güzel yürekli arkadaşım benim neg üzel yüreğin varmış senin rabbime sonsuz şükürler olsunki sizleri tanıdım , zaten bu muciizeyi sizin güzel gönlünüzden ettiğiniz dualar hürmetine yaşattı rabbim buna canı gönülden inanıyorum , benim mutluluğumun kat be kat fazlasını yaşarsın inşallah en kısa zamanda sana ve tüm arkadaşlarıma versin rabbim en hayırlısından en sağlıklısından dünyalar güzeli evlatlar ,harika bir duygu henüz kucağıma alamadım ama olsun zerre olan umudum şimdi koskoca bir dağ oldu çok şükür bundan sonrasına rabbim güç kuvvet sabır sağlık kolaylık versin inşallah , sırayla bekliyecek sabrım yok inşallah hepiniz birden hamile kalırsınııız amiiin bu sayfadiki tüm arkadaşlarım halay çekmekten bitap düşeriz inşallahhh ....
Canım eşimin fsh lh testesteron hormonları normal testislerde normal tıkanıklık yok meni miktarıda iyi 4 ml ama menide hiç sperm yok, küçükken ateşli hastalık geçirmiş . Doktor ümitlenmeyin sperm üretimi olmaya bilir bu durumdaki hastalarda sperm olmaz ama biz yinede şansıımızı deneyelim dedi ben hocam ben bitkisel kürler yapoyorum dedim incir çörek otu bal şerbeti fındık fıstık ceviz çinko bal polen arısütü keçiboynuzu kırmızı kore ginsengi dedim boşuna dedi eğer sperm üretimi yoksa bunlar ne işe yarıyacakki dedi olsun ben yaptım ama pes etmedim çok şükür rabbim emeklerimin karşılığını verdi , inşallah seninde olucak bebişin rabbim vericek yeterki pes etme sabırlı ol ve çook dua et canım allaha emanet ol selametle
cnm yazdığın için allah razı olsun çok saolasın inşlh senin darın bizlerinde başına olur bende bunları uygulamaya çalışacağım eşimde fırsat verirse.....senin adına çok mutluyum gerçekten rabbimin sevgili kullarındanmışsın
inşlh bizlerinde yavaştan vakti zamanı geliriz senin gibi mutluluğa nail oluruz...
tekrar saolasın cnmcım geçenlerde kayınvaldem eşimin küçükken ateşlü hastalık geçirdiğinden bahsettiamiin inşallah rabbim sağ salim kucağımada almayı nasib eder asıl bayramım ogün olucak inşallah canıım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize yaşatsın bu mutluluğu , canım bizde testis sorunu yoktu eşim ateşli hastalık geçirmiş küçükken eşimin azosperm olduğunu öğreneli 8 ay oldu , ilk haftalar şok içindeydik ama hemen araştırma yaptık , bal polenhurma poleni arısütüne çok ağırlık verdim incir yedirdim ve ayrıca akşamdan 1 incir küçük küçük doğrayıp suya koyup sabahta incirlerle beraber içirdim , birde çörek otu 1 tatlı kaşığı hergün bal şerbetiyle beraber yedirdim bunları sürekli yaptım yanı sıra bitkisel kürlerle yapılmış macunlar fındık fıstık ceviz çaksır kökü çayı kırmızı kore ginseng i bunlarıda sürekli yaptım yedirdim , şansımız çok azdı sperm üretimi olmayabilir demişti doktor evlatlık bakın demişti işiniz zor demişti offff ne kadar zor bir bilseniz umudum zerreydi ama yinede umutluydum rabbimin gücü herşeye yeter , çok çok dua ettim 500 yasin dağıttıım herkese 1 yasin verdim duasını hacca giden tanıdklarıma kabede yaptırmıştım , hep enbiya süresindeki 86,87,88,89,90,91, ayetlerini meryem suresi ve yasin sürekli okudum allahın ya mucib ya kerim ya hay ya rahman ya rahim isimlerini hep okudum birde eşime ne versem ne yedirsem hepsine fatiha süresi okuyup yedirdim hergün salavat ve istiğfarla başlıyodum bu dualara hacet namazı çok kıldım rabbim kabul eder inşallah devamınıda nasib eder evimi şenlendirir çocuk sesleriyle hayırlı sağlıklı evlatlar istedim inşallah muradımı tez zamanda kolaylıkla verir bana sana ve hepimize birbirimize çok çok dua edelim aynı dertten muzdaribiz bizi en iyi biz anlarız azimli ol pes etme inşallah rabbim çabalarının hürmetine vericek sakın ümitsiz olma kardeşim allaha sığın o negüzel vekildir.
kendide bilmiyor
kendi çalıştığı için çocuğu köye göndermiş köydede eşim hastalanmış ateşlenmiş onlarda çocuğu daha çok örtüp bastırmış
1 ay sonra gittiklerinde hastalandı demişler dr felan götürmek yok
ooyy oy bizi nasıl yaktılar anlatamam yinede şükür
ilk defa söyledi bana çok şaşırdım galiba bizim sebepte ateşli hastalıktan
canım karıştırdın galiba bizde henüz çıkmadı.ama sana allah söyletti.inş.çıkar.. Sebebini tam bilmiyoruz .eşim küçükken bisiklet kazası geçirmiş.hücreler biraz zarar görmüş dediler ...elongolar bulundu ilk tesemizde.ama tutunamaz olmaz dedi doktor .geliştirebilirsek geliştireceğiz dedi.bi iyiye gidiyorsunuz dedi... Bir kötü anlamadık..kürler veriyorum bakalım nolacak... Sizin sorun neydiii ?
cnm sizin ameliyatı kaan aydosmu yaptı
10 ekim 2011 de eşimide o ameliyat yaptı herşey çok güzel normal elonge hücreler var dedi
6 ay bunları geliştircez tüpe hazırlayarak yeniden mikro tese yapacam dedi
sperm bulunmazsa elongelerlede tüp deneyebiliriz dedi
bilmiyorum
siz neler yaptınız geliştirmek için
hangi kürleri kullandınız hangi ilaçları kullandınız
yazarsan sevinirim şimdi elongelerin gelişmesi için çabalıyoruz
hakkımızda hayırlısı bakalım cnm...