- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bunlarda sanagünaydın güzel kızlar
nasılsınız bugün?
selam kızlar..
bugün eşim ultrason çektirdi birde kan tahlili yaptırdı.
ultrasonda çok önemli bir şey yok.
kan tahlilide beta yüksek çıktı yani tam anlamıyorum ama aralığın çok çok üstünde.
şimdi kaan hocaya mail attık.
sonuçları yazdık bakalım ne diyecek.
testislerin şişmesinin nedeni tümör olabilirmiş.
tabi biz sonuçlara bakınca bişey anlamıyoruz ne olduğunu bilmiyoruz.
hocadan gelecek olan cevabı bekleyeceğiz artık.
inşallah çok bekletmez.
merhaba günaydın herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum..herkes uyuyor galiba kimsecikler yok topikte:)))
merhaba günaydın herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum..herkes uyuyor galiba kimsecikler yok topikte:)))
selam canlarım nasılsınız iyi bir gün geçirmeniz dileyiğle
selam canlarım nasılsınız iyi bir gün geçirmeniz dileyiğle
teşekkür ederim canım bizimde bazen takılma oluyor canım önemli değilgülümsemeleri kullanmak istiyorsanda aşağıdakilerden yada yada fazlası yazan yere tıklıyorsun hangisini göndermek istiyorsan onun üzer,ne tıkla o simge gönderilicek buda bir yardım canımcımSelam vck.
Sanada guzel bir gun diliyorum.
Acemiligimi belli etmesem olmayacak
Mesaj tekrarlarimin kusuruna bakmayin kizlar.
günaydın canlar
nasılsınız bugün ??
ben cervandan bi haber var mı aklım onlardaydı :26:
günaydın canım benimgünaydın canlar
nasılsınız bugün ??
ben cervandan bi haber var mı aklım onlardaydı :26:
teşekkür ederim canım bizimde bazen takılma oluyor canım önemli değilgülümsemeleri kullanmak istiyorsanda aşağıdakilerden yada yada fazlası yazan yere tıklıyorsun hangisini göndermek istiyorsan onun üzer,ne tıkla o simge gönderilicek buda bir yardım canımcım
canım kıyamam yaa.. bazen ilaçlar daha kötü ediyo insanı..ilaç mahfetmiş seni.. zaten acildeki doktorların verdiği ilaçlar genelde işe yaramıyor..
bence de içme o ilacı antibiyotiğine devam et canım.. bol bol meyve yemeyi de ihmal etme canım..inş. bian önce tamamen iyileşirsin canım..
Günaydin bahar.
Ben iyim hamd olsun.
Sen nasilsin. Hastaliginiz nasil oldu. Esin basladimi calismaya?
günaydın canım benimokuduğum kadarıyla kaan hocadan cevap gelmedi ama kaçırmışta olabilirim
günaydın canım valla sabah kalktığımda biraz kötü oluyorum ama 1 saate toparlanırım biraz...
eşim başladı canım dün de gitti bugünde...
sen nasılsın nasıl geçiyor günler ??
eşinin en azından işe gidecek kadar iyileşmesine sevindim canım sende dinlenerek ve ilacını içerek inşallah daha iyi olacaksın benimde aklım sizde kaldı inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar.bende sabah uyandığımda heryerim ağrıyordu elime krem süreyim dedim kardan kıştan dolayı kurudu diye biraz fazla sürmüşüm bende koluma süreyim dedim birde ne göreyim bütün vücudum mosmor olmuş sanki dalmaçyalı olmuşumgünaydın canım valla sabah kalktığımda biraz kötü oluyorum ama 1 saate toparlanırım biraz...
eşim başladı canım dün de gitti bugünde...
sen nasılsın nasıl geçiyor günler ??
Toparlanirsin insallah canim.
Ben de iyim. Kasık agrilarim var ara ara. Yarın kontrolum var yeniden. Tedaviye başlayınca günler gecmez die düsünürdüm ama birhaftayi devirdik bugun. Güzel geçiyor çok şükür günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?