Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amiin canım rabbim hepimizi kavuştursun evlatlarımıza , içimden dolup taşıyor söyleyene değil söyletene bakın , rabbim inşallah seninde yüzünü güldürür inşallah canım kardeşim , duadan başka birşey gelmez elimden sizler için inşallah rabbim dualarımıza tez zamanda cevap verir

papatya arkadaşım çok haklısın bende anlamadım doktorun ne yapmak istediğini.sanırım sizde bulunacağına kesin emin demekki.bizde o kadar emin değildi.her mesajının sonunda bulamassak tedaviyi uzatırız deyip duruyordu.ama rabbim nasip etti işte

canım nicm oknk... bilmiyorum canım ya aslında işiniz zor dedi.hele 1 hafta önce eşime işiniz zor canlı sperm bulma şansımız az demiş..ve beklemekte fayda var demiş..1 ay öncede hemen ameliyata çağırdı ... anlamadım ama hakkımızda hayırlısı olsun..içimden bi ses bekleyin diyor bakalım....hayırlı haberler alırız hepimiz inş.

aleyküm selam canım

a.s canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın ?
canlarım bende iyiyim güzel haberler aldıkça daha mutlu ve umutlu oluyorum inşallah benimde ve isteyen herkesin yüzü güler.HATGOK canım sizin azo sebebiniz neydi şükürler olsun sizdede sperm çıkmış darısı başımıza.enfall keşke sende hazırlansaydın şimdi ne güzel 4 gün sonra bebişin göbişinde olurdu ama doktor çok umutsuzdu sizde tedaviye başlamak istememişti.olsun neyse geç olsun güç olmasın hayırlısıyla bebişin içinde halay çekeriz inşallah

Son düzenleme:

canım karıştırdın galiba bizde henüz çıkmadı.ama sana ALLAH söyletti.inş.çıkar.. sebebini tam bilmiyoruz .eşim küçükken bisiklet kazası geçirmiş.hücreler biraz zarar görmüş dediler ...elongolar bulundu ilk tesemizde.ama tutunamaz olmaz dedi doktor .geliştirebilirsek geliştireceğiz dedi.bi iyiye gidiyorsunuz dedi... bir kötü anlamadık..kürler veriyorum bakalım nolacak... sizin sorun neydiii ?

AYNEN CANIM İÇİME DOĞDU DEMEK Kİ.BENDE FARK ETTİM DAHA SONRA DÜZELTTİM KUSURA BAKMA.İNŞALLAH ELONGELER SPERME DÖNÜŞÜR BU TÜR OLAYLARA DEFALARCA ŞAHİT OLDUK RABBİM İSTEDİKTEN SONRA OLMAYACAK ŞEY YOKTUR.EVET GAMZESEZER DİYE BİR ARKADAŞ VARDI ONLARDA ELONGEYLE DENEMİŞLERDİ FAKAT TUTMAMIŞTI HAYIRLISI OLSUN CANIM .BENİM EŞİMİN SORUNU GENETİK YANİ 47 XXY CANIM İNŞALLAH HAYIRLISIYSA BİZDE HAZİRAN TEMMUZ GİBİ TÜPBEBEK DÜŞÜNÜYORUZ TABİ SPERM BULUNURSA .BEN RABBİMDEN HİÇ BİR ZAMAN UMUDUMU KESMEDİM 7.5 SENEDİR SABREDİYORUM İNŞALLAH MÜKAFATIMZIDA ALIRIZ KUCAĞIMIZA

yok canım doğru görmüştün ben farkına varınca değiştirdim.

inş.canım..benim arkadaşım da senin durumda şimdi 1 tane kızı var.darısı sana olur inş.detayları arkadaşıma sorayım sana anlatırım canım.şimdi çıkmalıyım.

herkeze iyi günler...........öpüldünüz

kaan beyin ne yapmak istediğini anlayamıyorsun.bir umutlu bir umutsuz konuşuyor.bizede aynı sizin gibi yaptı.hatta tedavimizi 1 ay uzattı bile umutsuz olduğundan.ama ben sizdede bulunacağına yürekten inanıyorum.bizede hep öyle kan tahlillerinde klomeni 1 e çıkarttı
istediğim hormon düzeyine ulaşamadım dedi o yüzden ilacın dozunu artırdığını söyledi.ama bulunuyor.buna yürekten inanarak gidin.

