Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

var canm acıbademde yapılıyo biçok özel laboratuarda yapılıyo ama tabi maliyetli oluyo.bu ankaradaki şgk anlaşmaşı oldugu için diger yerlere göre cok uygun fiyatlı oluyo.canım bunun şebebi önemli yani ona göre tedavi yoku izleniyo.biçok şebebi var herkeşin ki aynı dgl o yüzden bu teştleri iştedigi murat hoca.eger düşünüyoşanız gitmeyi bence gidin ve muayene olun zaten bu teştleri işticektir yaptırırşınız ozaman.ona göre bi tedavi yolu izlenir.biz direk tüp bebekle ilgili gittik.yani bu teştler mikroteşe olup olmıyacıgını ve şpermin bulunup bulunmıcagını ve bu rahatşızlıgın şebebini az çok ögrenmek için yapılıyo.

kızlar bişey şoracagım okudugum arkadaşların çogu şperm bulunduktan şnra tüp bebek tedavişine başlıyo.ben eşimle aynı anda olmaşından yanayım.dr.da aynı fikirde ve biz herşey netleştikten şnra tüp bebek tedavişine başlıcaz eşimden şperm arandıgı gün bendende yumurta toplanacak.bu daha iyi olur diye düşünüyoruz ama bakıyorum çogunuz şperm bulununca başlıyoşunuz.kendi tercihiniz mi bu yönde yokşa dr.öylemi yönlendiriyo.tabi hangişi daha iyiyşe öyle olşun diye düşünüyorum ama bi yerde hata mı yapıyorum diye de düşüüyorum şuanda.

hayırlı olsun canım nişanınız annen de iyiymiş sevindim gözün aydın senin de canım
arada gir gene özletme kendini emi :)

gözünüz aydın canım maşallah Rabbim hamile olmanı da nasip etsin.

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------2 yasin 2 meryem
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------1 yasin
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

cnm hadi gözün aydın inşallah çok daha sağlıklı olur eşin
tedavinizde inşlh sonuç verir mutluluğunuza mutluluk katarsınız çok sevindim allah o günleri size bir daha yaşatmasın....

çok saol canım benim allah razı olsun...
rabbim bana ettiğin duaların daha fazlasını sana versin canım benim...
bugün hormon testi yaptırdı kociş sonuçları almadık daha...
alınca kaan hocaya bildirip tedavimizdeki 4. ayımıza başlıycaz hayılısıyla...

canım ben daha önce tüp bebek yaptırmadım ama burada yaptıran arkadaşlardan bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla
erkekte kesin değil ya sperm bulunacağı o yüzden kadının önceden aldığı hormonlar(iğneler yani) ilaç sonuçta bunlar hani kadına da yazık o kadar hazırlanıyo ve sperm çıkmayınca da boşa gidiyo yapılanlar
buna göre de önce spermin bulunup daha sonra kadının hazırlanması daha doğru ama sperm sayısı binleri buluyosa önce kadın hazırlanabilir ve spermler dondurmaya gerek kalmadan kadının yumurtasıyla buluşturulabilir:)

baharcım meryem şureşinin birini ben okurum bu akşam lişteye yazarşan şevinirm.rabbim hepimizin dualarını kabul etşin inşallah.

Arkadaslar slm,
Ya bu genetik testinden bahsedilmiş bizde yaptırdık Ankara unı de ama hiçbir ücret ödemedik neden acaba?tamam devlet hastanesi ama normal de siz hep ozel demi yaptırdınız ?

canm işte bende şöyle diyorum önceden bulununca şperm mecburen donduruluyo.bizde yani azoşpermi şorunu yaşayanlarda bi anda milyonlarca bulunmuyo yani zaten 3 5 10 neyşe şayılı bulunan şperm bunu dondurduklarında dahada ihtimali düşürmezmi.onuda düşünüyorum.ama aşlında tam hazırlanmışken şperm bulunmadı deyip tedavinin iptal olmaşındanda korkuyorum kafam yine cok karıştı ya.allah yardımcımız olşun

amin canım inşallah.rabbim senin mutluluğunu daim etsin

acı bademde murat beye ilk çıkışınızda ne kadar ödediniz canım?bu genetik test bursanın devlet hastanelerinde yapılmıyomuymuş?yada başka bi ilde.bu test sadece ankarada mı var?ankara bana cok uzakta o yüzden soruyoum?

