canım senin adına o kadar çok sevindimki birtane sperm bulunması bile çok büyük bir mucize bizim için.dualarım seninle inşallah sende yaza kadar hamiş olanlardan olacaksın.
canım sen ne güzel dualar ediyosun bende duygulanıyorum yazdıklarını okuyunca Rabbim mutluluğunu daim eylesin inşallah.tez zamanda evladına kavuştursun seni
papatya arkadaşım çok haklısın bende anlamadım doktorun ne yapmak istediğini.sanırım sizde bulunacağına kesin emin demekki.bizde o kadar emin değildi.her mesajının sonunda bulamassak tedaviyi uzatırız deyip duruyordu.ama rabbim nasip etti işte
aleyküm selam canım
canlarım bende iyiyim güzel haberler aldıkça daha mutlu ve umutlu oluyorum inşallah benimde ve isteyen herkesin yüzü güler.HATGOK canım sizin azo sebebiniz neydi şükürler olsun sizdede sperm çıkmış darısı başımıza.enfall keşke sende hazırlansaydın şimdi ne güzel 4 gün sonra bebişin göbişinde olurdu ama doktor çok umutsuzdu sizde tedaviye başlamak istememişti.olsun neyse geç olsun güç olmasın hayırlısıyla bebişin içinde halay çekeriz inşallaha.s canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın ?
canlarım bende iyiyim güzel haberler aldıkça daha mutlu ve umutlu oluyorum inşallah benimde ve isteyen herkesin yüzü güler.HATGOK canım sizin azo sebebiniz neydi şükürler olsun sizdede sperm çıkmış darısı başımıza.enfall keşke sende hazırlansaydın şimdi ne güzel 4 gün sonra bebişin göbişinde olurdu ama doktor çok umutsuzdu sizde tedaviye başlamak istememişti.olsun neyse geç olsun güç olmasın hayırlısıyla bebişin içinde halay çekeriz inşallah
AYNEN CANIM İÇİME DOĞDU DEMEK Kİ.BENDE FARK ETTİM DAHA SONRA DÜZELTTİM KUSURA BAKMA.İNŞALLAH ELONGELER SPERME DÖNÜŞÜR BU TÜR OLAYLARA DEFALARCA ŞAHİT OLDUK RABBİM İSTEDİKTEN SONRA OLMAYACAK ŞEY YOKTUR.EVET GAMZESEZER DİYE BİR ARKADAŞ VARDI ONLARDA ELONGEYLE DENEMİŞLERDİ FAKAT TUTMAMIŞTI HAYIRLISI OLSUN CANIM .BENİM EŞİMİN SORUNU GENETİK YANİ 47 XXY CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYSA BİZDE HAZİRAN TEMMUZ GİBİ TÜPBEBEK DÜŞÜNÜYORUZ TABİ SPERM BULUNURSA .BEN RABBİMDEN HİÇ BİR ZAMAN UMUDUMU KESMEDİM 7.5 SENEDİR SABREDİYORUM İNŞALLAH MÜKAFATIMZIDA ALIRIZ KUCAĞIMIZAcanım karıştırdın galiba bizde henüz çıkmadı.ama sana ALLAH söyletti.inş.çıkar.. sebebini tam bilmiyoruz .eşim küçükken bisiklet kazası geçirmiş.hücreler biraz zarar görmüş dediler ...elongolar bulundu ilk tesemizde.ama tutunamaz olmaz dedi doktor .geliştirebilirsek geliştireceğiz dedi.bi iyiye gidiyorsunuz dedi... bir kötü anlamadık..kürler veriyorum bakalım nolacak... sizin sorun neydiii ?
yok canım doğru görmüştün ben farkına varınca değiştirdim.pardon ben karışrırmışım işte olunca hızlı okuyorum yanlış okumuşum.
yok canım doğru görmüştün ben farkına varınca değiştirdim.
canım nicm oknk... bilmiyorum canım ya aslında işiniz zor dedi.hele 1 hafta önce eşime işiniz zor canlı sperm bulma şansımız az demiş..ve beklemekte fayda var demiş..1 ay öncede hemen ameliyata çağırdı ... anlamadım ama hakkımızda hayırlısı olsun..içimden bi ses bekleyin diyor bakalım....hayırlı haberler alırız hepimiz inş.
inşallah canım allah razı olsun tamam canım haber bekliyorum darısı başıma.güle güle görüşmek üzereinş.canım..benim arkadaşım da senin durumda şimdi 1 tane kızı var.darısı sana olur inş.detayları arkadaşıma sorayım sana anlatırım canım.şimdi çıkmalıyım.
