- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
teşekkür ederim birtanem allah razı olsun amin .rabbim seninde acını dindirsin kucağına ikizlerini almayı nasip etsin inşallahvck bacım dogum günün kutlu olsun rabbim kucagını doldursun
sağol canım allah razı olsun amin .inşallah canım bu mübarek günün hatırına rabbim tedavinin sonucunu hayırlı etsin inşallah bebeklerini kucağına alırsın bizede umut olursun
eseslin canım sonuçlarınız kötü çıkmış üzüldüm inş. bir dahakine düzelir kandilim mübarek olsun
evet canım kötü çıktı moralimiz baya bozuldu.
inşallah düzelir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
sağol canım benim seninde kandilin mübarek olsun.
yumurtaların yarın toplacaktı değilmi?
inşallah güzel haberler veririsin canım
canım bozma moralini düzelir inş.
evet canım yarın sabah toplanacak hayırlısı bakalım görünüşte 5 tane yumurtam var.
sonuçnasıl olacak
hayırlı kandiller canım seninde rabbim inşallah bu gecenin hatırına bebişlerine can sana mutluluk gönderirherkese hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallah gönül muradlarımızı nasip etsinnn..
kızlar herif yarın spermiyoğram yaptırcakmış şu macunları kullanalı 1 ayı yeni geçti bakalım bişeyler değişmi umutta yaptırcak testi belki üzüntüden diceksiniz ama bu sefer çıkıcabilir diye bekliyorum
hadi hayırlısı canım inşallah yarın mutlu haber verirsin bize kaç gündür hüzünlendik yarında neşeleniriz senin sayende inşallah.rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallahkızlar herif yarın spermiyoğram yaptırcakmış şu macunları kullanalı 1 ayı yeni geçti bakalım bişeyler değişmi umutta yaptırcak testi belki üzüntüden diceksiniz ama bu sefer çıkıcabilir diye bekliyorum
hayırlı kandiller canım seninde rabbim inşallah bu gecenin hatırına bebişlerine can sana mutluluk gönderir
baharım canım üzüldüm sonuçlarınıza
eşin antibiyotik kullamış ondandır inş. tedaviye devam edin inş. çıkış olacaktır bir tane çıkış
olduğuna göre en azından üretim var canım bu gece sana ve eşine dua edeceğim rabbim size hayırlısıyla bir evlat versin diye
çok saol canım benim allah razı olsun duaların için sende benim dualarımdasın herzaman...
canım bu sonucu bekliyorduk zaten onun için gitmedi eşim ankaraya...
beklediğimiz için şaşırmadık üzgün de değilim...
tedaviye bi aksilik olmazsa allahın izniyle devam edicez...
mutlu sona ulaşacağımızada canı gönülden inanıyorum
canım benim allah yardımcın olsun kendini hiç birşey için üzme herşey olacağına varır.rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah.inşalah canım inşallah bugün umutsuzdum biraz adet olacakmışım karnım şişti kasıklarımda ağrı vardı beni çok üzdü ama elden bişey gelmiyor bekliyorum inşallah korktuğum gibi değildir.
Seninde doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebişini getirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?