Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar arkadaslar

GELINcik canim transferin oldu galiba hayirli olsun insallah güzel haberler veririsin bizlere canim

bacım dikkat et kendine senin yerinde olmayı isteyen bir sürü insan var elini göbüşüne koy ve bebeğinle konuş sımsıkı tutunmasını söyle ve onu çok özlediğini senin kadar ilerlemek nasip olsaydı ben öyle yapardım bu sefer olucak inşallah hadi güldür yüzümüzü umut ol bizlere
bunu okadar çok istiyorum ki inşallah bebeklerimiz olur bu topige kimler geldi kimler geçti hepside bebeklerini aldı inşallah sıra bizlerdedir
Kızlar bu kadarmı olur kanal 7 dene fatma giriğin filim var çocuğu olmuyor kadın allah'a yalvarıyor bana ya evlat ver yada canımı al diyor
benim halimi oynamış desene
zamancigim hepimizin yasadigi aci ayni bitirdin beni
rabbim yardimcimiz olsun canim benim elbet birgun bizimde dinecek icimizdeki yangin
inşallah bu acı diner yanıyorumda nasıl yanıyorum birben bilirim

seni çok iyi anlıyorum benimle evlenenlerin ve sonradan evlenenlerin bile cocukları var ikinciye başlayanlar bile var ama dediğin gibi bizim bişey yok bugün şunuda anladım eşim bile benim kadar üzülmüyor onun için derdi çeken bilir

üzülüyordur zamancigim kim istemez anne baba olmayi
insallah bizimde olacak bebegimiz bizde burdan anne olarak ayrilacagiz
inaniyorum ben buna, ben buraya uye oldugumda kimler geldi kimler gitti sende anne olursun demistin
olmadim ama insallah olacam bir gun..bende sana diyorumm simdik üzülme insallah kader bizede gülecek bir gun
rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etisin

ZAMANCIM,aglamamak icin kendimi siktim,ama basaramadim olmadi,cunku ayni duygulari bende yasadim.gozlerimden oylece yaslar aktdi,icim acadi cok uzuldum.ALLAH sana sabir versin uzulme canim insAllah bizde anne olucagiz.o essiz duyguyu ALLAHIM bizede yasatsin en kisa zamanda insAllah.

Sevgili zaman,

Yazip yazip siliyorum. Ne diyecegimi nasil teselli edebilecegimi bilemiyorum seni. Kelimeler kifayetsiz kaliyor. Duygularini çok iyi anliyorum daha dogrusu burdaki herkes cok cok iyi anliyor. Lütfen kendini birakma.bu tür duygulari gün içerisinde çokça yaşiyoruz. Ama birikincede bir yerden patlak veriyor. Sen dualara sarilmaya devam et. Allahim hayirlisila birlikte nasip edecektir. Etmezsede vardir bildigi. Verecek olan o .bize sormadan aldigi gibi bize sormadan verecektir bize dusen sabirla,umutla duayla ,hayirlisiyla birlikte beklemek.

Minik hümayı al kucagina. Melek o şimdi öylece sanada hayirlisiyla bir evlat vermesini için bol bol dua et Allaha. O cennet kokusunu cek dua et. Günahsiz melegin hatrina rabbim dularini kabul eder insallah.

çok doğru söylüyorsun canım zaten iyigünde kötü günde diyerek evlenmedik mi hepimiz
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.Rabbim verecekse zaten olur

amin canım aminnnnnnnnn
allah hakkımızda hayırlısını versin inş...

inş canım rabbim hepimize nasip etsin azoyu yenmeyi

sevgili zaman

herbirimizin dualarını duygularını haykırışlarını öyle anlamlı dile getirmişsinki Allah bir gün bütün bu acılarımızın sevince döndüğünü yazmayı nasip etsin..Tüm dularım herkes için..

