Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hasret hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun tedavin Rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürsün çok zorlu bi süreç gerçekten ben atlattım darısı sana şimdi daha zorunu yaşıyorum oldumu olmadımı diye bekliyorum Rabbim ne verirse hayırlısını versin canım....

Hosbulduk gelincikcigim.

Cok tesekkur ederim. Sen en zor ve son bolumdesin. Rabbim yardimcin oolsun. Dualarini umutlarini bosa cikartmasin.

seninle konuşmakta çok güzel bitanem...
bıdır bıdır çok tatlısın
insanın herşeyini paylaşabileceği dostu olması negüzel bişey...
sizleri bulduğum için çok mutluyum

sağol bitanem
bıdr bıdır konuşuyorum dimi
sende çok tatlısın cnm
bende sizleri bulduğum için çok mutluyum gerçektennn

Geçmiş olsun tatlım.
inş. bi an önce atlatırsınnn
rabiim şifa versinnn..
az kaldııı sonuça heyecanla bekliyoruzzzzz rabbim emeklerinizi bışa çıkarmasın inş.:26:

Cok gecmis olsun gelincik. Dikkat et kendine. Sanirim vucut direnci dusuk oluyor tedavi sirasinda bide uzerine soguk hava eklenince hastalanmamak elde degil.

Allahim tamamina erirsin ve bebisin senin hic birakmasin.

amin canım inşallahhh...çok sağol...

evet baharcım heyecanlıyım ama çokta korkuyorum olmamasından Rabbim ne dediyse o olacak tabi... bugün eşimde kayseriye dönüyor bende sonucu aldıktan sonra dönecem inşallah onun olmamasıda beni mutsuz ediyor ama mecburen iş beklemez birimizin çalışmaya devam etmesi gerekiyor... 1 hafta kadar ayrı kalacaz koçişle

Geçmiş olsun tatlım.
inş. bi an önce atlatırsınnn
rabiim şifa versinnn..
az kaldııı sonuça heyecanla bekliyoruzzzzz rabbim emeklerinizi bışa çıkarmasın inş.:26:

sağol flzaskım inşallah canım Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah sizlerinde heyecanla sonuçlarını bekleyecez...

evet bebekim çok ideal bir kahvaltı
yedim diyorda inanasım gelmiyor.
şimide kaynanam aradı misafir gelecekmiş gel dedi.
oraya gidecem

bebekim benim hem canın sıkkın hem annesi için yine yardıma gideceksin...
allah kolaylık versin bebekim kaç gibi gideceksin ??

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ KAAN BEYDEN SONUÇLARLA İLGİLİ MAİL GELMİŞ..

Klomen ve ComVitex ile tedaviye devam edelim. Diğer ilaçları kullanmayın. Mart başında bir tahlil daha yapalım. Tüp bebeği sonra düşünürüz. Henüz erken.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS

BU ŞEKİLDE CEVAPLAMIŞ.. BENDE AZ ÖNCE ARADIM ENDOL VE PROXED PLUSU BIRAKACAKMIYIZ DEDİM.

COM VİTEX,M-SURE,VE PROXEED PLUS BUNLAR AYNI DEDİ COM VİTEX KULLANIYORSA PROXEED PLUSU BIRAKSIN ONU KULLANIYORSA COM VİTEXİ BIRAKSIN DEDİ..
BUNLARIN İÇERİĞİ AYNI DEDİ AYNI İŞLEVDE FELAN DEDİ..
ENDOLÜ ŞİMDİLİK BIRAKACAĞIMIZI TÜP BEBEĞE YAKIN TEKRAR VERECEĞİNİ SÖYLEDİ
OLMAZSA TÜP BEBEĞİ HASTANEDE YAPACAĞINI SÖYLEDİ
KÖK HÜCREYLE İLGİLİ YENİ BİŞEYLERİN ÇIKTIĞINI FELANDA SÖYLEDİ
BİTKİSELLERE OLDUĞU GİBİ DEVAM ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ
AYY NE BİLİM YA RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLER İNŞLH
FSH NİN BİZDE ÖNCELERİ 4-5 GİBİ OLDUĞUNU ŞİMDİ 10 SEVİYELERİNDE TUTMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
YİNEDE ÇOK YARDIMCI OLUYOR ALLAH RAZI OLSUN YAA ..

sağol flzaskım inşallah canım Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah sizlerinde heyecanla sonuçlarını bekleyecez...

İnş. cnm rabbim bizlerede şu an senin geldiğin aşamayı yaşamayı nasip etsin ve güzel sonuçu inş..:26:

saol canım hosbuldummm ınsallh hepımız bı gun meleklerımızı kucagımıza alırızzz rabbım duy sesımızı...

arkadaslar hepınıze cok tesekkur edıyorummm cevaplarınız içinnn gercekten yardımcı oldunzzz bundan sonrakı süreclerımıde yazıcam sizlere

canım benim ne yapacaksın dediğin gibi birinin çalışması lazım iş beklemez...
sıkma canını eşin yanında olsa daha iyi olurdu tabi ama olmamasıda bozmasın moralini...
allahın izniyle bebişinle döneceksin evine bunu düşün tatlım...

canım 1 günlük oda istirahatinin ardından yola çıkabileceğimi söylediler ama bu hava şartlarında istanbulda kalmayı tercih ettik...
.

İnsallah bende transfer asmasina gelebilirsem doktorum uc gun dinlendikten sonra donebilirsin dedi. Ama ne yapacagimi bilemiyorum. İlkinde ikinci gun donmustum ,buraya gelirkende sinucumu alip doncegim diyordum ama esimin izini yetmeyecek sanirim. Bakalim hayirlisi hele bi o gunlere varalim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…