evet bebekim o sırada flzaskla telde konuşuyorduk
dün içtim bebekim meyve suyu limon suyu karışımı...
biraz daha toparlanırsam yine hazırlarım kendime...
sen napıyorsun bebekim daha kayvaltı yapmadın dimi ??
İyim baharcigim cok saol. İgneler canimi yakiyor ama bebegime kavusacagim bu yolda o bile guzel geliyor :)gripligimde baya azaldi toparlandim cok sukur. Ama ankara cok soguk
Sen nasilsin.
tmm bitanemmm
o kadar doluyuz ki ve herkesle konuşamıyosun bazı şeylerii iyi oluyo senle konuşmakk canım benim
canım inş bizde o aşamalara gelebiliriz...
bizimde genartta dondurulmuş bizi bekleyen 1 tane spermciğimiz var
bizde temmuzda başlıycaz tüp bebeğe...
ozamana kadar kociş fırsat buldukça ankaraya gidip test verecek bulununlar dondurulucak...
yeterki bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım çekilen tüm acılara razıyız
ben iyi olmaya çalışıyorum canım ilaçlarımı aldım yatıyorum işte...
iç iç bitanem yine iyi gelir bol bol vitamin olsun sana inşallah.
nesfit yedim canım canım bişey istemedi.kahvaltı sofrasıda hazır değdi.
eşim bugün guatr testi yaptırcam diye kahvaltı yapmadan gitti.
ama eczacı abisi hastaymış onunla gidecekti randevu almadan ama o olmayınca gitmemiş.
kaldı yani yine. zamanında yapmıyor işte. sinirlendim yani sabah.
İnsallah baharcigim insallah. Benim 2.bu asamaya gelisim. 10 yil oncesinde hayaldi benim bu asamaya gelmek.Cok sukur gordum bugunleri. Allahim tamamina erdirir insallah.
Herkesin ozellikte bu topikteki arkadaslarimin bu duygulari yasamasi icin duacigim.
Aranizdaki dostlugu begenerek ve takdir ederek takip ettim. Allahim bozmasin. Sevinclerinizi paylasmayida nasipnetsin.
nesfitçiiiibende de special k var
canım bişey istemeyince onu yiyorum...
senin kocişte işlerden kendine fırsat yaratmıyor canını sıkıyor senin böyle...
Aranizdaki dostlugu begenerek ve takdir ederek takip ettim. Allahim bozmasin. Sevinclerinizi paylasmayida nasipnetsin.
günaydın kızlar iyi dilek ve temennilerinizi için hepinize teşekkür ederim... sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz baharcım hastalığı atlatamamışınız heralde o kadar kaçtım ama bugün bende hasta oldum pis virüs geldi yakaladı beni boğazım ağrıyo grip olmuşum hastanede üşüdüm sanırım...
allah razı olsun canım...
rabbim hepimize hamiş olmayı nasip etsin
canım buarada genarttan memnun musun ??
kaan hoca orayı tavsiye ettiği için bizde orada başlıycaz tedaviye...
nasıl bi merkez ilgililer mi ??
drlar nasıl merak ediyorum biraz anlatır mısın bi fikir olur bizede...
günaydın canımm
geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine.
rabbim şifa versin sana . bebeişini sıkı sıkı tutundursun inşallah sana..
günaydın kızlar iyi dilek ve temennilerinizi için hepinize teşekkür ederim... sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz baharcım hastalığı atlatamamışınız heralde o kadar kaçtım ama bugün bende hasta oldum pis virüs geldi yakaladı beni boğazım ağrıyo grip olmuşum hastanede üşüdüm sanırım...
sağol canım inşallah korktuğum şeydi başıma geldi hafif bi şekilde atlatırım umarım...
slm arkadaslar benımde eşim azospermı mıcro tese ıle sperm alınıyor 4 deneme yaptık 4 ude basarısız.... sizlere sorummm su acaba bu problemı olanlar genelde bukadar ugrasıyomu yoksa bıze has bı durummubu?
nesfit karışık meyveli bide
sen neli yiyorsun canıcmım?
aynen canım hemen ahızrcacık tokta tutuyor valla.
valla bebekim ya sorma çok canımı sıkıyor hemde.
Gen art kucuk bir merkez. Suan tek doktor varmis. Digeri izinliymis. Hemsirede tekti bir haftadir. Bugun ikiside vardi. Randevu saatinde iceri aliyor doktor. Bekletmiyor hic. benim doktorum Sertaç Bey. İyi ve ilgili. Ben sorular sordukca endise etmeyin 12 yildir yapiyoruz bu tedaviyi. Tecrubeliyiz diyor hep:). Guleryuzlu sempatik biri.
Bizde kaan beyin tavsiyesiyle gen arti sectik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?