neden uzaktan takip ettin biizi canım
yakından tanışdık bak ne güzel oldu..
ne güzel tüp bebeğede başamışsın. allah tamamına erdirsin inşallah.
bize güzel haberlerinide ver canım
şükür iyiyim canım.ben dizileri izlemiyorum.şimdi dinlen bebişlerin olunca inş.çok yorulacaksın.siz eskişehirde siniz değilmi.VCK bir yazı paylaşmıştı.olgunlaşmamış hücreden tüpbebekle bebekleri olmuş.odoktorlara birde siz gitseydiniz.bizim eşlerin iyi drlara ihtiyacı var.
Aslinda güzel haberler alinca sizinle paylasmayi düşünüyordum nasip bugüneymiş.
ben iyiydim taki facede herkesin bebişlerinin resmini görünceye kadar görmemişler))) paşam ,canım oğluşum ,cnm kızım ,kızımın ilkleri vs vs yazılarını görmekten sıkıldım (((
evde tek başıma oturmaktan sıkıldımarkadaşlarıma imrenmekten sıkıldım insanlara bebeğimiz olmuyor demekten sıkıldım (
inşallah canım güzel haber alıncaya kadar bizde merakla bekleriz.
güzel haberleirnle kurtlarımızı dökeriz
tese filan mı oldu eşin canım?
yoksa normal çıkış mı oldu?
iyi akşamlar canlarım... 1 gün aradan sonra aranızdayım... dün transferim yapıldı şükür... kısaca anlatayım.. saat 3 gibi hastaneyedeydik sıkışık bi halde gittim çok değildim ama 1,5 saat bekleyince bayağı zorlamaya başladı... neyse saat 4,5 ta transfer için aldılar eşimle bana embriyolarımız hakkında bilgi verdiler iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre yavaşmış bu biraz benim moralimi bozdu ama yinede şükür ettim Rabbim nasip edecek olduktan sonra kalitesi önemli değil diye düşündüm...3 embriyo tranfsfer edildi 1 tanesi transfer edilmiş olmak için ettiler 2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldık... dünde maşallah istanbul kar altında kaldı çıktığımızda yoğun bi trafik vardı yavaş yavaş geldik eve zor oldu gerçekten... neyse dünü atlattık kızlar 8 şubatta gebelik testini yapacaz... bilmem yüzümüz gülecekmi ağlayacakmıyız...beklemek çok zor çok....
insallah eseslim.
Almanyada iki tese ameliyati olmustu 10 sene once birsey bulunamamisti. Gecen senede gurgan clinikte oldu elongeler bulundu onla denedik tupbebegi. Sonuc negatif. Simdi kaan aydosta microtese olacak. Bende hazirlaniyorum ayni zamanda.
hasret hg cnm aramıza uzaktran takip ederken işleride hızlı tutmuşsun cnm tedaviyede başlamışsın hayırlısı olur inşallah bebeğini kucağına almak nasip olsun. AMİN. inşallah bundan sonra mutluluk gözyaşları dökersin...
geçecek bugünler canım benim
sende kızının oğluşunun resimlerini koyacaksın birgün.
inşallah o günler yakındadır.
Peki tanitayim:)
Almanyada yasiyorum. 12 yillik evliyim. Benim esimde azosperm. Gecen sene tupbebek denedik tutunma olmadi. Test sonucunu beklerken sizleri buldum ve ogünden beri iyi bir takipcisi oldum topigin. Sonra yine sizin sayenizde Kaan Aydosu tanidim ve tedaviye basladik. Ve suanda yeniden tupbebege basladik. Ignelre baslayali 5 gun oldu. Bakalim sonucu ne olacak.
anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
demekk kaan hoca yapacak tesenezi.
inşallah bol bol spermleriniz çıkar canım.
dua ederim senin için canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar...
koyabilcekmiyim acaba düşünmek bile zor geliyor inan . inşallah cnm hep beraber fotolarını koymak nasip olurda fotolarına bakarız anarız eski günlerimizi))
İnsallah. Hepimizin eslerinde bol bol bulunurda bebislerimize kavusurz bu tedavilerimiz sonucunda.
Amin insallah.
Hosbulduk cansunida. Hizli gibi gozuksede gelde bana sor. Halimden en iyi siz anlarsiniz. 12 yilda anca bu kadar ilerleyebildim.
bende 12 yıllık evliyim..inş. bize güzel haberler verirsin. biliyorsun biz herkesi takip ediyoruz dua ediyoruz.şimdi türkiyede misin canım.kaan aydos ta tedavi süreci nasıl oldu.hangi ilaçlar kullandınız.sizin sebebi bellimiydi.?
yok cnm ben zaten 12 yıl yazısını görünce seni anladım merak etme...sadece demişsin ya 1 yıldır takip ediyorum şuan tedaviye başladık diye ondan öle dedim bir yıldır yazmadan nasıl durdun kız))) bende bir yıldan fazladır hastanelerdeyim ama daha bişey kaydedemedim ....hastaneler, tedaviler, çok güzel zaman kaybettiriyor bize bi işi düzgün yapsalar şaşarım ((
İnsallah hep beraber canim.
Evet simdi turkiyedeyim. İgnelere basladim. kaan aydosta 6 aydir tedavideyiz. İlk uc ay testojel verdi. Bitiminde muayeneye cagirdi. Sonrada testojel,endol,proxed, isirganotu,keciboynuzu tozu,badem,incir,kaysi ve bol yesillik onerdi. Onlarin bitimine yakinda randevu alip ankaraya geldik. Ve basladik tedaviye. Bizim sebeb gec inmis testis Sperm testi hic yaptirmadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?