Sendende hiç bişey kaçmıyo yanii cnm
arkadaşım aradı onunla konuştum sonra eşimle, sonra annemle öle iştee
ara ara bakıyorummm
çıkıyorum canlarım görüşürz hepiniiz kocaman öpüyrumm
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ KAAN BEYDEN SONUÇLARLA İLGİLİ MAİL GELMİŞ..
Klomen ve ComVitex ile tedaviye devam edelim. Diğer ilaçları kullanmayın. Mart başında bir tahlil daha yapalım. Tüp bebeği sonra düşünürüz. Henüz erken.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
BU ŞEKİLDE CEVAPLAMIŞ.. BENDE AZ ÖNCE ARADIM ENDOL VE PROXED PLUSU BIRAKACAKMIYIZ DEDİM.
COM VİTEX,M-SURE,VE PROXEED PLUS BUNLAR AYNI DEDİ COM VİTEX KULLANIYORSA PROXEED PLUSU BIRAKSIN ONU KULLANIYORSA COM VİTEXİ BIRAKSIN DEDİ..
BUNLARIN İÇERİĞİ AYNI DEDİ AYNI İŞLEVDE FELAN DEDİ..
ENDOLÜ ŞİMDİLİK BIRAKACAĞIMIZI TÜP BEBEĞE YAKIN TEKRAR VERECEĞİNİ SÖYLEDİ
OLMAZSA TÜP BEBEĞİ HASTANEDE YAPACAĞINI SÖYLEDİ
KÖK HÜCREYLE İLGİLİ YENİ BİŞEYLERİN ÇIKTIĞINI FELANDA SÖYLEDİ
BİTKİSELLERE OLDUĞU GİBİ DEVAM ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ
AYY NE BİLİM YA RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLER İNŞLH
FSH NİN BİZDE ÖNCELERİ 4-5 GİBİ OLDUĞUNU ŞİMDİ 10 SEVİYELERİNDE TUTMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
YİNEDE ÇOK YARDIMCI OLUYOR ALLAH RAZI OLSUN YAA ..
arkadaslar hepınıze cok tesekkur edıyorummm cevaplarınız içinnn gercekten yardımcı oldunzzz bundan sonrakı süreclerımıde yazıcam sizlere
canım hadi gözün aydın rabbim o yumoşlarına can versin inşallah 8 gün sonra inşallah müjdeli haberlerini alırız biliyorsun bizim sorunda sizinkiyle aynı bizede umut oluyorsun .senin mutluluğun bizimde mutluluğumuz olacak bunu sakın unutma dualarımız seninleiyi akşamlar canlarım... 1 gün aradan sonra aranızdayım... dün transferim yapıldı şükür... kısaca anlatayım.. saat 3 gibi hastaneyedeydik sıkışık bi halde gittim çok değildim ama 1,5 saat bekleyince bayağı zorlamaya başladı... neyse saat 4,5 ta transfer için aldılar eşimle bana embriyolarımız hakkında bilgi verdiler iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre yavaşmış bu biraz benim moralimi bozdu ama yinede şükür ettim Rabbim nasip edecek olduktan sonra kalitesi önemli değil diye düşündüm...3 embriyo tranfsfer edildi 1 tanesi transfer edilmiş olmak için ettiler 2 saat dinlendikten sonra hastaneden ayrıldık... dünde maşallah istanbul kar altında kaldı çıktığımızda yoğun bi trafik vardı yavaş yavaş geldik eve zor oldu gerçekten... neyse dünü atlattık kızlar 8 şubatta gebelik testini yapacaz... bilmem yüzümüz gülecekmi ağlayacakmıyız...beklemek çok zor çok....
selam canlarım nasılnız bugün inşallah hepiniz iyisinizdir ben geçmişi okuyup geliyorum
canım hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürsün aramıza geç girdin hemen hamiş olarak bize umut olman dileyiğilePeki tanitayim:)
Almanyada yasiyorum. 12 yillik evliyim. Benim esimde azosperm. Gecen sene tupbebek denedik tutunma olmadi. Test sonucunu beklerken sizleri buldum ve ogünden beri iyi bir takipcisi oldum topigin. Sonra yine sizin sayenizde Kaan Aydosu tanidim ve tedaviye basladik. Ve suanda yeniden tupbebege basladik. Ignelre baslayali 5 gun oldu. Bakalim sonucu ne olacak.
kızlar ben çıkıyorum daha sonra yine girerim
canım hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürsün aramıza geç girdin hemen hamiş olarak bize umut olman dileyiğile
canım hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürsün aramıza geç girdin hemen hamiş olarak bize umut olman dileyiğile
canım kaan hoca neden proxeedi bırakıp com vitexi kullanmanızı istemiş anlamış değilim :44:
Proxeedin faydası kanıtlanmış ama com vitexle ilgili en azından şimdilik bildiğimiz bişey yok ki...
Tabi kaan hoca daha iyi biliyordur ama ben olsam asla proxeedi kullanmaya devap edip com vitexi bıraktırırdım eşime...
canımcım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim şifasını versin eşine hangi ilaç şifa olacaksa onu kullanmanızı nasip etsin kaan hoca kök hücreyle ilgili ne anlattı çok merak ettim en yetkili kişilerden biri olduğu ve bizim rahatsızlığımızla ilgili doktor olduğu için merek ettimMERHABA KIZLAR NASILSINIZ KAAN BEYDEN SONUÇLARLA İLGİLİ MAİL GELMİŞ..
Klomen ve ComVitex ile tedaviye devam edelim. Diğer ilaçları kullanmayın. Mart başında bir tahlil daha yapalım. Tüp bebeği sonra düşünürüz. Henüz erken.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
BU ŞEKİLDE CEVAPLAMIŞ.. BENDE AZ ÖNCE ARADIM ENDOL VE PROXED PLUSU BIRAKACAKMIYIZ DEDİM.
COM VİTEX,M-SURE,VE PROXEED PLUS BUNLAR AYNI DEDİ COM VİTEX KULLANIYORSA PROXEED PLUSU BIRAKSIN ONU KULLANIYORSA COM VİTEXİ BIRAKSIN DEDİ..
BUNLARIN İÇERİĞİ AYNI DEDİ AYNI İŞLEVDE FELAN DEDİ..
ENDOLÜ ŞİMDİLİK BIRAKACAĞIMIZI TÜP BEBEĞE YAKIN TEKRAR VERECEĞİNİ SÖYLEDİ
OLMAZSA TÜP BEBEĞİ HASTANEDE YAPACAĞINI SÖYLEDİ
KÖK HÜCREYLE İLGİLİ YENİ BİŞEYLERİN ÇIKTIĞINI FELANDA SÖYLEDİ
BİTKİSELLERE OLDUĞU GİBİ DEVAM ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ
AYY NE BİLİM YA RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLER İNŞLH
FSH NİN BİZDE ÖNCELERİ 4-5 GİBİ OLDUĞUNU ŞİMDİ 10 SEVİYELERİNDE TUTMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
YİNEDE ÇOK YARDIMCI OLUYOR ALLAH RAZI OLSUN YAA ..
canımcım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim şifasını versin eşine hangi ilaç şifa olacaksa onu kullanmanızı nasip etsin kaan hoca kök hücreyle ilgili ne anlattı çok merak ettim en yetkili kişilerden biri olduğu ve bizim rahatsızlığımızla ilgili doktor olduğu için merek ettim
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 meryem
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN---------------------------------------- 2 meryem
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------5 yasin
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?