nasılsınız kızlar ben aynıyım gece doğru düzgün uyuyamadım sürekli ağlamak geliyor içimden içim kaynıyor yani bugün mevlüt kandili bir kandil daha her kendilde olduğu gibi bundada dualarla geçicek busefer dahada yanarak geçicek olmazları olduranın huzurunda dualarımın kabul olması için yalvararak geçicek kızlar çok canım acıyor halim hal değil su içsem soguk soguk akıyor ezanlar okunuyor şuan Rabbim tükendim yardım et bana eşim aradı az önce tek kelime yetti dibe vuruşumuza bir başıma yanıyorum dedi oda yanıyor gece ağlamıştı zaten öylede uyudu sarılmak teselli etmek istedim yapamadım nedicektim bulamadım mecalim yoktu olucak inşallah üzülme bile diyemedim bugün Efendimizin dünyaya teşrif buyurduğu gün bizimde dualarımız kabul olup evlatlarımızın geleceği gün olur inşallah çok yorgunum halbu ki daha savaşıcaktık azoyla daha yapacagımız çok şey vardı hindistandan m-sure getirtcektik daha kullanmadıgımız macunlar vardı kendimizce ümitlerimiz vardı dün gece akan gözyaşlarımızda boguldu o son ümitlerde eşimde bende yığıldık kaldık pazar günü görmeye gidicez altınızı takıcaz en fazla yarım saat durup çıkıcaz asıl vurgun o gün olucak ilk karşılaşma eminim sizlerde yaşadınız o anları şimdi tek tesellim kendi cocugun gibi gelicek demeleriniz inşallah öyle olur duadan başka mecalim yok Rabbim yardımcımız olsun bugece kandil ya kızlar bana dua edin eger günahlarıma çarpıp geri dönmuyorsa dularım bilin ki kızlar hep dualarımdasınız inşallah Rabbim hepimize nasip eder Onun hazinesi sınırsız bizlere vermeyle tükenicek değil yeter ki Rabbim layık görüp bizlerede versin inşallah verir
Merhaba kızlar biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz en son gittiğimiz doktor spermiogram istedi ve sonuçlara göre de kadın doğum dru sprmleri düzeltmeye çalışırız ama düzelse bile şansınız çok düşük, aşılama veya tüp bebek öneririm dedi. Ürolojik muayeneye çağırdı. Eşimi zar zor ikna ettim inş gidicez Aşağıda test sonuçları var bilen arkadaşlar dra gidene kadar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.
Spermogram+Kruger
Cinsel Perhiz 4 GÜN
Likefaksiyon Süresi (dk) 20
NORMAL DEĞERLER
Volüm(ml) 2 2-6 ml
Viskosite NORMAL
pH 7.6 7.2-8.0
Agglutinasyon YOK
Lökosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Eritrosit <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Non germ hücresi <1.000.000/ml <1.000.000/ml
Konsantrasyon ( /ml) 14,000,000 20-100 milyon/ml
Motilite 52%
Prg.Hızlı(+4) 10%
Prg.Yavaş(+3) 30%
Yerinde (+2) 12%
Hareketsiz 48%
TPMSS (Total progressif motil sperm sayısı) 2,800,000
MORFOLOJİ (Kruger kriterlerine göre değerlendirilmiştir)
Normal 4
Baş anomalileri 66
Boyun anomalileri 16
Kuyruk anomalileri 12
Stoplazmik droplat 2
cnm hg tedaviniz hayırlı olsun inş. en kısa zmnda hamiş olursun) bana kalsa sizin değerler süper çünki bizim bütün değerler 0 burda bütün arkadaşlarında aynı yani sizin aşılama şansınız ve tüp bebek şansınız yüksek zaman kaybetmeden değerliniz iyiken dr dediklerini yapın .
Çok teşekkürler cevabın için. Umarım kısa sürede Allah isteyen herkesi yavrusuna kavuşturur.
Slm kızlarr
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNNNN
hayırlı kandiller canlarım Allah gönlünüzden geçen herşeyi versin ve hakkınızda hayırlı kılsınMevlid kandiliniz ve cumanız mubarek olsun...ALLA etdiginiz tum dualari kabul etsin.AMIN ALLAH bugunku gunun yuzu suyu hurmetine edilen dualarin hurmetine bize annelik duygusunu yasatsin en kisa zamanda insAllah....
