Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neden uzaktan takip ettin biizi canım
yakından tanışdık bak ne güzel oldu..
ne güzel tüp bebeğede başamışsın. allah tamamına erdirsin inşallah.
bize güzel haberlerinide ver canım

Aslinda güzel haberler alinca sizinle paylasmayi düşünüyordum nasip bugüneymiş.

öle mi dersin o günleri görecekmiyiz ki.
inşallahh allah büüyktür.
evet canım esk. de oturuyorum. o dr kaın doğum uzmanı canım.
o hastanenn tüp bebek bölümü var ama hiç gitmedik canım. gitmek istedik ama kaan hocayı bulunca kaldı yani.
ama aklımızda inşallah ordaki ürologada gidelim diyoruz.

ben iyiydim taki facede herkesin bebişlerinin resmini görünceye kadar görmemişler ))) paşam ,canım oğluşum ,cnm kızım ,kızımın ilkleri vs vs yazılarını görmekten sıkıldım(((
evde tek başıma oturmaktan sıkıldım arkadaşlarıma imrenmekten sıkıldım insanlara bebeğimiz olmuyor demekten sıkıldım(

geçecek bugünler canım benim
sende kızının oğluşunun resimlerini koyacaksın birgün.
inşallah o günler yakındadır.

hasret hg cnm aramıza uzaktran takip ederken işleride hızlı tutmuşsun cnm tedaviyede başlamışsın hayırlısı olur inşallah bebeğini kucağına almak nasip olsun. AMİN. inşallah bundan sonra mutluluk gözyaşları dökersin...

inşallah canım güzel haber alıncaya kadar bizde merakla bekleriz.
güzel haberleirnle kurtlarımızı dökeriz
tese filan mı oldu eşin canım?
yoksa normal çıkış mı oldu?

insallah eseslim.
Almanyada iki tese ameliyati olmustu 10 sene once birsey bulunamamisti. Gecen senede gurgan clinikte oldu elongeler bulundu onla denedik tupbebegi. Sonuc negatif. Simdi kaan aydosta microtese olacak. Bende hazirlaniyorum ayni zamanda.

cnm hayırlısıyla inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve o gözyaşları mutluluk gözyaşlarınız olur inşallah...8 şubata bişey kalmadı ))

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
demekk kaan hoca yapacak tesenezi.
inşallah bol bol spermleriniz çıkar canım.
dua ederim senin için canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar...

Amin insallah.

Hosbulduk cansunida. Hizli gibi gozuksede gelde bana sor. Halimden en iyi siz anlarsiniz. 12 yilda anca bu kadar ilerleyebildim.

geçecek bugünler canım benim
sende kızının oğluşunun resimlerini koyacaksın birgün.
inşallah o günler yakındadır.

koyabilcekmiyim acaba düşünmek bile zor geliyor inan . inşallah cnm hep beraber fotolarını koymak nasip olurda fotolarına bakarız anarız eski günlerimizi ))

bende 12 yıllık evliyim..inş. bize güzel haberler verirsin. biliyorsun biz herkesi takip ediyoruz dua ediyoruz.şimdi türkiyede misin canım.kaan aydos ta tedavi süreci nasıl oldu.hangi ilaçlar kullandınız.sizin sebebi bellimiydi.?

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
demekk kaan hoca yapacak tesenezi.
inşallah bol bol spermleriniz çıkar canım.
dua ederim senin için canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar...

İnsallah. Hepimizin eslerinde bol bol bulunurda bebislerimize kavusurz bu tedavilerimiz sonucunda.

koyabilcekmiyim acaba düşünmek bile zor geliyor inan . inşallah cnm hep beraber fotolarını koymak nasip olurda fotolarına bakarız anarız eski günlerimizi ))

tabiki koyarsın bitanem niye koyamayasın.
bugün olmassa yarın elbet birgün olacak allahın izniyle.
allah ol derse olmayack biişey yok.
allah hayırlısını nasip etsin inşallah hakkınızda canım benimm...
eski günlerimizin umutsuzluklarımızın yerine sevinçlerimiz alacak allahın izniyle

Amin insallah.

Hosbulduk cansunida. Hizli gibi gozuksede gelde bana sor. Halimden en iyi siz anlarsiniz. 12 yilda anca bu kadar ilerleyebildim.

yok cnm ben zaten 12 yıl yazısını görünce seni anladım merak etme...sadece demişsin ya 1 yıldır takip ediyorum şuan tedaviye başladık diye ondan öle dedim bir yıldır yazmadan nasıl durdun kız ))) bende bir yıldan fazladır hastanelerdeyim ama daha bişey kaydedemedim ....hastaneler, tedaviler, çok güzel zaman kaybettiriyor bize bi işi düzgün yapsalar şaşarım ((

İnsallah hep beraber canim.
Evet simdi turkiyedeyim. İgnelere basladim. kaan aydosta 6 aydir tedavideyiz. İlk uc ay testojel verdi. Bitiminde muayeneye cagirdi. Sonrada testojel,endol,proxed, isirganotu,keciboynuzu tozu,badem,incir,kaysi ve bol yesillik onerdi. Onlarin bitimine yakinda randevu alip ankaraya geldik. Ve basladik tedaviye. Bizim sebeb gec inmis testis Sperm testi hic yaptirmadik.

CANSUNİDA.hayırdır canım bugün efkarlımısın.. inş.sende koyacaksın bebişlerini.üzme kendini kaderimizde ne varsa onlrı yaşıyoruz bugünümüze çok şükür.

Aslinda yazmaya cok yeltendim ama kismet diyelim artik:))

Allahim bu surecte iyi insanlarla karsilastirsin. Benimde en buyuk kokularimdan bitanesi isini duzgun yapmayanlarla karsilasmak.

evet bizede aynı şeyleri önerdi.bizim 2 ay oldu başlayalı.tese öncesi sperm testi yaptırın hemde 2 defa .bellimi olur çıkıverir belki şunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…