmemek için bende bişeyler aldımm işte bi kar havası aldık geldikkk
öyle tatlım iştee ateşin nasıl şimdii
canımcım benim anneminde damarını bulamıyorlardı ve hep damarları çatlıyordu.doktor vücudun susuz kalmış az su içiyorsun ve bu şekilde vücudunda ödemler oluşuyor demiş ..
Bizde bugün yiğenlerimle kartopu oynamayaindik kaydık çok eğlendik iyi stres attım.birsürü foto çektim ama hafıza yüklü olduğu için çıkmadılar birazdan kocişle inip çekeriz face eklerimsizde çekin face yükleyinde sizi göreyim.çok zevkli bugünleri belki birdaha yaşayamam tadını çıkarıyorum
ahh tatlım ya sende bendensin demek...
çok zor oluyor herzaman sıkıntı çıkarıyor işte...
allah işini doğru yapan insanlarla karşılaştırsın...
iyi olmuş canım keyfine bak...
ateşim düşük canım şimdi senin için baktım 36,4
canım çok geçmiş olsun hem sana hem eşine ayrı ayrı rabbim şifa versin.canımcım kusura bakma bu kadar sıkıntının üstüne birde ben sana derdimi söyledim hakkını helal et.ama kendini hiç üzme gerçektende doktor eski değerlerinizi bilmediği için karşılaştırma yapmadan neyin ne olduğunu bilemez.siz zaten kendi doktorunuza gidecektiniz kendiniz ihmal eden insanlar değilsiniz.devamlı kontrol altındasınız .hem sen değilmiydin bana bu zamanda her hastalığın tedavisi var diyen güçlü olmamız gerekiyor.Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmayacak ve sende gül kokulu bebişine kavuşacaksın TEMMUZ HAMİŞİ OLACAKSIN BİZDE SENİN HALAYINI ÇEKİCEZ BİZE UMUT OLDUĞUN GİBİ KENDİ UMUDUNULADA BİZİ MUTLU ETMELİSİN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN .HEM KENDİNE HEM KOCİŞİNE İYİ BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?