Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yapay testis’ için önemli adım21 Ocak 2012Bilim insanları kısır erkeklerin baba olma rüyasını gerçeğe çevirecek yapay testis için çalışmalara başladı.
San Francisco’da Dr. Paul Turek başkanlığındaki bilim ekibi, insan spermi üretebilecek yapay testis projesi için yüklü bir mali destek aldı. Ekip, erkek embriyonik kök hücrelerinden sperm üretecek bir ‘sperm makinesi’ geliştirecek. Yedi yıl içinde tamamlanması beklenen ve 70 günde sperm üretecek yapay testisin, her defasında değiştirilmesi gerekecek.
aynı zamanda doktora mesaj çeken bir arkadaşa 2,3 sene sonrada çıkabilir cevabı gelmiş

canım benim ya çok şükür ultrasonda bişey çıkmamamış.
bende kocişe söyledim korkuttum azcık gözünü bende gideyim dedi ama bakalım ne zamn gdecek.
bugün sabah kan tahlilini verebildi bakalım. inşallah ultrason içinde gidecek.
bakalım kaan hoca ne diyecek canım.
merakla sonuçlarını bekliyorum.

merhaba günaydın herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum..herkes uyuyor galiba kimsecikler yok topikte:)))

merhaba canım nasılsın?
hocadan cvp gelmiş canım.
evet allah razı olsun ondan ilgileniyor. çoğu doktordan iyi en azından.
inşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur canım hakkınızda hayırlsı olsun..

günaydın canlar
nasılsınız bugün ??
ben cervandan bi haber var mı aklım onlardaydı :26:

Selam vck.

Sanada guzel bir gun diliyorum.

Acemiligimi belli etmesem olmayacak

Mesaj tekrarlarimin kusuruna bakmayin kizlar.
teşekkür ederim canım bizimde bazen takılma oluyor canım önemli değilgülümsemeleri kullanmak istiyorsanda aşağıdakilerden yada yada fazlası yazan yere tıklıyorsun hangisini göndermek istiyorsan onun üzer,ne tıkla o simge gönderilicek buda bir yardım canımcım

Tesekkür ederim yardimin için.
Simgelerin yerini bulamadim ama zamanla ve yardimlarinizla bulurum.

kızlar trt de gülbenin programında taşıyıcı annelik konuşuluyor ayrıca sperm donörlüğü izlemek isteyen varsa haberi olsun

evet canım ya ilacı içtikten bi süre sonra kendimden geçiyordum...
dün akşamda içmedim bi sıkıntı olmadı...
saol canım benim allah razı olsun

Günaydin bahar.

Ben iyim hamd olsun.

Sen nasilsin. Hastaliginiz nasil oldu. Esin basladimi calismaya?

günaydın canım valla sabah kalktığımda biraz kötü oluyorum ama 1 saate toparlanırım biraz...
eşim başladı canım dün de gitti bugünde...
sen nasılsın nasıl geçiyor günler ??

günaydın canım valla sabah kalktığımda biraz kötü oluyorum ama 1 saate toparlanırım biraz...

Toparlanirsin insallah canim.

Ben de iyim. Kasık agrilarim var ara ara. Yarın kontrolum var yeniden. Tedaviye başlayınca günler gecmez die düsünürdüm ama birhaftayi devirdik bugun. Güzel geçiyor çok şükür günler.

eşinin en azından işe gidecek kadar iyileşmesine sevindim canım sende dinlenerek ve ilacını içerek inşallah daha iyi olacaksın benimde aklım sizde kaldı inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar.bende sabah uyandığımda heryerim ağrıyordu elime krem süreyim dedim kardan kıştan dolayı kurudu diye biraz fazla sürmüşüm bende koluma süreyim dedim birde ne göreyim bütün vücudum mosmor olmuş sanki dalmaçyalı olmuşum

tedavinizin başlangıcıda sonuda güzel olur inş canım...
bizde heyecanla bekliyoruz senden geleccek güzel haberleri...
rabbim hepimize o aşamaya gelmeyi bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…