Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm yazdığın için allah razı olsun çok saolasın inşlh senin darın bizlerinde başına olur bende bunları uygulamaya çalışacağım eşimde fırsat verirse.....senin adına çok mutluyum gerçekten rabbimin sevgili kullarındanmışsın
inşlh bizlerinde yavaştan vakti zamanı geliriz senin gibi mutluluğa nail oluruz...

tekrar saolasın cnmcım geçenlerde kayınvaldem eşimin küçükken ateşlü hastalık geçirdiğinden bahsetti
kendide bilmiyor
kendi çalıştığı için çocuğu köye göndermiş köydede eşim hastalanmış ateşlenmiş onlarda çocuğu daha çok örtüp bastırmış
1 ay sonra gittiklerinde hastalandı demişler dr felan götürmek yok
ooyy oy bizi nasıl yaktılar anlatamam yinede şükür
ilk defa söyledi bana çok şaşırdım galiba bizim sebepte ateşli hastalıktan(

cnm sizin ameliyatı kaan aydosmu yaptı
10 ekim 2011 de eşimide o ameliyat yaptı herşey çok güzel normal elonge hücreler var dedi
6 ay bunları geliştircez tüpe hazırlayarak yeniden mikro tese yapacam dedi
sperm bulunmazsa elongelerlede tüp deneyebiliriz dedi
bilmiyorum
siz neler yaptınız geliştirmek için
hangi kürleri kullandınız hangi ilaçları kullandınız
yazarsan sevinirim şimdi elongelerin gelişmesi için çabalıyoruz
hakkımızda hayırlısı bakalım cnm...

bal şerbetini nasıl yapıyorsunuz bir de poleni nerden alıyorsunuz bir site filan var mı güvenilir çünkü heryerde var ama güvenemiyorum .

cnm bal şerbeti 1 bardak içme suyuna 2 tatlı kaşığı balı karıştıryorsun bununda herşeye çok faydası var

biz arı sütü polene başlayalı 2 buçuk ay oluyor
her yerden alınmıyor evt
babamın arıcı arkadaşı vardı babamdan numarasını aldım onu aradım arısütü polen istedim
o da sağolsun yardımcı oldu benide tanıyor zaten bizde çok kalırdı
benim ürünlerin kalitesi düşük dedi benim arkadaşımın kiler daha kaliteli iyi dedi madem başınızda böyle bişey var iyisini kullanın dedi ben ondan gönderteyim dedi
numarasınıda verdi sağolsun
2 kilo polen yarım kilo arı sütü getirttim
polen için 40 tl
arısütü için gramı 1 tl 1 kilosı 1 milyardı
saolsun bize 2 kilo poleni 50 tl ye
yarım kilo arısütünüde 300 tl ye gönderdi
1 hafta önce ikinci siparişlerim geldi
2 kilo poeln ve yarım kilo arısütü
cnm biz sabah akşam 1 çay kaşığı plastik kaşıkla arısütü
3 tatlıkaşığı ılık sütle polen karıştırıp kullanıyor eşim
bal malesef karnını ağrıttığı için bal kullanmıyoruz inşlh şifa olur cnm istersen numarasını vereyim konuş...

ay hadi inşlh inşlh cnm benim inşlh o günleri hep beraber görürüz bunca yılın hasretini mukafatini yarabbim sonradan verir inşlh inan çok mutlu oldum üretim var demekki cnm herşeye daha bi yüklen taktir allahın...

hayatım çok sevindi.Daha yeni microtesede bulunamamış.Sen allahın sevgili kulusun.İnşallah yaza hamile haberlerinide alırız

canım inşallah bebek haberlerinide alırız.Ben burayı takip ediyorum ama çok shbetlere katılamıyorum yoğunlukta ama aklım gönlüm hep sizinle.Dualarım hepimiz için

canım gözünaydın olsun inşallah hamileyim diyede yazacaksın Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin çok sevindimmm

canım benim çok ama çok sevindim ne güzel haberler var topikte gözünaydın olsun darısı hamile haberini almaya inşallah... sperm bulunsunda en önemlisi o sen nasılsa hazırlanırsın.. benim tedavimde dondurulmuş spermlerle oldu.sperm çok ise içinden en kaliteli olanları da seçerler zaten... Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

