Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay bahar ne güzel söylemişsin dayanabilme gücü ve sağlık amin canım amin rabbim hepimize sağlık sıhhat versin korkarım bebiş için savaşmaktanda vazgeçicez önemli olan sağlık

canım aynısını düşünüyorum...
eğer ki bu kullanılar ilaçlar kürler onlar bunlar benim eşimi sağlığından ediyorsa herşeyden vazgeçerim ben onun için...
ben eşim için ailemden vazgeçtim özlemini çektiğim bebişimden de vazgeçerim
yeterki o benim yanımda olsun elimi tutsun can yoldaşım olsun gerisi boş...
ben herşeyin olabileceği ihtimali ile evlendim eşimle...
ozaman olmadı ama 2. sinde oldu rabbimin taktiri...
eşim hastanedeykende dedim benim için sen önemlisin diye...
yine aynısını söylüyorum...
nasibimizde yoksa kendimze paralasak olmayacaksa olmaz...

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler
iyiki varsınız

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler
iyiki varsınız
güle güle canım üzme kendini canım herkes mutluyken biz burada acı hissediyorsak rabbim bunun mükafatını muhakkak verecektir buna canı gönülden inanıyorum

canım benim ya uzun zamandır sadece okuyup çıkıyordum ama bugün senin yazını görünce dayanamadım ne diyenilirimki hepimiz aynıyız Allahtan sabır dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok Allah muradımızı versin İnşallah bigün bu yaşadığımız sıkıntılardan tamamen kurtuluruz

çok doğru söylüyorsun canım zaten iyigünde kötü günde diyerek evlenmedik mi hepimiz
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.Rabbim verecekse zaten olur

Kızlar bu kadarmı olur kanal 7 dene fatma giriğin filim var çocuğu olmuyor kadın allah'a yalvarıyor bana ya evlat ver yada canımı al diyor

Son düzenleme:
canım bende dikkat ettim neden hiç yazmıyorsun eskiden yazıyordun okuduğunun farkındayım ama yazmaman çok dikkatimi çekti zamanla insan yazmaktanda sıkılıyor değilmi umudu bitiyor sadece iyi haber varmı diye bakıp çıkıyorsunuz.

Ben çıkıyorum kızlar eşim geldi görüşürüzzz
ağlıyodum eşim geldi zor toparladım kendimi adamın yüzüne bakamadım yaaa uff

senin sevginde kalbinde kocaman bence senin eşinde çok şanslı sen gibi biriyle evlendiği için senin sevginle hastalığını yendiğini üşünüyorum inşallah yine sevginizin büyüklüğüyle azoyu yener bebişlerinize kavuşursunuz

kızlar cümleten hakkınız helal edin niyetim sizleride üzmek değildi tutamadım kendimi hepinizden özürdiliyorum

zamancım özür dileyecek bişey yok canım ama yazdıklarınla hepimizi ağlattın senin şuan yaşadıklarını geçen yıl bende yaşamıştım yeğenimin doğumunda hastanede göz yaşlarımı tutamamıştım inşallah Rabbimin mükafatı bizler için çok büyük olur ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...Bu aralar herşeye ağlayasım var zaten bilinmez bir halde sonucumu bekliyorum ama bitiriyor beni beklemek acaba bu azo beni bırakacakmı yoksa hayatımdan hiçbir zaman çıkmayacakmı???

canım nasılsın inşallah güzel haberler alıcaz senden bugün cansuyumun haberini aldım boş gebelikmiş cumartesi günü aldıracakmış.rabbim inşallah senin tedavinin sonucunu güzel ve hayırlı eylesin

merhaba gelincik hoşgeldin
sende ağlamışsın zamanın yazdıklarına sen dikkat et kendine ve bebişlerine
şu aralar duysal anlamda çok hassas olduğun zamanlar biliyorum inşallah sen umut olursun hepimize

canım nasılsın inşallah güzel haberler alıcaz senden bugün cansuyumun haberini aldım boş gebelikmiş cumartesi günü aldıracakmış.rabbim inşallah senin tedavinin sonucunu güzel ve hayırlı eylesin

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum grip beni bırakmıyor burnum kıpkırmızı oldu silmekten ilaçta kullanamıyorum yineede şükür halime geçer inşallah... cansuyumun haberini aldım canım ama elim bi türlü cevap yazmaya gitmedi çok üzüldüm geçen sene bugün bende kürtaj olmuştum Rabbim sabır versin verende o alanda o.. Rabbim ne dilediyse o olacak... sen nasılsın neler yapıyorsun tedavi felan yok deme bazı yazılarında öyle gördüm sakin vazgeçme canım ben seni kolay vazgeçmeyen mücadeleci biri olarak biliyorum...inşallah başaracaz...

merhaba gelincik hoşgeldin
sende ağlamışsın zamanın yazdıklarına sen dikkat et kendine ve bebişlerine
şu aralar duysal anlamda çok hassas olduğun zamanlar biliyorum inşallah sen umut olursun hepimize

merhaba canım evet çok üzüldüm elde değil tedavi döneminde insan daha da duygusal oluyor... inşallah hepimiz birbirimize umut olacaz canım bu kadar çok istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah...

evet canım iyiside kötüsüde insan için inşallah güzel günler yaşayınca bugünler bizde sadece hatıra olarak yaşar.canım bana gelince şimdilik sadece hesapta olmayan şeyler ortaya çıktı onları halledebilirsem tabiki mücadeleye devam edicem ama şimdilik herşey sağlık için önce tedavime bakmam lazım ben sağlıklı olmalıyımki bebişimde sağlıklı olsun .sendende güzel haber almayı nasip etsin rabbim inşallah

doğru söylüyorsun canım önce sağlık ben orayı kaçırmışım kusura bakma sağlık problemlerin olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur...Rabbim şifa versin sağlık olmayınca hiç bişey olmuyor...

zamancigim hepimizin yasadigi aci ayni bitirdin beni
rabbim yardimcimiz olsun canim benim elbet birgun bizimde dinecek icimizdeki yangin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…