Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım allah razı olsun amin .inşallah canım bu mübarek günün hatırına rabbim tedavinin sonucunu hayırlı etsin inşallah bebeklerini kucağına alırsın bizede umut olursun

amin canım inş. bu güzel dileklerin hepimiz için gerçekleşecek inş. bebişlerimizi kucağımıza alacağız.

eseslin canım sonuçlarınız kötü çıkmış üzüldüm inş. bir dahakine düzelir kandilim mübarek olsun

evet canım kötü çıktı moralimiz baya bozuldu.
inşallah düzelir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
sağol canım benim seninde kandilin mübarek olsun.
yumurtaların yarın toplacaktı değilmi?
inşallah güzel haberler veririsin canım

canım bozma moralini düzelir inş.
evet canım yarın sabah toplanacak hayırlısı bakalım görünüşte 5 tane yumurtam var.
sonuçnasıl olacak

Bilim insanları kısır erkeklerin baba olma rüyasını gerçeğe çevirecek yapay testis için çalışmalara başladı.
San Francisco’da Dr. Paul Turek başkanlığındaki bilim ekibi, insan spermi üretebilecek yapay testis projesi için yüklü bir mali destek aldı. Ekip, erkek embriyonik kök hücrelerinden sperm üretecek bir ‘sperm makinesi’ geliştirecek. Yedi yıl içinde tamamlanması beklenen ve 70 günde sperm üretecek yapay testisin, her defasında değiştirilmesi gerekecek.. (Hürriyet)

kızlar nette gezerken ne buldum 20 ocak 2012de açıklanmış bu yazı yaşı genç olanlara duyurulur

kızlar herif yarın spermiyoğram yaptırcakmış şu macunları kullanalı 1 ayı yeni geçti bakalım bişeyler değişmi umutta yaptırcak testi belki üzüntüden diceksiniz ama bu sefer çıkıcabilir diye bekliyorum

herkese hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallah gönül muradlarımızı nasip etsinnn..

herkese hayırlı akşamlar diliyorum arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallah gönül muradlarımızı nasip etsinnn..
hayırlı kandiller canım seninde rabbim inşallah bu gecenin hatırına bebişlerine can sana mutluluk gönderir

inşallah canım inşallah üzüntüyle ne alakası var ne güzel umudunu koruyorsun vazgeçmiyorsun Rabbim gönlüne göre versin hayırlı güzel haberlerle gel yarın...

hadi hayırlısı canım inşallah yarın mutlu haber verirsin bize kaç gündür hüzünlendik yarında neşeleniriz senin sayende inşallah.rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallah

hayırlı kandiller canım seninde rabbim inşallah bu gecenin hatırına bebişlerine can sana mutluluk gönderir

inşalah canım inşallah bugün umutsuzdum biraz adet olacakmışım karnım şişti kasıklarımda ağrı vardı beni çok üzdü ama elden bişey gelmiyor bekliyorum inşallah korktuğum gibi değildir.

seninde doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebişini getirsin inşallah...

çok saol canım benim allah razı olsun duaların için sende benim dualarımdasın herzaman...
canım bu sonucu bekliyorduk zaten onun için gitmedi eşim ankaraya...
beklediğimiz için şaşırmadık üzgün de değilim...
tedaviye bi aksilik olmazsa allahın izniyle devam edicez...
mutlu sona ulaşacağımızada canı gönülden inanıyorum

ne güzel baharcım inancını hep koru inşallah... eşinin rahatsızlığı geçince yeniden çıkış olmaya başlayacaktır sonuçta var inşallah devamıda gelecektir canım...

canım benim allah yardımcın olsun kendini hiç birşey için üzme herşey olacağına varır.rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah.
Sağol canım allah razı olsun inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yaş geçiyor ömür bitiyor rabbim inşallah daha fazla aratmadan bebişlerimizi versin

Mevlid kandiliniz mubarek olsun. Allahim hayirlisiyla muratlarimiza nail eylesin.

Hayirli geceler herkese.

Vck cim dogum günün kutlu olsun.. Allahim hayirli uzun ömürler nasip etsin.

Baharcigim test beklediginiz gibi cikmiş . Dilerim digerlerinde yüzünuz güler.

Eseslim cigim, dilerim tadviye kaldiginiz zerden devam edebilirsiniz.

Anemon cugum allah hayirli uğurlu olsun.

Zamanciğim sizde test verecekmisiniz. Allahim hayirlisila korktugunuza ugratmasin.

Ve tum arkadaslar hersey gönlünüzce olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…