çok sevindim canım iyi olmana canım bende bundan sonra çok iyi olucam allah'ın izniyle bugün benim doğum günüm yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim rabbim inşallah şifada verir gerisi boş hakkımızda hayırlısı olsun.sizinde sperm tahlili sonucu sıfır çıkmış canım sende zaten az çok tahmin ediyordun ama yinede insan umud ediyor inşallah bu mübarek günün hatırına rabbim eşlerimize ve bize şifalar versin hepimizin gül kokulu bebişlerini göndersin
evt cnm inşlh bi daki ay çıkarlar.... aaahh ahh inşlh bahrcığım yaa inşlh..
kızlar bu testojel nedir kremgibi bişeymi yani jelmi nasıl kullanılıyor testoteron ile alakalı olduğundamı hoca veriyor çok merak ediyorum bize vermedi bizim asıl ilacımızın klomen olduğunu söylüyor
baharım mrb.evliliğimin ilk günlerinden beri hep dua ediyodum çocuğumuz olsun diye.biliyordum çünkü problemimizi.kandillerde yeni evlenen ve yıllar önce evlenipte çocuğu olmayan herkesi dua listeme ekledim.tam syısını hatırlamıyorum ama 20 nin üstündeydi isim listesi.bunların arasında 3 kişinin evlilik süreleri 10 yılın üstündeydi ve çocukları olmuyordu.ama eşleri azosperm değildi.şuan o dua listemde sadece 1 kişi var.kendimi saymasam tabi.o arkadaşımında tüp bebeği tutmadı geçenlerde.elbetteki rabbim bir annenin anlına yazmışsa bi çocuk o öyle yada böyle doğacak ama duaların önemi çok büyük.oyüzden bu akşam isim isim dua edelim birbirimize.
baharım eşin için çok dua edicem bu akşam.bazen yaşamak anlamsız gelsede bana yinede,herşeye rağmen rabbim önce eşlerimizin sağlığını versin bizlere.onlara bişey olmasın,hep başımızda dursunlar sonra çocuk diyorum.
kaan hocanın ilaçları konusunda bi yorum yapamam ama benim eşimi az çok biliyosun ısrarla ilaç kullanmam diyo.sabahları arabada keçiboynuzu kemiriyo.
nebileyim arkadaşım kafam karıştı rabbim hakkımızda hayırlısını versin
evet ya bu antibiyotikler gerçekten çok etkili üretim konusunda inşallah gelecek ay güzel olacak sizin için.
Eseslim eşinin sonuçları çıkmadımı canım
doğum günün kutlu olsun canım...
rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin...
inş seneye yeni yaşına evlatlarınla girersin
ÇOK SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.ÇOK GÜZEL OLMUŞ BİR HAMİŞ İKİ BEBİŞ İNŞALLAH RABBİM BENİM İÇİN NE İSTİYORSANIZ DAHA İYİLERİNİ SİZİN İÇİN VERSİN RABBİM EŞLERİMİZ VE EVLATLARIMIZLA SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR ÖMÜR NASİP ETSİN HEPİMİZE
canım üzülme ne olursun hastalık işte insanın elinde değil bu azo bizi yedi bitirdi hergün vücudumuzda yeni yeni hastalıklar baş göstermeye başladı .ama yılmak yok bebişimizi kucağımıza almadan pes etmiycez allah'ın izniyle.canım aklıma şimdi çiçek geldi onunda eşi sertoli celliydi.onun eşinde olgunlaşmamış elongeler bulunmuştu ama çiçek hazırlanmadığı için tüpbebek denenmemişti.inşallah eski arkadaşlara ulaşırsın ama çoğu kişi elini eteğini çekmiş durumda sen yinede canını sıkma biliyorsun bütün hastalıklar sıkıntıdan oluyor.rabbim bu mübarek günün hatırına eşine şifa versin seninde yüzün en yakın zamanda gülsün inşallah.çıktı canım ama iyi değil moralim bozuk o yüzden.
Dahada çok düşmüş.0.007 olmuş değeri. Ne oldu anlamadık.
Geriye dönük sayfalara bakıyordum o yüzden görmedim yazını.sertoli cell olup sperm bulunanları bulmaya çalışıyorum.
Onlarla irtibata geçmeye çalışıcam inş buluurm.
Bu arada doğum günün kutlu olsun allah uzun ömür nasip etsin evlatlarınla beraber inşallah..
ah cnm benim bizdeki test sonuçlarının karşısında hiç böyle şeylerden yazmadığı için bilmiyorumki bizimki hep sıfır hiç böyle şeylerle karşılaşamadık
diğer topiklerede sor yardımcı olurlar
bizde sperm sıfır anladığım kadarıyla sizde var galiba
tüp yada aşılama olabilir sizde
doktorunuz ne diyor allah sizinde gönlünüzdeki ni verir inşlh..
sağol canım allah razı olsun amin .inşallah canım bu mübarek günün hatırına rabbim tedavinin sonucunu hayırlı etsin inşallah bebeklerini kucağına alırsın bizede umut olursunvck canım doğum günün kutlu olsun ne güzel den gelmiş inş. Bu yıl en güzel hediyen bebişin olur:emir_bebek
kandilin mübarek olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?