ah bitanem mahvettin beni 3 yıl birlikte oturduğum görümcem evlendiğinde istemedikleri halde ilk geceden hamile kalmasıyla benim yıllardır bütün çabalarıma karşın emeklerimin boşa çıkması hatırlamak istemediğim düşünmekten kaçtığım ama içimi hergün kemiren duygularımı okudum şimdi işteyim ve göz yaşlarına boğuldum
bu kadar içten mi istenir bu kadar içten istiyoruz ama olmuyor işte napsamda olmuyor
bugün mevlid kandili bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim kimselere evlar hasreti çektirmesin herkese versin sonrada bana versin
inşlh o haykırışlarının ettiğin dualarının mükafatının tez zamanda alırsın zamancığım.......

ilk defa buraya yazıyorum kaan hocanın hastasıyız eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu değerler değişmedi hepiniz bildiği malum ilaçları kullanıyor şimdide dna hasarı çıktı başımıza ooffff rabbim yardım et artık tek şansım aşılama yada tüp bebek eşim kendini dışarı attı bende ağladım ağladım ağladım içim şişti ciğerim şişti ama birazda olsun rahatladım ruhum bedenim çok yorgun.............

cnm üzülme sonuçta aşılama yapılabiliyorsa sperm var demektir buda benim için ve buradaki arkadaşlar için çok büyük bir nimet sayılır sen bunun için üzülsende biz o aşamalara gelemediğimiz için burukluk içersindeyiz dna hasarı da inşl düzeltilebilir bilmiyorum...üzülme bizlere göre çok şanslısın anlayacağın bu kandil günü rabbim seninde sesini duysun kucağını doldursun cnm.....sen bizden bir adım öndesin anlayacağın....

günaydın canlar
kandiliniz cumanız mübarek olsun rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...
eşlerimize bize sağlık sıhat versin bize hayılı evlatlar nasip etsin inş

günaydın canlar
kandiliniz cumanız mübarek olsun rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...
eşlerimize bize sağlık sıhat versin bize hayılı evlatlar nasip etsin inş

Günaydınn canımmmm
Seninde kandilin cuman mübarek olsun canım benimmm
AMMMİİNNNNN

nasılsın bitanem bugün

Hiç iyi değilim canım yaa
Akşam diziyi izlerkende ağladım
sabah eşime kahvaltı hazırladım yatağa giddim uyumaya geri başladım ağlamaya
iç sesimm konuşuyo konuşuyooo bütün yaşadığım şeylerri düşünüyorummm ağlıyorumm
eşim giddi ben daha kötü oldum bu sefer oturudumm ağladımm iyice ama uzun zamandır böyle olmamaıştımm
arada oluyo işte içime atıyorummm sonrada birden patlıyorumm cnmm başım ağrıyo şimdii
hep dua ettim hem ağlıyorum hem yalvarıyorum rabbimeee kurtarsın beni bu sıkıntılardann
ama herşeyi düşünüp apladım evde yanlız oluşumuu sonuçta her zmaan gitmiyorum ki biyerlere giddiğim yerlerde hep çoçuklu yerler zaten,
çoçuk olmamasını,bu gidip gelmelerimizi, etrafımdaki insanları herşeyii yaa kötüyüm yanii
bugünde bi arkadaşım geçende gitmiştim o biyere gidicekmişte 1 saatliğine kıza bakarmısın dedi aslında buraya getirecektii
ama aşağılar buz olduğu için ben gidicem oraya ve hala ağlamaklıyımm bugün böyle artıkk uffffff

günaydın canlar
Kandiliniz cumanız mübarek olsun rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...
Eşlerimize bize sağlık sıhat versin bize hayılı evlatlar nasip etsin inş

günaydın cnm amin amin amin...saol sizinde kandiliniz mubarek olsun bu mubarek günde rabbim bütün gönüllerin muradını versin inşlh..
günaydınn canımmmm
Seninde kandilin cuman mübarek olsun canım benimmm
Ammmiinnnnn

merhaba günaydın cnm dualarının dileklerinin kabul olması dileği ile iyi kandiller....

ümit ederim ki bu mübarek gece,zor günler geçirdiğimiz,fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur kandiliniz mübarek olsun dualarınızda yer almak dileğiğle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…