Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet bitanem sana doğru şekilde yazayım diye baktım
zaten derece ila bütünleştk kaç gündür her dk elimde
tamam tatlım yarın konuşuruz bugün beyazmelekde aradı kocişin yanında açamadım...
şimdi bu durumdan konuşuyoruz sanı canı sıkılır diye...
yaın konuşuruz bende sesini duymak isterim canım benim

bende evden çıkmak istemiyordum eşim dün gel biraz inelim arabayıda çalıştıralım donmasın dedi benim yine uyuzluğum üstümdeydi sen araban için iniyorsun benide götürüyorsun dedim o da kardeşiyle gitti.bugünde ben onu götürücem sağolsun bahar aklımı başıma getirdi en azından ona karşı haksızlık yapmamaya karar verdim.akşam çektiğim fotoları yüklerim.ay canım kızma laf olsun diye dedim kaç senedir doğru düzgün kar görmedik nede olsa

evt tatlım bende eşin var diye aramak istemedimmm
yarın görüşürüz inş.. bitanemmmm

saol bebekim allah razı olsun
haftaya gidicek inş kocişte inş bi sıkıntı yoktur...
ilk şoku atlattıktan sonra rahatladım allaha şkür...
allah hakkımızda hayırlısını versin...
öpüyorum seni bitanem tekrar teşekkürler

kızlar siz yazıyorsunuz ya birbirinizi aradığınızı bende kendi kendime düşünüyorum bende neden telefon numaranız yok diye meğerse bahar senin bende numaran varmış mesaj çekmiştinya ordan buldum sanki mesaj numarası farklı telefon numarası farklı ama canlarım bende teli olmayanların telini istiyorum ne olur ne olmaz belki lazım olur

sıradaki arkadaş kimse onun için 1 yasin okundu allah kabul etsinn

canım çok saol ama sıradaki arkadaşın yasin sureler bitti zaten...
5 meryem suresi kaldı...

canım geçmiş olsunnn eşinle ilğili yadıklarını okurken içim titredi (bende biliyorsun eşimin sağlığıyla ilğili sorunlar yaşıyorum ) allahım hiç kimseyi en sevdikleriyle sınamasınnnn

amin canım benim allah razı olsun...
rabbim senin eşinede şifa versin inş...

Son düzenleme:

baharım iyi yapmış aklını başına getirmiş demek
iyi yapmışsın tatlımmm yükle bakarımm bende aslında çekmek istiyorummm yaa arkadaş yokki inelim aşağıya çekelimm..
tmm cnm bende niye böle diyo dedimm
evt kaç senedir ist böyle kar yağmamıştı

Kızlar yarın benim kocişin doğum günü sizce ona değişik nasıl bir hediye alabilirim fikri olan varmı?

allah razı olsun arunam çok saol
inş ciddi bişey değildir kociş inanmıyor zaten...
ama kontrole gidene kadar bırakalım herşeyi dedik...
zaten bu ayın ilaçlarının bitmesine 3 gün falan kalmıştı...
yine yaptırcaz testleri hakkımızda hayırlısı olur inş...

saol canım benim dualar için ayrıca teşekkür ederim...
allah razı olsun hepinizden...

çok saol canım benim nasıl moral oldunuz bana anlatamam
inş herşey iyi olacak pes etmiş değilim...
tam gaz mücadeleye devam

benim aşkım gelmişş servisleri erken çıkarmışlar yollar kötü diyeee
şimdilik burdayım ama yemeği birazdan hazırlarımmm

bahar sizin orda kar yokmu?sende bir tatil yapamadın allah büyüğünden esirgesin.

buraya cumartesi sabah yağdı kaç gündür yağmaya devam ediyor baya kar var...
valla tatili falan düşünemiyorum artık...
şu hastalıktan bi kurtulsak diğer kontrollere geçebilsek iyi olacak...
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

anladım canım hani hep bahsediyordunuzya eşlerimizi sperm için kara yatıralım diye ondan sordum belki işe yarar bizde yapardık siz test vereceksiniz diye öncesinde yaparsınız diye düşündüm.
Haklısın canım insanın hastalıktan gözü başka birşey görmüyormuş bunu çok iyi anladım rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

canım çok saol ama sıradaki arkadaşın yasin sureler bitti zaten...
5 meryem suresi kaldı...

amin canım benim allah razı olsun...
rabbim senin eşinede şifa versin inş...

canım cümle dermen şifa bekleyenlere şifa nasip etsin rabbim insanın eşinin rahatsız(sağlık sorunu ) olması ne demektir ben çok iyi bilirimmmm onu kaybetme korkusu (allah korusun )ne kadar kötüdür rabbim kimseye yaşatmasın 1 yıl geçti eşimin ameliyatının üzerinden hala yapılan testlerde kötü bir şey çıkacak diye aklım çıkıyor

bahar demekki grip sizin bayağı ağır geçiyor.aman karda varsa iyice dikkat edin hep sıcak şeyler için
aminnn herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…