Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın bacılar
anam sayfalar uçmuş maşallah aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
gülencimden haberi olan varmı hamile kalınca ugramaz oldu merak ettim nasıl acaba
harzem kız hoş geldin nereye gitmiştin naptın nasılsın
belginciğim inşallah olur hadi hayırlısı

tesekkürler zaman

slm kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar. eşim pregnly 5000 ampul kullanıyor 2 ay kullanacak. bu ilacı kullanan varmı. bu iğnelerden sonra ameliyat olup olmayacağı belli olacak ama çokta ümitli değilim açıkçası inşallah gerek kalmaz. acaba diyorum hemen ilaç biter bitmezmi ameliyat olması gerekir belki ilacın etkisiyle sperm oluşmuştur ihtimaline karşın.

günaydın bacılar
anam sayfalar uçmuş maşallah aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
gülencimden haberi olan varmı hamile kalınca ugramaz oldu merak ettim nasıl acaba
harzem kız hoş geldin nereye gitmiştin naptın nasılsın
belginciğim inşallah olur hadi hayırlısı

vvvvvvvvvveeeeeeeee yeni annemiz larem:CüvCüv: canım hayırlı olsun kucagın ikizle dolsun darısı başımıza olsun :teytey::teytey::teytey:

ALLAH razı olsun zamancım darısı inş hayırlısı ile tez zamanda sana olsun inş.
tüm arkadaşlara olsun inş...

slm kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar. eşim pregnly 5000 ampul kullanıyor 2 ay kullanacak. bu ilacı kullanan varmı. bu iğnelerden sonra ameliyat olup olmayacağı belli olacak ama çokta ümitli değilim açıkçası inşallah gerek kalmaz. acaba diyorum hemen ilaç biter bitmezmi ameliyat olması gerekir belki ilacın etkisiyle sperm oluşmuştur ihtimaline karşın.

canım benim eşimde menegon diye bir iğne kullanıyor KAAN AYDOS HOca vermişti
sperm oluşması için 64 gibi bir zaman geçmesi gerekiyormuş ;eşimin daha o kadar olmadı
sende ümidini kesme canım bak benim eşimde ameliyatta bulmadılar KAAN hocanın ilaçları ile 4 ay gibi bir zamanda normal çıkış olduuu.ve şimdi hamileyim canım .

Çıkan spermleri dondurttuk ;ama şimdi tekrar sperm çıkışı durdu o yüzden ilaç kullanıyoruzzz;

gülümse canım benim eşimde kullanıyor bu iğneden kaan hoca verdi bizde haftada bir 4 ampül kullanın sonra hormon testi yaptırın ona göre belli olur herşey dedi .benim eşim daha önce tese olmuştu spermatid bulundu peki canım senin eşin hiç tese oldumu fsh ve testesteron hormonlarınız nasıl...

arkadaşlar kaan hoca neden ilaç önermedi bize mikrotese dedi ama eylülde eşimi görmek istedi bende gitmelimiyim kararsızım

Nohut suyu kürü kaynayan yarim litre suya 6 - 7 kasik nohut atiyorsunuz 10dk kaynadiktan sonra dinlenmeye birakip yarisi sabah kahvaltidan sonra içilir kalan yarisi öglen yemeginden 10dk önce içilir.
Bu tarifi ibrahim saraçoglu'nun internet sitesinde tarifi var.

arkadaşlar kaan hoca neden ilaç önermedi bize mikrotese dedi ama eylülde eşimi görmek istedi bende gitmelimiyim kararsızım

canım bilmiyorum neden önermediğini bizim fsh biraz yüksekti 17 lerde onu düşürmek için verdi sizin nasıl fsh canım.bence sende eşinle git yalnız bırakma kendini yalnız hissetmesin destekçi ol ona ben öyle yapacagım bizde gidecegiz kaan hocaya..

QUOTE=espoir_fr;8679366]Nohut suyu kürü kaynayan yarim litre suya 6 - 7 kasik nohut atiyorsunuz 10dk kaynadiktan sonra dinlenmeye birakip yarisi sabah kahvaltidan sonra içilir kalan yarisi öglen yemeginden 10dk önce içilir.
Bu tarifi ibrahim saraçoglu'nun internet sitesinde tarifi var.
[/QUOTE]

canim ya nohut bildigimiz nohut mu
ben yanlis bilmiyorsam ya ama gulmeyin dediler heralde erkek nohut olacakmis
ama ne kadar dogru bilmiyom:uhm:[

Back
X