nasıl olsun vallahi bugün annem teyzem ve teyzemin kızı geldi oturduk sohbet ettik.
iyi oldu gelmeleri biraz eğlenceli vakit geçirdik .
anladım canım hani hep bahsediyordunuzya eşlerimizi sperm için kara yatıralım diye ondan sordum belki işe yarar bizde yapardık siz test vereceksiniz diye öncesinde yaparsınız diye düşündüm.
Haklısın canım insanın hastalıktan gözü başka birşey görmüyormuş bunu çok iyi anladım rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
ne güzel cnmm değişiklik olmuş
ben severim misafirii
canım cümle dermen şifa bekleyenlere şifa nasip etsin rabbim insanın eşinin rahatsız(sağlık sorunu ) olması ne demektir ben çok iyi bilirimmmm onu kaybetme korkusu (allah korusun )ne kadar kötüdür rabbim kimseye yaşatmasın 1 yıl geçti eşimin ameliyatının üzerinden hala yapılan testlerde kötü bir şey çıkacak diye aklım çıkıyor
evet bebekim dünden yemeğim vardı yanına mantı yapcam.
kocişte şimdi aradı 10 dk sonra evde olcakmış.
arkadaşım geldi o yüzden yazamadım.
bende çok severim misafiri hele yemekli misafire bayılırım kimileri zahmetli bulur ama ben bayılırım sevdiğim insanlara güzel şeyler yapmaya
zaten hep iki kişi evin içinde oluyoz misafir olunca evde şenleniyor hiç değilse
iyi akşamlar herkese
nasılsınız kızlarrr
bahar demekki grip sizin bayağı ağır geçiyor.aman karda varsa iyice dikkat edin hep sıcak şeyler için
aminnn herşeyin hayırlısı olsun
Aynen cnm bende severim hiç üşenmem valla severim bende sevdiğim insanlara bişeyler hazırlamayı
bizimde zaten yakın değil akrabalar senede bi kaç kere gelebiliyolarr bende elimden geldiği kadarıyla güzel ağırlamaya çalışıyorummm
ama komşularla oturma filan yapıncada bir sürü şey yapıyorum yoruluyorum ama olsunnn
iyi akşamlar canım iyi olmaya çalışıyoruz işte sen nasılsın ??
canım kociş zaten çok kötüydü hafifledi falan dedik sonra daha da arttı...
ama benim bukadar kısa zamanda aşırı arttı hastalığım...
dr aşırı iltihap var boğazında dedi...
neyse okul açılana kadar atlatırım inş...
en önce aşkım atlatsa daha iyi olacak onun için çok üzülüyorum çok kötü oldu kıyamıyorum
eline sağlık bebekim afiyet olsun size...
bende bu kız birden nereye kayboldu dedim bekliyorum ona göre
herşeyden önce sağlık canım ya.
insan en yakınındaki hayat arkdaşı ufacık hastalansa kıyamıyor.
tabiki kıyma eşine .
inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
.iyi akşamlaar...kimsecikler yokmu? merhaba...HASRET sende yaz sana..kendini tanıtmışmıydın hatırlayamadım...GELİNCİK beklemek gerçekten zor inşaallah güleceğiz bitanem.
iyi akşamlar canlarım... 1 gün aradan sonra aranızdayım... dün transferim yapıldı şükür... kısaca anlatayım.. saat 3 gibi hastaneyedeydik sıkışık bi halde gittim çok değildim ama 1,5 saat bekleyince bayağı zorlamaya başladı... neyse saat 4,5 ta transfer için aldılar eşimle bana embriyolarımız hakkında bilgi verdiler iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre yavaşmış bu biraz benim moralimi bozdu ama yinede şükür ettim Rabbim nasip edecek olduktan sonra kalitesi önemli değil diye düşündüm...3 embriyo tranfsfer edildi 1 tanesi transfer edilmiş olmak için ettiler 2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldık... dünde maşallah istanbul kar altında kaldı çıktığımızda yoğun bi trafik vardı yavaş yavaş geldik eve zor oldu gerçekten... neyse dünü atlattık kızlar 8 şubatta gebelik testini yapacaz... bilmem yüzümüz gülecekmi ağlayacakmıyız...beklemek çok zor çok....
iyi akşamlar canlarım... 1 gün aradan sonra aranızdayım... dün transferim yapıldı şükür... kısaca anlatayım.. saat 3 gibi hastaneyedeydik sıkışık bi halde gittim çok değildim ama 1,5 saat bekleyince bayağı zorlamaya başladı... neyse saat 4,5 ta transfer için aldılar eşimle bana embriyolarımız hakkında bilgi verdiler iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre yavaşmış bu biraz benim moralimi bozdu ama yinede şükür ettim Rabbim nasip edecek olduktan sonra kalitesi önemli değil diye düşündüm...3 embriyo tranfsfer edildi 1 tanesi transfer edilmiş olmak için ettiler 2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldık... dünde maşallah istanbul kar altında kaldı çıktığımızda yoğun bi trafik vardı yavaş yavaş geldik eve zor oldu gerçekten... neyse dünü atlattık kızlar 8 şubatta gebelik testini yapacaz... bilmem yüzümüz gülecekmi ağlayacakmıyız...beklemek çok zor çok....
iyi akşamlaar...kimsecikler yokmu? merhaba...HASRET sende yaz sana..kendini tanıtmışmıydın hatırlayamadım...GELİNCİK beklemek gerçekten zor inşaallah güleceğiz bitanem.
.
Iyi aksamlar. Ben kendimi tanitmadim hic ama bir yildir takipcisiyim buranin.
iyi akşamlar canımcımm
ben geldim. dizi izliyrum kocişte uyudu kaldım tek başıma gene..
sen nasılsın canım?
şükür iyiyim canım.ben dizileri izlemiyorum.şimdi dinlen bebişlerin olunca inş.çok yorulacaksın.siz eskişehirde siniz değilmi.VCK bir yazı paylaşmıştı.olgunlaşmamış hücreden tüpbebekle bebekleri olmuş.odoktorlara birde siz gitseydiniz.bizim eşlerin iyi drlara ihtiyacı var.
Peki tanitayim:)
Almanyada yasiyorum. 12 yillik evliyim. Benim esimde azosperm. Gecen sene tupbebek denedik tutunma olmadi. Test sonucunu beklerken sizleri buldum ve ogünden beri iyi bir takipcisi oldum topigin. Sonra yine sizin sayenizde Kaan Aydosu tanidim ve tedaviye basladik. Ve suanda yeniden tupbebege basladik. Ignelre baslayali 5 gun oldu. Bakalim sonucu ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?