Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslim bebekim napıyorsunnnnnnnn
bugün evdesin dimi bizi bırakıp gitme biyere

tünaydın canım iyi dinlemişsin

yok cnm nerde hiç dinlenemedimmm
bu gece 4:30 uyandım 6 ya kadar televizyon izledimm hasta olucam onun sıkıntısı vardı herhalde uyku tutmad ıeşimi gönderdim
uyumuşum 9:30 kadar sonrada komşuya giddim ama uyuşuk uyuşuk yaniii öle işte sen ne yaptın eşine doğum gününde bakalımmm

Geldim bitanemmmm
bende özledimmmm
aklım hep burda valla kadın biraz daha otur neyapcan evde dedi yok dedimm gideyimm

iyi yapmışsın tatlım herzaman böyle kaç gel yanımıza
bende diyorum bu kız geç kalmaz nerde kaldı diye

iyi yapmışsın tatlım herzaman böyle kaç gel yanımıza
bende diyorum bu kız geç kalmaz nerde kaldı diye

Ahh gelirim tatlım gelmezmiyimmmm
ama cumartesi gidiyoruz herhalde kayınvalideme 3 gün olmıycam uff sıkılırım şimdii
buraya giremeyinceee olsun ne yapalımm artıkk gidelimde atlatalım diyorum ama yine gidiyoruz yine gidiyoruzzzzz sonuçtaa

CANIM NEDEN DİNLEMİYORSUNKİ BEN UYKUYU ÇOK SEVERİM BABAM BİRGÜN BANA DEDİKİ KIZIM SEN YAŞININ ADAMI DEĞİLSİN BENDE BİRAZ SURATIMI ASINCA NİYE SURATINI EKŞİTTİN DOĞRU SÖYLÜYORUM YAŞININ ÜÇTE BİRİNİ UYUYARAK GEÇİRDİN ŞİMDİDE HALEN ÇOCUKSUN SEN HİÇ BİR ZAMAN BÜYÜMEYECEKSİN KALACAKSIN DEMİŞTİ
SÖYLEYEYİM Mİ NE YAPTIĞIMI HAZIR OL.(TABİ BUNLARI EŞİME SÖYLEMEDİM EŞİME SÜPRİZ YAPACAKTIM )BİZ DIŞARIYA ÇIKIYORDUK YEMEK YER SONRADA GÜZE BİR YERDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAR VE EŞİME HEDİYE ALIR DÖNERİZ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM EŞİMLE OLAN DURUMU GÖZ ARDI EDİP HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİYİNDİM SÜSLENDİM EVDEN ÇIKTIK BİZ SİTEDEN ÇIKMADAN EŞİMİN TELEFONU ÇALDI .KAYNANAM EŞİME SİPARİŞ VERDİ SEN ŞİMDİ DIŞARI ÇIKTIN HEMEN BANA MEYVE SEBZE AL GETİR DEMEZMİ?EŞİMDE TAMAM ANNECİM BEN HEMEN ALIP GELİYORUM DEDİ.DIŞARIDA KAR VARYA YAZIK YA ANASINA BABASINA 31 YAŞINDAKİ KARDEŞİNE BİRŞEY OLURSA ONLAR EVDE OTURSUNLAR BİZ ONLARA ALIŞ VERİŞ YAPAR GÖTÜRÜRÜZ NEDE OLSA BULMUŞLAR BİZİM GİBİ.GÜZEL BİR GÜNÜ MARKETTE ELMA PORTAKAL VE SEBZE MEYVE ALARAK GEÇİRDİK EŞİME YAPACAĞIM SÜPRİZDEN BAHSETMEDEN EVE GERİ GÖNDÜK.EVLERE ŞENLİK BİR HAYATIMIZ VAR DEĞİLMİ?

