evet bizede aynı şeyleri önerdi.bizim 2 ay oldu başlayalı.tese öncesi sperm testi yaptırın hemde 2 defa .bellimi olur çıkıverir belki şunlar...
Esime cok dedim ama kabul ettiremedim.benim doktorumda sordu yaptirdinizmi hayir deyince zaten tese olacaksiniz g erek yokmus dedi. Bakalim artik.
Hoşgeldin cnm aramıza
tedavin olumlu sonuçlanır inş..
kavuşursun bebişine :26:
Esime cok dedim ama kabul ettiremedim.benim doktorumda sordu yaptirdinizmi hayir deyince zaten tese olacaksiniz g erek yokmus dedi. Bakalim artik.
ah bu erkekler..sanki kendimiz için istiyoruz..bir bebişlerimiz olsun soracaz onlara senin tedavin nerde genart damı olacak.
Eseslim napıyosun cnm tekmi kaldınn sennnn
ben iyiydim taki facede herkesin bebişlerinin resmini görünceye kadar görmemişler))) paşam ,canım oğluşum ,cnm kızım ,kızımın ilkleri vs vs yazılarını görmekten sıkıldım (((
evde tek başıma oturmaktan sıkıldımarkadaşlarıma imrenmekten sıkıldım insanlara bebeğimiz olmuyor demekten sıkıldım (
Esim zaten sonuc olumlu olursa yanacaginin farkinda bakalim saltanatlarina son deriz eslerimizin:)))
Gen artta tedavi oluyoruz.
evet bidenem yanlzı kaldım.
uyudu benimki. yanımda elini kolunu atıp duruyor
sen napıyorsun bidenem??
Peki tanitayim:)
Almanyada yasiyorum. 12 yillik evliyim. Benim esimde azosperm. Gecen sene tupbebek denedik tutunma olmadi. Test sonucunu beklerken sizleri buldum ve ogünden beri iyi bir takipcisi oldum topigin. Sonra yine sizin sayenizde Kaan Aydosu tanidim ve tedaviye basladik. Ve suanda yeniden tupbebege basladik. Ignelre baslayali 5 gun oldu. Bakalim sonucu ne olacak.
slm cnmm
ne oldu canın sıkılmışşşş tatlımm
bugünlerde geçiçek inş..
bizde koyacağız bebişlerimizin fotolarıııı cnm benimm:26:
Baharım nasılsın canım.:81::81::81:
ayrılamıyo ama koçişin bak yanında uyumuşşş
napim bidenem benimde koçiş yanımda ama uyumuyo maç izliyoooo
eşlerimizde bizler kadar çok istiyorlarda sadece istemekle kalıyorlarbiz kadar araştırma yapmıyorlar uyulması gerekenlere uymuyorlar.ama lafa gelince benimkisi bi ara ben olsam çocuğumu hazır sütle değilde inek sütüyle beslerim demişti sağlıklı olsun diye çok hoşuma gitmişti ))) ama çocuğun olsun istiyosan önce sıgarayı bırak demi beni sinir edio çocuk oldukdan sonra aklınca ilgili baba olucak )
iyi akşamlar canlarım... 1 gün aradan sonra aranızdayım... dün transferim yapıldı şükür... kısaca anlatayım.. saat 3 gibi hastaneyedeydik sıkışık bi halde gittim çok değildim ama 1,5 saat bekleyince bayağı zorlamaya başladı... neyse saat 4,5 ta transfer için aldılar eşimle bana embriyolarımız hakkında bilgi verdiler iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre yavaşmış bu biraz benim moralimi bozdu ama yinede şükür ettim Rabbim nasip edecek olduktan sonra kalitesi önemli değil diye düşündüm...3 embriyo tranfsfer edildi 1 tanesi transfer edilmiş olmak için ettiler 2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldık... dünde maşallah istanbul kar altında kaldı çıktığımızda yoğun bi trafik vardı yavaş yavaş geldik eve zor oldu gerçekten... neyse dünü atlattık kızlar 8 şubatta gebelik testini yapacaz... bilmem yüzümüz gülecekmi ağlayacakmıyız...beklemek çok zor çok....
aman cnm ne olsun face açmaya gelmiyo herkes bebişinin resmini koyuyo cnm oğluşum cnm kızım diye bide üstüne basa basa yazıyolar sinir oluom artık çevremde zaten meraklı çok birde onlara olmuyor demek zor geliyor birde tahlil sonuçlarımızı görmek istemezlermi))nasıl göstericeksem artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?