- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım ya ne güzel inşallah rabbim yüzünü güldürsün bugün kötü bir haber aldım cansuyum arkadaşım hamileydi ve dün kontrolü vardı doktor boşgebelik olduğunu söylemiş cumartesi günü kürtaj olacakmış Rabbim inşallah senin tedavinin sonucunu güzel eylesinToparlanirsin insallah canim.
Ben de iyim. Kasık agrilarim var ara ara. Yarın kontrolum var yeniden. Tedaviye başlayınca günler gecmez die düsünürdüm ama birhaftayi devirdik bugun. Güzel geçiyor çok şükür günler.
eşinin en azından işe gidecek kadar iyileşmesine sevindim canım sende dinlenerek ve ilacını içerek inşallah daha iyi olacaksın benimde aklım sizde kaldı inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar.bende sabah uyandığımda heryerim ağrıyordu elime krem süreyim dedim kardan kıştan dolayı kurudu diye biraz fazla sürmüşüm bende koluma süreyim dedim birde ne göreyim bütün vücudum mosmor olmuş sanki dalmaçyalı olmuşum
merhaba canım nasılsın?
Hocadan cvp gelmiş canım.
Evet allah razı olsun ondan ilgileniyor. çoğu doktordan iyi en azından.
Inşallah bundan sonra herşey gönlünüzce olur canım hakkınızda hayırlsı olsun..
guünaydınlar.
Herkese guzel bir gün diliyorum.
günaydın canlar
Nasılsınız bugün ??
Ben cervandan bi haber var mı aklım onlardaydı :26:
tedavinizin başlangıcıda sonuda güzel olur inş canım...
bizde heyecanla bekliyoruz senden geleccek güzel haberleri...
rabbim hepimize o aşamaya gelmeyi bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
canım ya ne güzel inşallah rabbim yüzünü güldürsün bugün kötü bir haber aldım cansuyum arkadaşım hamileydi ve dün kontrolü vardı doktor boşgebelik olduğunu söylemiş cumartesi günü kürtaj olacakmış Rabbim inşallah senin tedavinin sonucunu güzel eylesin
evt cnm geldi clomenle com vitexe devam etmemiz gerektiğini söyledi tabi proxeed plusuda biz bırakmayacağız onuda kullanıyor eşim herşey devam sadece endol tableti bıraktı işte:))
saolasın cnm benim inşlh sizinde herşey gönlünüze göre olsun..
merhaba günaydın cnm...
evet canım eşi azolu genetik problemliydi yani benim eşimle aynı sorunu vardı rabbim sabır versin inşallahÇok tesekkürler baharciğım. İnşallah güzel haberler verebilirim. Allahim sizlerede yasattsin en kisa zamanda inşallah. Bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.
Teşekkürler vck. Hepimizin yüzü güler inşallah. Arkadaşina çok üzüldüm. Tedaviylemi hamile olmuştu arkadaşın.
Merhabalar denizciğim.
merhaba günaydın cnm nasılsın bugün biraz daha iyisindir inşlh
valla tatil hastalıkla geçti
inşlh geçer gider bidaha gelmez dikkat et
Baharcığım cnm 1 meryem eklermisin bana
merhaba günaydın herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum..herkes uyuyor galiba kimsecikler yok topikte:)))
selam canlarım nasılsınız iyi bir gün geçirmeniz dileyiğle
günaydın güzel kızlar
nasılsınız bugün?
günaydın canlar
nasılsınız bugün ??
ben cervandan bi haber var mı aklım onlardaydı :26:
Tünaydınn kızlarrrr bir geç oldu ama
nasılsınız bakalımmm
nasılsınız bakalımmm
tünaydın bitanem
yeni mi kalktın yoksa
iyiz çok şükür sen nasılsın kuzucum
nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?