nasılsınız kızlar ben aynıyım gece doğru düzgün uyuyamadım sürekli ağlamak geliyor içimden içim kaynıyor yani bugün mevlüt kandili bir kandil daha her kendilde olduğu gibi bundada dualarla geçicek busefer dahada yanarak geçicek olmazları olduranın huzurunda dualarımın kabul olması için yalvararak geçicek kızlar çok canım acıyor halim hal değil su içsem soguk soguk akıyor ezanlar okunuyor şuan Rabbim tükendim yardım et bana eşim aradı az önce tek kelime yetti dibe vuruşumuza bir başıma yanıyorum dedi oda yanıyor gece ağlamıştı zaten öylede uyudu sarılmak teselli etmek istedim yapamadım nedicektim bulamadım mecalim yoktu olucak inşallah üzülme bile diyemedim bugün Efendimizin dünyaya teşrif buyurduğu gün bizimde dualarımız kabul olup evlatlarımızın geleceği gün olur inşallah çok yorgunum halbu ki daha savaşıcaktık azoyla daha yapacagımız çok şey vardı hindistandan m-sure getirtcektik daha kullanmadıgımız macunlar vardı kendimizce ümitlerimiz vardı dün gece akan gözyaşlarımızda boguldu o son ümitlerde eşimde bende yığıldık kaldık pazar günü görmeye gidicez altınızı takıcaz en fazla yarım saat durup çıkıcaz asıl vurgun o gün olucak ilk karşılaşma eminim sizlerde yaşadınız o anları şimdi tek tesellim kendi cocugun gibi gelicek demeleriniz inşallah öyle olur duadan başka mecalim yok Rabbim yardımcımız olsun bugece kandil ya kızlar bana dua edin eger günahlarıma çarpıp geri dönmuyorsa dularım bilin ki kızlar hep dualarımdasınız inşallah Rabbim hepimize nasip eder Onun hazinesi sınırsız bizlere vermeyle tükenicek değil yeter ki Rabbim layık görüp bizlerede versin inşallah verir
canlarım hepinizin kandili mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
ben 10 günlük izine ayrıldım yarın yumurta toplama işlemim var dualarınızı eksik etmeyın
amin canım senindeMevlid kandiliniz mubarek olsun. Allahim hayirlisiyla muratlarimiza nail eylesin.
Hayirli geceler herkese.
Vck cim dogum günün kutlu olsun.. Allahim hayirli uzun ömürler nasip etsin.
Baharcigim test beklediginiz gibi cikmiş . Dilerim digerlerinde yüzünuz güler.
Eseslim cigim, dilerim tadviye kaldiginiz zerden devam edebilirsiniz.
Anemon cugum allah hayirli uğurlu olsun.
Zamanciğim sizde test verecekmisiniz. Allahim hayirlisila korktugunuza ugratmasin.
Ve tum arkadaslar hersey gönlünüzce olsun:)[/QUOTE
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN CÜMLEMİZE RABBİM SAĞLIK SIHHAT VE BEBİŞ VERSİN BU MÜBAREK GÜNÜN HATIRINA
seninde canım .amin allah razı olsunkandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, iyi ahlaklı ve uzun ömürlü evlatlar versin.
Vck cim dogum günün kutlu olsun.. Allahim hayirli uzun ömürler nasip etsin.
Baharcigim test beklediginiz gibi cikmiş . Dilerim digerlerinde yüzünuz güler.
Eseslim cigim, dilerim tadviye kaldiginiz zerden devam edebilirsiniz.
Anemon cugum allah hayirli uğurlu olsun.
Zamanciğim sizde test verecekmisiniz. Allahim hayirlisila korktugunuza ugratmasin.
Ve tum arkadaslar hersey gönlünüzce olsun:)[/QUOTE
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN CÜMLEMİZE RABBİM SAĞLIK SIHHAT VE BEBİŞ VERSİN BU MÜBAREK GÜNÜN HATIRINA
cnm yeni girebildim doğum günün kutlu olsun rabbim keşke deyip iç geçirdiğin ne kadar güzellik varsa nasip etsin yeni yasında inşllah gec oldu ama kusuruma bakma :)
senin de kandilin mübarek olsun.amin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahherkez'in mevlid kandilini kutlarım. Bu mübarek günde dilerim ki yüce allah biz çocuk isteyen bütün herkeze hayırlı çocuk ihsan etsin inşallah.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN.AMİN İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİ TEZ VAKİTTE VERSİN İNŞALLAH .NE KUSURU CANIM BEN SİZİN BENİM HER ZAMAN YANIMDA OLAN CAN DOSTLARIM OLDUĞUNUZU BİLİYORUM RABBİM DOSTLUKLARIMIZI DAİM ETSİN İNŞALLAHcnm yeni girebildim doğum günün kutlu olsun rabbim keşke deyip iç geçirdiğin ne kadar güzellik varsa nasip etsin yeni yasında inşllah gec oldu ama kusuruma bakma :)
sağol canım allah razı olsun amin birtanem .hayırlı kandiller rabbim dualarını kendi katında kabul olunanlardan eylesin inşallahvck cnm yeni yaşın sağlık huzur en önemlisi hayırlı bir bebiş getirsin
Hayırlı sabahlar canlarım nasılsınız bugün hava güzel yoksa dışarımı çıkıyorsunuz .çünkü ben öyle yapmayı düşünüyorum kaç günlük kar hapsinden sonra serbetim hava güneşli ve gezme zamanı yuppi
ne güzel baharcım inancını hep koru inşallah... eşinin rahatsızlığı geçince yeniden çıkış olmaya başlayacaktır sonuçta var inşallah devamıda gelecektir canım...
baharım ilaçlar çok etkiler sonuçlarını yüreğini ferah tut bir toparlansın eşin ilaçlarına başlar yeniden inşallah o sonra milyonlarca çıkış görürsünüz inşallah
Bahar ve Eses lim ben geri geldim yine :) Kaan hocaya gittik hormon testlerimizde birsek fsh 22 olduğu için kötünün iyisi yinede dedi.ama sizin cocuğunuz olacak dedi.bu kadar kesin konusunda mutlu olduk açıkcası.tabiki normal yolla olmaz ama esimi muayene ettikten sonra şansınız yüksek sperm bulunması için dedi.tese ameliyatına karar verdik sanırım 1 ay sonra olacak esim.bu 1 aylık süreç tede doktorun bize verdigi keciboynuzu tozu,humus,ısırman otu cayı ve incir kur lerini yicek.daha sonra inşallah sperm bulunursa bunları donduracak ve tup bebeğe geçilecek ama bulunmazsa 6 aylık bir tedavi öneriyor ilaçlar ve iğneler.sanirim biraz maliyetliymis.kismet artık.birde tese den önce bizden genetik testi istedi onuda Çarşamba gunü yaptırıcaz.
Haber vermek istedim
Öpüyoruz kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?