Gen art kucuk bir merkez. Suan tek doktor varmis. Digeri izinliymis. Hemsirede tekti bir haftadir. Bugun ikiside vardi. Randevu saatinde iceri aliyor doktor. Bekletmiyor hic. benim doktorum Sertaç Bey. İyi ve ilgili. Ben sorular sordukca endise etmeyin 12 yildir yapiyoruz bu tedaviyi. Tecrubeliyiz diyor hep:). Guleryuzlu sempatik biri.
Bizde kaan beyin tavsiyesiyle gen arti sectik.
çok saol canım merak ediyordum bende...
inş memnuniyetiniz devam eder canım...
rabbim hayırlısıyla bebişinize kavuşmanızı nasip etsin...
hasret hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun tedavin Rabbim inşallah bu tedavinde yüzünü güldürsün çok zorlu bi süreç gerçekten ben atlattım darısı sana şimdi daha zorunu yaşıyorum oldumu olmadımı diye bekliyorum Rabbim ne verirse hayırlısını versin canım....
seninle konuşmakta çok güzel bitanem...
bıdır bıdır çok tatlısın
insanın herşeyini paylaşabileceği dostu olması negüzel bişey...
sizleri bulduğum için çok mutluyum
günaydın kızlar iyi dilek ve temennilerinizi için hepinize teşekkür ederim... sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz baharcım hastalığı atlatamamışınız heralde o kadar kaçtım ama bugün bende hasta oldum pis virüs geldi yakaladı beni boğazım ağrıyo grip olmuşum hastanede üşüdüm sanırım...
sağol bitanem
bıdr bıdır konuşuyorum dimi
sende çok tatlısın cnm
bende sizleri bulduğum için çok mutluyum gerçektennn
benimkide karışık meyveli
bizim gibi üşengeçler için bire bir
bari yemiş mi kocişin iş yerinde bişeyler ??
Cok gecmis olsun gelincik. Dikkat et kendine. Sanirim vucut direnci dusuk oluyor tedavi sirasinda bide uzerine soguk hava eklenince hastalanmamak elde degil.
Allahim tamamina erirsin ve bebisin senin hic birakmasin.
günaydın bitanem çok geçmiş olsun...
aman dikkat et kendine canım benim inş hemen atlatırsın...
ben kötüyüm canım ama ilaçlar etkisi gösterecek gibi...
bi hafta sonra senden güzel haberi alıcaz inş
heyecan dorukta değil mi
sen napıyorsun yazılar hep geç geliyor cadı
Geçmiş olsun tatlım.
inş. bi an önce atlatırsınnn
rabiim şifa versinnn..
az kaldııı sonuça heyecanla bekliyoruzzzzz rabbim emeklerinizi bışa çıkarmasın inş.:26:
evet bebekim çok ideal bir kahvaltı
yedim diyorda inanasım gelmiyor.
şimide kaynanam aradı misafir gelecekmiş gel dedi.
oraya gidecem
evet bebekim çok ideal bir kahvaltı
yedim diyorda inanasım gelmiyor.
şimide kaynanam aradı misafir gelecekmiş gel dedi.
oraya gidecem
Gelincik doktorun tranferden sonra neler önerdi. Yolculuga ne zaman cikabilirsin dedi.
sağol flzaskım inşallah canım Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah sizlerinde heyecanla sonuçlarını bekleyecez...
slm arkadaşım
Haoşgeldin aramıza ,
benim eşimde 1 kere tese 1 kere mikro tese oldu ilk te sprem bulundu ama tutmadı .
2. de sprem bulunamadıı sağlıklı embriyomuzda kalmadı tekrar denemek için sizin ne güzel bulunuyo demekki
inş. bi dahakine sonuç olumlu olur..
evet baharcım heyecanlıyım ama çokta korkuyorum olmamasından Rabbim ne dediyse o olacak tabi... bugün eşimde kayseriye dönüyor bende sonucu aldıktan sonra dönecem inşallah onun olmamasıda beni mutsuz ediyor ama mecburen iş beklemez birimizin çalışmaya devam etmesi gerekiyor... 1 hafta kadar ayrı kalacaz koçişle
.canım 1 günlük oda istirahatinin ardından yola çıkabileceğimi söylediler ama bu hava şartlarında istanbulda kalmayı tercih ettik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?