ENFAL canım gözün aydın sperm bulunmuş Rabim sevincini daim etsin senin adına çok sevindim..
Siz Kaan hocada mı ameliyat oldunuz Hangi merkezde onu merak ettim canım

İstiyorum bebeğim canım hadi gözün aydın Allah sizin yüzünüze de güldü bak Mikrıo tesede bulunmadı ama şimdi çıkış oldu ne güzel bir haber bu böyle ...İnşallah devamı da gelicek

canım çok sevindim hamilelik haberlerinide böyle vermen dileğiyle dualarımız hepimize gelsin hatta tüm dünyada evlat hasretiyle yananlara cünkü annelik çok yüce bir makam Rabbim hayırlısı ile nasip etsin.

canım çok sevindim peşini burakmayın çünkü bu spermciklerin ne zaman çıkıp ne zaman kaybolacağı belli olmuyor dualarım sizinle hamilelik haberlerini vermen dileğiyle.

canım bende 1 yasin okuyorum Allah kabul etsin.

bal şerbetini nasıl yapıyorsunuz bir de poleni nerden alıyorsunuz bir site filan var mı güvenilir çünkü heryerde var ama güvenemiyorum .

canım ikitatlı kaşık balı bir bardak soğuk suda karıştır 1 tatlı kaşığı çörek otuyla beraber ver eşine , ben balı poleni ve arısütünü bulunduğum yerde arıcı var ondan alıyorum ben belçikada yaşıyorum canım

çörek otu şu bildiğimiz siyah susam gibi olan demi? ben onu yeni duydum bak bal şerbetini ben de deneyeyim bakalım.

allah razı olsun güzel arkadaşım evet zoru atlattık çok şükür rabbim bu mucizeyi bana yaşattı darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah rabbim seninde bebişini sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah selametle kardeşim

amiiiinn tez zamanda bebeğimin ve bebeklerinizin sesini duyurur rabbim bana sana ve herkese inşallah, rabbiim inşallah bu sevincini daim ederr güzel kardeşim inşallah sende bebeğini kucağına alırsın allah büyüktür , o gözyaşlarının hürmetine rabbim merhamet eder inşallah sevincime ortak oldun inşallah bende senin sevincine ortak olurum allah razı olsun ben size umut oldum ya ne mutlu bana şimdi mutluluğum iki kat daha fazla , dua edelim bir birimize rabbim muhakkak dualarımızı kabul eder inşşallah selametle kardeşim

cnm yaa yazıların insanı o kadar rahatlatıyorki anlatamam huzur ve güven buluyorum yazdıklarından
içim coşuyor anlatamam
bende eşime yedirmeye çalıştım çörek otunu ama yemedi
artık inciride bıraktı neymiş dişleri sızlıyormuş
çörek otunun ölümden başka herşeye şifa olduğu hadisini biliyorum inşlh herkese şifa olsun
bilgilerini tecrübelerini paylaştığın için saolasın rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm....[/QUOTE]

ne mutlu bana ozaman bir nebze sizi rahatlatabiliyosam, rabbim hepinizden razı olsun kucaklarınız bebiş dolsun eviniz çocuklardan darma duman olsun inşallahhhh :))) canım benim pes etme al çörek otunu inciri bin tepesine çekemem nazını de :)) diş yaptırılır de :)) zaman hızlı elimizi çabuk tutmak lazım de :)) de işte bişiyler ne demek seve seve paylaşırım allah razı olsun paylaşan herkesten istifade ettim onlar sayesinde güçlendim şimdi sıra bende elimden ne geliyosa yaparım inşallah

ENFAL canım gözün aydın sperm bulunmuş Rabim sevincini daim etsin senin adına çok sevindim..
Siz Kaan hocada mı ameliyat oldunuz Hangi merkezde onu merak ettim canım

amiin canım allah razı olsun inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasib eder , sevincimiz hep beraber daim olsun inşallah , sende bizi sevindirirsin allahın izni ile , canım ben belçikada yaşıyorum doktorumuz türk evet onunda ismi kaan ama aydos değil osmanağaoğlu , ne hikmetse bu androloglar hep kaan :)) rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar verir inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…