Hayır tatlım yeni kalkmadım 9:30 da kalktım
alt komşu kahvaltıya çağırmıştı ordaydmı
sabah topikte kimse yoktu açtım bi ara

çok iyi yapmışsın tatlım.
afiyet olsun. ne gzüel kalabalıkta kahvaltıda çok güzel olur.
evet bende girmedim hiç topiğe sabah kociş kan vermeye gitti kahvaltı yapmadı.
10 da geldi kahvaltı yaptık beraber sonra açtım bende.

canım troid içinmi tahlil verdi .son günlerde okuduğumu anlayamıyorumda aklım başka yerlerdeama inşallah sonuçları güzel çıkar

eseslim bebekim napıyorsunnnnnnnn
bugün evdesin dimi bizi bırakıp gitme biyere

şimdilik evdeyim bitanem.
kocişi aradım şimdi. anlattım şu durumu.
eve gelicem 1 saat sonra filan oturup konuşalım dedi.
3-5 gün işe gitmiycemn bu işlere bakacam dedi.
yarın zaten ist gidecekmişiz. ordan ank geçeriz filan dedi.
bilmiyorum ne olacak bakalım canım.
bide eltimin kızını alabilirm eltim aramadı ama belli olmaz onun işide yani

canım benim dediğin gibi hiç atlatamıyorsunuz ki ardı arkası kesilmiyor gidip gelmelerinizin
napcan bitanem el mahkum...
3 gün idare edicen artık...
bizde özlemle bekleriz seni

fıstıkım siz istanbul'a mı geliyorsunuz.gelirseniz haber ver bana da bekliyorum

yinemi gidiyorsunuz her taraf karlı dikkat edin kendinize maşallah kar kış demeden kaynana ziyareti yapıyorsunuz .bizimkilerde tam tersi gelin ziyareti yapıyorlar gece gündüz demeden

sanırım canım çok emin değilim eşim az önce öyle söyledi kaç gündür gidecekti zaten kendisi ama. Heralde yarın gideceğiz bilmiyorum kesin değil yani.
tamam canımcım ben biraz rahatsız olduğum için belki çıkamam dışarı ama gelirseniz sizi misafir etmeyi çok isterim hem de bebişine yatak örtüsü yapacaktımya geleceksen haber ver ona göre bitireyim

bebekim bende seni arıycaktım tekrar nasıl ikna edebilirsin kocişini diye...
iyi bari kabul etmiş tüm tahlillerinizi yaptırın sizinde içiniz rahat etsin...
valla sevindim bebekim aklım sizdeydi rahatladım şimdi...
insanın sağlığından daha önemli bişey var mı yaa...

merhaba, siz sorununuzu yazalı bayağa olmuş ama ben burayı yeni keşfettim. Kısa bir süre önce benimde eşimde azospermi tespit edildi. 3 yıllık evliyim. şu an çocuk istiyoruz ama malesef... sizin süreç nasıl işledi, çocuğunuz oldu mu? deneyimlerinizi paylaşırsanız inanılmaz mutlu olurum. çok endişeliyim şu an çok teşekkür ediyorumm şimdiden

canım hoşgeldin aramıza bizim eşlerimiz azolu ama herkesin azo sebebi farklı ama şu anda burda olanların malesef henüz çocukları yok.tabiki azoyu yenen ve bebeğini kucağına alan arkadaşlarımız var sizin azo sebebi bellimi

Yani senin bu kayınvalideen de varya ne diyim ben onaaa
sürprizi mahvetmiş evde kocaman kardeşi varmış ona ne olmuşta size söylüyo ya bilerek yapıyo bu kadın herhaldee
ne diyim canım yaa gerçektennn

Sağol tatlım yok kalabalık değildii bi o bi ben bide minik azracım vardıııı

canım benim dediğin gibi hiç atlatamıyorsunuz ki ardı arkası kesilmiyor gidip gelmelerinizin
napcan bitanem el mahkum...
3 gün idare edicen artık...
bizde özlemle bekleriz seni

yok hiiççç atlatamıyoruzzz
evt ne yapim canım el mahkum işteee
bekle beniiiii bitanemmm

yinemi gidiyorsunuz her taraf karlı dikkat edin kendinize maşallah kar kış demeden kaynana ziyareti yapıyorsunuz .bizimkilerde tam tersi gelin ziyareti yapıyorlar gece gündüz demeden

Evt tatlımm yineeeeee
haftasonu hava sıcaklığı artıcakmışya eşim gidelim dediii haftaya yine havalar kötü olucakmış halledelim dedii işte
evt cnm ya sizinkilerde tam tersiii kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…