Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar. ALLAH Hepimize hayırlı, sağlıklı, iyi ahlaklı ve uzun ömürlü evlatlar versin.

herkez'in mevlid kandilini kutlarım. bu mübarek günde dilerim ki yüce allah biz çocuk isteyen bütün herkeze hayırlı çocuk ihsan etsin inşallah.

cnm benim dualarla sabahlamayı düşünüyorum şu an çok içten senin için içi yanan herkes için dua ediyorum yüce rabbim yüreğimizdeki muradımızı ver yaradınım evlat hasretiyle sınama mevlam herşeyi bilen görensin

baharım ilaçlar çok etkiler sonuçlarını yüreğini ferah tut bir toparlansın eşin ilaçlarına başlar yeniden inşallah o sonra milyonlarca çıkış görürsünüz inşallah

herkez'in mevlid kandilini kutlarım. Bu mübarek günde dilerim ki yüce allah biz çocuk isteyen bütün herkeze hayırlı çocuk ihsan etsin inşallah.
senin de kandilin mübarek olsun.amin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız bugün hava güzel yoksa dışarımı çıkıyorsunuz .çünkü ben öyle yapmayı düşünüyorum kaç günlük kar hapsinden sonra serbetim hava güneşli ve gezme zamanı yuppi

inşallah cnm dediğin gibi dostlugumuz daim olur inşallah aksam namazda burdaki herkes için dua ettim rabbim yardımcımız olsun ne diyelim.valla bursa da günes var ama hava soğuk basım ağrıyo bende yatıp dinlencem biraz sana iyi gezmaler cnm benim yerimede gez kendine dikkat et görüşmek üzere

ne güzel baharcım inancını hep koru inşallah... eşinin rahatsızlığı geçince yeniden çıkış olmaya başlayacaktır sonuçta var inşallah devamıda gelecektir canım...

inancım hep var canım allaha şükür...
çok saol canım benim inş dediğin gibi olacak...

baharım ilaçlar çok etkiler sonuçlarını yüreğini ferah tut bir toparlansın eşin ilaçlarına başlar yeniden inşallah o sonra milyonlarca çıkış görürsünüz inşallah

biliyorum canım inş ilaçların etkisi geçince tekrar başlar spemcikler çıkmaya...
allah razı olsun bitanem yazdıkların dua niyetine geçer inş

Bahar ve Eses lim ben geri geldim yine :) Kaan hocaya gittik hormon testlerimizde birsek fsh 22 olduğu için kötünün iyisi yinede dedi.ama sizin cocuğunuz olacak dedi.bu kadar kesin konusunda mutlu olduk açıkcası.tabiki normal yolla olmaz ama esimi muayene ettikten sonra şansınız yüksek sperm bulunması için dedi.tese ameliyatına karar verdik sanırım 1 ay sonra olacak esim.bu 1 aylık süreç tede doktorun bize verdigi keciboynuzu tozu,humus,ısırman otu cayı ve incir kur lerini yicek.daha sonra inşallah sperm bulunursa bunları donduracak ve tup bebeğe geçilecek ama bulunmazsa 6 aylık bir tedavi öneriyor ilaçlar ve iğneler.sanirim biraz maliyetliymis.kismet artık.birde tese den önce bizden genetik testi istedi onuda Çarşamba gunü yaptırıcaz.
Haber vermek istedim
Öpüyoruz kizlarr

canim gozunuz aydin Allah devamini getirsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…