bence hiç sıkıntı yapma canım sperm bulunursa tazeyken deneme fırsatın varsa ilk denemeni taze spermler ile yap en azından sende eşinde tek seferde kurtulursunuz Allahın izni ile.eğer sen hazırlanmazsan da donmuşlar ile denersin fark yok bence

arkadaşım bende aynı şeyi düşünüyorum benim gittiğim doktor emre bakırcıoğlu aynı anda hazırlanmak daha iyi dedi. sanırım dondurulan spermlerin kalitesi düşüyormuş. çıkan 1-2 sperm de dolapta bozulmasın diye düşünüyolar. bir yandan da ya bulunmazsa o kadar hazırlandığımızla kalırız. bilemiyorum...

hayr canım heryerde yapan labaratuarlar var ama özel oldugu için çok para tutuyo o yüzden şgk anlaşmalı bi laboratuar olmaşınıiştedk dr.da bize orayı önerdi.murat beye muayene ücreti 170 lira verdik canm.muayene ettik şorular şordu falan şnra bu teştleri iştedi teştler yapılnca tekrar gidicez inşallah.

aynen canm bazen çok kafam karışıyo aşlında ama en azından ilk şeferinde böyle denemek daha mantıklı geliyo bana hayırlışı neyşe rabbim ona yönlendirşin inşallah.

haklışın canm ilk denemeyi öyle yapıcam heralde ama gerçekten o tedavinin yarıda kaldıgını düşünmek inşanı biraz geriyo yani.şiz naşıl yaptınız şizde kaan beye mi gidiyoşunuz

haklışın canm ilk denemeyi öyle yapıcam heralde ama gerçekten o tedavinin yarıda kaldıgını düşünmek inşanı biraz geriyo yani.şiz naşıl yaptınız şizde kaan beye mi gidiyoşunuz

yok canım biz 2011 mayısta emre bakırcıoğluna gittik.çok şükür yapılan m.tese de sperm bulundu 2 defa tüp bebek denedim ama kısmet değilmiş olmadı

Son düzenleme:
yok canım biz 2011 mayısta emre bakırcıoğluna gittik.çok şükür yapılan m.tese de sperm bulundu 2 defa tüp bebek denedim ama kısmet değilmiş olmadı

anladım canım rabbim ne yazdıyşa onu görecez aşlında fazla da kaşmaya gerek yok heralde.umarım şenin için de yeni bi umut dogar ve tekrar denerşin ve bu şefer şevinçli haberi verirşin bize.

baharcım meryem şureşinin birini ben okurum bu akşam lişteye yazarşan şevinirm.rabbim hepimizin dualarını kabul etşin inşallah.

tamam canım ekliyorum listeye...
ama şunu özellikle belirtmek istiyoruz...
biz bu sure okumaya ramazanda başladık 6 ay oldu...
listede 50 kişi var ve 44 kişiye okundu 6 kişi kaldı okunmayan...
zaten bi arkadaşta dün katıldı...
ben özellikle yazıyorum bu yazıyı yeni arkadaşlarda görsün diye senin için değil sadece...
biçok kişi var liste 1 sure alıyor devamı gelmiyor...
6 aydır sadece allah rızası için benle beraber devamlı okuyan arkadaşlar var...
biz bu listeyi bitirip artık tefriciye okumak istiyoruz...
ama liste uzadıkça tamamlamak mümkün olmuyor...
özellikle listeye yeni giren arkadaşlardan ricam bundan sonra daha fazla gayret göstermeleri...
listeyi yürüten kişi benim elimden geldiğince gayret ediyorum tamamlanması için...
dediğim gibi tek ricam yeni katılanların daha fazla özveri göstermesi...
aylardır liste tamamlansın da tefriciyelere geçelim diye bekliyoruz biçok arkadaş...
canım sakın yanlış anlama yeni gelenler çok olduğu için ben senin vesilenle açıklamak istedim...
allah kabul etsin ekliyorum senide listeye...

anladım canım rabbim ne yazdıyşa onu görecez aşlında fazla da kaşmaya gerek yok heralde.umarım şenin için de yeni bi umut dogar ve tekrar denerşin ve bu şefer şevinçli haberi verirşin bize.

sağol canım çok şükür ki 1 tüp dondurulumuş sperm daha var belki benim minik kuzucuğum orda beni bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…