günaydın bacılar
anam sayfalar uçmuş maşallah aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
gülencimden haberi olan varmı hamile kalınca ugramaz oldu merak ettim nasıl acaba
harzem kız hoş geldin nereye gitmiştin naptın nasılsın
belginciğim inşallah olur hadi hayırlısı
tesekkürler zaman
günaydın bacılar
anam sayfalar uçmuş maşallah aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
gülencimden haberi olan varmı hamile kalınca ugramaz oldu merak ettim nasıl acaba
harzem kız hoş geldin nereye gitmiştin naptın nasılsın
belginciğim inşallah olur hadi hayırlısı
vvvvvvvvvveeeeeeeee yeni annemiz larem:CüvCüv: canım hayırlı olsun kucagın ikizle dolsun darısı başımıza olsun :teytey::teytey::teytey:
slm kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar. eşim pregnly 5000 ampul kullanıyor 2 ay kullanacak. bu ilacı kullanan varmı. bu iğnelerden sonra ameliyat olup olmayacağı belli olacak ama çokta ümitli değilim açıkçası inşallah gerek kalmaz. acaba diyorum hemen ilaç biter bitmezmi ameliyat olması gerekir belki ilacın etkisiyle sperm oluşmuştur ihtimaline karşın.
gülümse canım benim eşimde kullanıyor bu iğneden kaan hoca verdi bizde haftada bir 4 ampül kullanın sonra hormon testi yaptırın ona göre belli olur herşey dedi .benim eşim daha önce tese olmuştu spermatid bulundu peki canım senin eşin hiç tese oldumu fsh ve testesteron hormonlarınız nasıl...slm kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar. eşim pregnly 5000 ampul kullanıyor 2 ay kullanacak. bu ilacı kullanan varmı. bu iğnelerden sonra ameliyat olup olmayacağı belli olacak ama çokta ümitli değilim açıkçası inşallah gerek kalmaz. acaba diyorum hemen ilaç biter bitmezmi ameliyat olması gerekir belki ilacın etkisiyle sperm oluşmuştur ihtimaline karşın.
espoir eşin nohut suyundan sonra spermiyogram yaptırmadımı?
arkadaşlar kaan hoca neden ilaç önermedi bize mikrotese dedi ama eylülde eşimi görmek istedi bende gitmelimiyim kararsızım
slm kızlar hayırlıs ramazanlar herkese...
ya canım benim eşimde kullandı nohut suyunu bizim normal nohuttu bilmiyorum zemuszemus
arkadaslar nohut kurunu nerden bulabılırım hazırmı oluyor yoksa kendımızmı yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?