inşallah canım allah razı olsun tamam canım haber bekliyorum darısı başıma.güle güle görüşmek üzere

kızlar yıldıznameye baktıran yada inanan yada dogrulu varmıdır hocaların bazıları bunu biliyor baktırdınızmı hiç anne adı ve kendi adın filan söylenip ona göre kitabı açıp bişeylerle çarpılıyor filan ben az inanıyorum gibide .

merhaba kızlar
enfalin eşinden sperm bulunmuş ay o kadar sevindimki okuldan gözyaşımı gözümün ucunda getirmiştim oh enfal için bırakıyorum kendimi ağlıyorum..... rabbim ne büyüksün enfalcim hayırlı uğurlu olsun eviniz tez zamanda mis gbibi bebek kokar inşallah.cok mutlu oldum
rabbim hepimize yaşatır inşallah bu duyguyu..

cnm benim ne diyorsun okuyunca şık oldum hai hayırlı uğurlu olsun inşlh
rabbim sonradan son gürlüğü versin emeklerin yer bulsun
inan çok sevindim demekki üretim var buda bi umut cnm pes etmeyin
inadına azonun üstüne gidin allahım inşlh hayırlısıyla hamile heberlerinide verirsin
sizlere versin sonrada bana versin bu çok güzel bişi cnm:)))

cnm yaa yazıların insanı o kadar rahatlatıyorki anlatamam huzur ve güven buluyorum yazdıklarından
içim coşuyor anlatamam
bende eşime yedirmeye çalıştım çörek otunu ama yemedi
artık inciride bıraktı neymiş dişleri sızlıyormuş
çörek otunun ölümden başka herşeye şifa olduğu hadisini biliyorum inşlh herkese şifa olsun
bilgilerini tecrübelerini paylaştığın için saolasın rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm....

arkadaşlar bende uzun zamandır giremiyodum.geçmişi okuyodum ve enfalin durumunu ögrendim.rabbim inşallah hamile olmayı ve bebişinide kucagına almayı naşip eder.bizede ve işteyen harkeşe de inşallahhh.bizde acıbadem burşa da şahin beyle görüşmeye gittik.tabi azoşpermi oldugu için ürolojiye yönlendirdi.çok iyi bi dr.üroloji uzmanı da murat şamlı.oda cok ilgilendi.tabi şebebini ögrenmek için bi takım tahliller iştedi.dışarda da yaptırabilirşiniz dedi çünkü çok pahalıydı orda.neyşe şagolşun şahin hoca yardım etti.ankara ya şgk anlaşmaşı olan bi laboratuara göndericez.ama şalı günü artık çünkü eşim izin alamıyo bu hafta.şizlere şormak iştedigim şey aşlında genetik tahlillerle ilgili.yani bu tahlillerde en kötü ihtimal ne çıkabilir.yaptıranlar vardır mutlaka arkadaşlar.*

bal şerbetini nasıl yapıyorsunuz bir de poleni nerden alıyorsunuz bir site filan var mı güvenilir çünkü heryerde var ama güvenemiyorum .

bal şerbetini nasıl yapıyorsunuz bir de poleni nerden alıyorsunuz bir site filan var mı güvenilir çünkü heryerde var ama güvenemiyorum .

canım bizde hep sperm test yaptırmaya acıbademe gidiyoruz.cumartesi gitiğimizde ordaki doktorlar bizde murat beyi önerdiler.birde dortor soruyor sizin azospermi nedeniniz nedir diye biz tabi bilmiyoruz.8 aydır kaan hocanın tedavisindeyiz ona sizin nedeniniz şu demedi.vallahi bu aralar benimde kaan hocaya karşı güvenim sarsılmaya başladı.bu bahsettiğin genetik testler sadece ankarada mı yapılıyormuş?bursada falan yokmuymuş?

sagolasın canım denizbulut inşallah allah sizide sevindirsin bende çok ummuyordum ama sabrın sonu selamettir diye boşa demeişler bakalım haziranda ne görücez inşallah hamileyim demek nasip olur allah hepimize birtanede olsa tattırsın rabbim .

istiyorumbebeğimi07 sperm bulunmuş sizde ay benim haberim yoktu.cok sevindim.ay ne güzel bazıları tüp bebek merkezine ağlaya ağlaya gider bizim gibi azolularda güle oyna gider.bunun ne demek olduğunu o aşamaya gelmenin ne demek olduğunu bizden başkası bilemez.ay çok sevindim kardeşim gözün aydın evin tez zamanda mis gibi bebek koksun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…