Herkeze iyi günler...........öpüldünüz
kızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.
canım benim çok iyi yapıyosun bu kürleri bırakma benim eşim çok asitli içecekler içiyodu 5 aydır içirtmiyorum ve bu kürleri hep yaptım özellikle arı sütü ve polene çok ağırlık verdim yanı sıra incir ve çörek otu , doktor ölü diri 1 tanede sperm bulsak şanslıyız demişti ama bugün kendi bile sayamamış :))) ve dualarını sakın ihmal etme el açmazsan yaradana vermez ,bu imtihanı ona yakınlaşalım diye verdi ondan yalvarıp isteyelim diye sakın pes etme ümidini yitirme bak çörek otu peygamber efendimizin hadisi var ölüm hariç her derde deva eşine 1 tatlı kaşığı ver ve bal şerbetiyle içsin , vettini vezzeytün allah incire ve zeytine yemin etmiş ayet var kuranda arı ile ilgili sure ver nahl süresi bunlarda muhakkak bir hikmet vardır oyüzden bunlara ağırlık ver canım ,rabbim yüzünü güldürsün sana hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah selametle hayırlı geceler :))
cnm benim ne diyorsun okuyunca şık oldum hai hayırlı uğurlu olsun inşlh
rabbim sonradan son gürlüğü versin emeklerin yer bulsun
inan çok sevindim demekki üretim var buda bi umut cnm pes etmeyin
inadına azonun üstüne gidin allahım inşlh hayırlısıyla hamile heberlerinide verirsin
sizlere versin sonrada bana versin bu çok güzel bişi cnm:)))
cnm yaa yazıların insanı o kadar rahatlatıyorki anlatamam huzur ve güven buluyorum yazdıklarından
içim coşuyor anlatamam
bende eşime yedirmeye çalıştım çörek otunu ama yemedi
artık inciride bıraktı neymiş dişleri sızlıyormuş
çörek otunun ölümden başka herşeye şifa olduğu hadisini biliyorum inşlh herkese şifa olsun
bilgilerini tecrübelerini paylaştığın için saolasın rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm....
cnm benim ne diyorsun okuyunca şık oldum hai hayırlı uğurlu olsun inşlh
inadına azonun üstüne gidin allahım inşlh hayırlısıyla hamile heberlerinide verirsin
cnm yaa yazıların insanı o kadar rahatlatıyorki anlatamam huzur ve güven buluyorum yazdıklarından
içim coşuyor anlatamam
çörek otunun ölümden başka herşeye şifa olduğu hadisini biliyorum inşlh herkese şifa olsun
bilgilerini tecrübelerini paylaştığın için saolasın rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm....
arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyodum.geçmişi okuyodum ve enfalin durumunu ögrendim.rabbim inşallah hamile olmayı ve bebişinide kucagına almayı naşip eder.bizede ve işteyen harkeşe de inşallahhh.bizde acıbadem burşa da şahin beyle görüşmeye gittik.tabi azoşpermi oldugu için ürolojiye yönlendirdi.çok iyi bi dr.üroloji uzmanı da murat şamlı.oda cok ilgilendi.tabi şebebini ögrenmek için bi takım tahliller iştedi.dışarda da yaptırabilirşiniz dedi çünkü çok pahalıydı orda.neyşe şagolşun şahin hoca yardım etti.ankara ya şgk anlaşmaşı olan bi laboratuara göndericez.ama şalı günü artık çünkü eşim izin alamıyo bu hafta.şizlere şormak iştedigim şey aşlında genetik tahlillerle ilgili.yani bu tahlillerde en kötü ihtimal ne çıkabilir.yaptıranlar vardır mutlaka arkadaşlar.*
sagolasın canım denizbulut inşallah allah sizide sevindirsin bende çok ummuyordum ama sabrın sonu selamettir diye boşa demeişler bakalım haziranda ne görücez inşallah hamileyim demek nasip olur allah hepimize birtanede olsa tattırsın rabbim .cnm benim ne diyorsun okuyunca şık oldum hai hayırlı uğurlu olsun inşlh
içim coşuyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?