evt tatlım maalesef benimde ölee
iyi tatlım sevindimm ateşin iyimiş
ayy benim için baktın bitanemm
seni arıycam ama yarın ararımm eşin gidicekmiş yarın işe öle yazmıştın ondan sonra ararım
arkadaşımın sesi duymak istiyorum çünküü
bende evden çıkmak istemiyordum eşim dün gel biraz inelim arabayıda çalıştıralım donmasın dedi benim yine uyuzluğum üstümdeydi sen araban için iniyorsun benide götürüyorsun dedim o da kardeşiyle gitti.bugünde ben onu götürücem sağolsun bahar aklımı başıma getirdi en azından ona karşı haksızlık yapmamaya karar verdim.akşam çektiğim fotoları yüklerim.ay canım kızma laf olsun diye dedim kaç senedir doğru düzgün kar görmedik nede olsayok cnm benim öle damarlar fialn çatlamadı ama ne bilim çok ince hiç görünmüyo nerdeyse suda çok içerim ama bilmiyorum neden böylee
oh cnm ne güzell kartopu oynamışsınızz.. Iyi olmuşş face ekledde görelimm cnm biz arkadaşla zor geldik poşetler ellerimzde kar yağıyo bi taraftannn başka arkadaşlarda
olsa belki oynardık niye şimdi böyle bi laf ettin cnm yaa belki birdaha göremem bu günlerrir
evet bitanem sana doğru şekilde yazayım diye baktım
zaten derece ila bütünleştk kaç gündür her dk elimde
tamam tatlım yarın konuşuruz bugün beyazmelekde aradı kocişin yanında açamadım...
şimdi bu durumdan konuşuyoruz sanı canı sıkılır diye...
yaın konuşuruz bende sesini duymak isterim canım benim
ahh baharım kıyamam ben sana bitanem.
bak bende duygusala bağladım şimdi yaa üzülme bebekim.
siz kendi doktorunuza gidin takibini yapan doktor daha iyi bilir durumunu.
belkide normaldir böyle yükselmesi çünkü önceden karaciğerle ilgili bir problem varmış zaten hastalığından dolayı.
sen hiç kafana takma tabii eşinde.
çok vakit kaybetmeden izmire gidinde kendi doktorunuzla detaylı bir şekilde görüşün.
inşallah korktuğun gibi olmaz önemli bir problem yoktur inşallah.
canım önemli olan sizin sağlığınız bebiş sonra gelir ki bakarsınız sizin doğal yoldan bile olur ben zaten çok umutluyum.
canınızı sıkmayın hele şu gribi bi atlatın sonra hem kendi doktorunuzla hem kaan hocayla görüşüp ona göre tedavinize devam edersiniz.
rabbim acil şifalar versin size.
kızlar siz yazıyorsunuz ya birbirinizi aradığınızı bende kendi kendime düşünüyorum bende neden telefon numaranız yok diye meğerse bahar senin bende numaran varmış mesaj çekmiştinya ordan buldum sanki mesaj numarası farklı telefon numarası farklı ama canlarım bende teli olmayanların telini istiyorum ne olur ne olmaz belki lazım olurevet bitanem sana doğru şekilde yazayım diye baktım
Zaten derece ila bütünleştk kaç gündür her dk elimde
Tamam tatlım yarın konuşuruz bugün beyazmelekde aradı kocişin yanında açamadım...
şimdi bu durumdan konuşuyoruz sanı canı sıkılır diye...
Yaın konuşuruz bende sesini duymak isterim canım benim
sıradaki arkadaş kimse onun için 1 yasin okundu allah kabul etsinn
canım geçmiş olsunnn eşinle ilğili yadıklarını okurken içim titredi (bende biliyorsun eşimin sağlığıyla ilğili sorunlar yaşıyorum ) allahım hiç kimseyi en sevdikleriyle sınamasınnnn
bende evden çıkmak istemiyordum eşim dün gel biraz inelim arabayıda çalıştıralım donmasın dedi benim yine uyuzluğum üstümdeydi sen araban için iniyorsun benide götürüyorsun dedim o da kardeşiyle gitti.bugünde ben onu götürücem sağolsun bahar aklımı başıma getirdi en azından ona karşı haksızlık yapmamaya karar verdim.akşam çektiğim fotoları yüklerim.ay canım kızma laf olsun diye dedim kaç senedir doğru düzgün kar görmedik nede olsa
baharım biliyorsun bizde iki aydır kestik bütün bitkiselleri aklına kötü şeyler getirme dr herhangi bir organın yorulmasıda bitkisel kullanımını tercih etmiyor ama uzman bulmak çok önemli allah uzman bir dr var izmirde de olsa sürekli bir ara veriş olarak düşünme karaciğer çok hassas ben düzenli alt ast baktırıyorum antibiyotik kullanımı artırınca şekerli gıda çoğalınca bile değerler artıyor canım benim dualarım seninle
korkulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum, bir sürü tedavi yaşamış geçmişde
ilaçlar karaciğeri yorar derler ya ondandır canım, sen içini, ferah tut;inşallah en yakınzamanda rabbim tüm dualarımızı kabul eder
ah cnm benim üzmeyin nolursunuz kendinizi bi izmire gidin kendi dr görsün birde orada tetkikler yapılsın ne çıkacak karamsar düşünme rabbim acil şifalar versin inşlh..eğerki allah kısmetimize yazmışsa 4 değil belki 14 yıl sonra bebek sahibi olacaksınız cnm ...dondurulmuş 1 tanecik sperminiz var ne güzel biz bunlarıda göremedik daha sizin bebeğinizin olacağına benım çok ümidim var sonuçta sonradan olan bişey vücut kendine gelince yine üretime devam edecek yeterki hastalığı tekrarlamasın allah ilk önce sağlık sonrada sağlıklı bebekler versin inşlh cnm yaaa valla kötü oldum(( o neşeni kaybetme sen cnm herşey iyi olacak inşlh...
benim aşkım gelmişş servisleri erken çıkarmışlar yollar kötü diyeee
şimdilik burdayım ama yemeği birazdan hazırlarımmm
bahar sizin orda kar yokmu?sende bir tatil yapamadın allah büyüğünden esirgesin.ne güzel canım sen bak keyfine biz burdayız
bahar sizin orda kar yokmu?sende bir tatil yapamadın allah büyüğünden esirgesin.
anladım canım hani hep bahsediyordunuzya eşlerimizi sperm için kara yatıralım diye ondan sordum belki işe yarar bizde yapardık siz test vereceksiniz diye öncesinde yaparsınız diye düşündüm.buraya cumartesi sabah yağdı kaç gündür yağmaya devam ediyor baya kar var...
Valla tatili falan düşünemiyorum artık...
şu hastalıktan bi kurtulsak diğer kontrollere geçebilsek iyi olacak...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
canım çok saol ama sıradaki arkadaşın yasin sureler bitti zaten...
5 meryem suresi kaldı...
amin canım benim allah razı olsun...
rabbim senin eşinede şifa versin inş...
öyle tabi bebekim ama adam sonunda isyan etmez inş
sen napıyorsun canım yemeğini yaptın mı
iyi akşamlar herkese
nasılsınız kızlarrr
iyi akşamlar cnm
iyiyiz çok şükür sen nasılsınnn
buraya cumartesi sabah yağdı kaç gündür yağmaya devam ediyor baya kar var...
valla tatili falan düşünemiyorum artık...
şu hastalıktan bi kurtulsak diğer kontrollere geçebilsek iyi olacak...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?